sanırım transfere 10 gün vardı o güne kadar bitirmek gerekir diye düşünüyorumokuruz inşallah canım Rabbim hayırlı salih ve saliha evlatlar versin inşallah
Bu arada duayı ne zamana kadar ve nasıl okuyacağız onuda yazsan canım
343 tane aldımKızlar günaydın, ben okumaya başladım çünkü ne zaman müsait olurum bilmiyorum.memurhanim canım isminle niyetlenip hayırlısıyla evlat sahibi olman ve ne isteğin varsa kabul olması için dua ettim.
101 tane okudum kalan 4.343
Allah kabul etsin canım. Listeyi açarken sadece10 tane okudum kalan 3779 rabbim dua sahibinin duasını kabul etsin hayırlısıyla bebeğini kucagına alsın inşallah bende bu hafta aşılama olacağımPiXiEE beni de listeye ekler misin canım
Ben çok sevinirim arkadaşımız içinde okursakAllah kabul etsin canım. Listeyi açarken sadecememurhanim arkadaşımız için açmıştık ama diğer arkadaşlarda tamam derse senin içinde okuruz neden olmasın sanırım sayfamız sıralı listeye doğru gidiyor Allah bereketini arttırır inşallah
Rabbim sanada kolaylık versin canım. Okuruz senin içinde benimki bitsin10 tane okudum kalan 3779 rabbim dua sahibinin duasını kabul etsin hayırlısıyla bebeğini kucagına alsın inşallah bende bu hafta aşılama olacağımPiXiEE beni de listeye ekler misin canım
Amin canım rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın hamile kalmamıza engel olan tüm sebepleri ortadan kaldırsın ve nasip etsin inşallahRabbim sanada kolaylık versin canım. Okuruz senin içinde benimki bitsin
Bende akşam okumaya başlarım cnm inşallah yazarım cnm Rabbim gönlünden geçeni nasip eylesinAllah razı olsun benim kalbi güzel arkadaslarim
Allah razı olsun hamilelerin duası kabul eder derler inşallah bana da nasip olur annelikBende akşam okumaya başlarım cnm inşallah yazarım cnm Rabbim gönlünden geçeni nasip eylesin