- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
100 tane de ben okurum niyetine canım..Allah razı olsun hamilelerin duası kabul eder derler inşallah bana da nasip olur annelik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 tane de ben okurum niyetine canım..Allah razı olsun hamilelerin duası kabul eder derler inşallah bana da nasip olur annelik
Allah razı olsun canım benim100 tane de ben okurum niyetine canım..
amiinn kuzum Rabbim sana da isteyen herkese de en kısa zamanda daha da beklemeden yorulmadan nasip eylesin 100 tane okudum inşallah faydası olurAllah razı olsun hamilelerin duası kabul eder derler inşallah bana da nasip olur annelik
Senin 2 gramlık bebene kurbanamiinn kuzum Rabbim sana da isteyen herkese de en kısa zamanda daha da beklemeden yorulmadan nasip eylesin 100 tane okudum inşallah faydası olur
kalan 3660 oldu100 tane de ben okurum niyetine canım..
Tesekkür ederiz güzel teyzesi arı kadar olduk darısı sana memur hanıma inşallah inşallah hep duamdasınızSenin 2 gramlık bebene kurban ❤❤❤
ben düsersem 3500 kalıyor o zaman60 okudum kalan 3600
okuyan arkadaşlar kalan sayıyı da yazabilir mi lütfen karışıklık olmasın
36 Okudum kalan 340034 3436
Arı sütüne çok iyi diyorlar bende alıp yemeyi düşünüyorum balık yağı da içiyorum agir gelir diye kararsızımŞifa niyetine aldım bakalım, bir de bunu deneyelim de kusur kalmayalım
Canım sen hamilesin, doktora danışmadan kullanma bir şeyArı sütüne çok iyi diyorlar bende alıp yemeyi düşünüyorum balık yağı da içiyorum agir gelir diye kararsızım
Aynen canım kullanmiyorum şimdilik birşey troid hapimi içmeye devam ediyorum iki günde bir de balık yağı içiyordum olumsuzluk olur acaba doktora da sormadım balık yağınıCanım sen hamilesin, doktora danışmadan kullanma bir şey
Hiç bilmiyorum canım ama sen doktor ne derse onu kullan. İyi diye düşünürsün kötü çıkar, kötü diye bilirsin iyi çıkar. En güzeli doktor tavsiyesiAynen canım kullanmiyorum şimdilik birşey troid hapimi içmeye devam ediyorum iki günde bir de balık yağı içiyordum olumsuzluk olur acaba doktora da sormadım balık yağını