-
- Konu Sahibi benimdeneyimim22
Sey ben tespihi asarken dusurdum ya zaten olunsuz sonuc aldim eksik bisi mi yaptim bidr cocuk icin yapmistim bana trkrar anlatir misin nasil oldugunuArkadaslar bu Dilek tesbihini iki kere yaptim ikisindede Kabul oldu. Ilkinde 3 Dilek dilemistim yani imkansiz gibi birseydi bi tanesi. Birinde gecmem gereken sinavim vardi 50 lerde surunurken hersefasinda bu Sefer Hic calismadan 70 kusur aldim. Hayli hayli gectim. Digeri mucize gibi biseydi Ben bile hala inanamiyorum. Simdi baska hacetlerim icin yapiyorum. Ins Kabul olur. Bu konuyu acan arkadas tan Allah razi olsun ne muradi varsa versin. Bu arada tesbih alip dagitamatim cunku yurtdisindayim tesbih bulcak yer yok. Sadece bahcede agaca astim olana kadar asili tuttum. Olunca sukur namazi kildim
Canım sen yaptın mı tekrar?Rabbim neylerse güzel eylerNapalım
Arkadaslar bu Dilek tesbihini iki kere yaptim ikisindede Kabul oldu. Ilkinde 3 Dilek dilemistim yani imkansiz gibi birseydi bi tanesi. Birinde gecmem gereken sinavim vardi 50 lerde surunurken hersefasinda bu Sefer Hic calismadan 70 kusur aldim. Hayli hayli gectim. Digeri mucize gibi biseydi Ben bile hala inanamiyorum. Simdi baska hacetlerim icin yapiyorum. Ins Kabul olur. Bu konuyu acan arkadas tan Allah razi olsun ne muradi varsa versin. Bu arada tesbih alip dagitamatim cunku yurtdisindayim tesbih bulcak yer yok. Sadece bahcede agaca astim olana kadar asili tuttum. Olunca sukur namazi kildim
Kizlar bendede oldu rabbim kabul etti ins sizinkinide eder
Canim ilk sayfadada yaziyo 2 rekat allah rizasi icin 2 rekat dilek icin iki rekat daha kilip peygamber efendimize hediye ediyosun sonra dua ediyosuun tespih cekerken tespihte her boncuga 1 fatiha 3 ihlas okuyosun en sonunda imamesine de okuyosun bi fatiha 3 ihlas toplamda 100 fatiha 300 ihlas olucak kibleye donuk bi yere asiyosun tespihi dilegin kabul oluncaya kadar olunca 41 tespoh alip dagitiyosun camiyr yada cevreye sonrada astigin tespihi alip kullaniyosun yine herhangi hi tespih oluyo canimNasıl yaptiginizi anlatır mısınız? Çok sevindim duanizin kabul olduğuna. İnşallah bizimkiler de olur.
Canim ilk sayfadada yaziyo 2 rekat allah rizasi icin 2 rekat dilek icin iki rekat daha kilip peygamber efendimize hediye ediyosun sonra dua ediyosuun tespih cekerken tespihte her boncuga 1 fatiha 3 ihlas okuyosun en sonunda imamesine de okuyosun bi fatiha 3 ihlas toplamda 100 fatiha 300 ihlas olucak kibleye donuk bi yere asiyosun tespihi dilegin kabul oluncaya kadar olunca 41 tespoh alip dagitiyosun camiyr yada cevreye sonrada astigin tespihi alip kullaniyosun yine herhangi hi tespih oluyo canim
Canim ilk sayfadada yaziyo 2 rekat allah rizasi icin 2 rekat dilek icin iki rekat daha kilip peygamber efendimize hediye ediyosun sonra dua ediyosuun tespih cekerken tespihte her boncuga 1 fatiha 3 ihlas okuyosun en sonunda imamesine de okuyosun bi fatiha 3 ihlas toplamda 100 fatiha 300 ihlas olucak kibleye donuk bi yere asiyosun tespihi dilegin kabul oluncaya kadar olunca 41 tespoh alip dagitiyosun camiyr yada cevreye sonrada astigin tespihi alip kullaniyosun yine herhangi hi tespih oluyo canim
Yoo bn asmadim dsari evin icindede olur yrterki kiblede olsunBi de dışarıya aşmak şart mı?
Persembeyi cumaya baglayan grce hayirli bi gecedir ve o gece yapman daha makbul olur bence dualarin kabul oldugu gecelerden birisidir persembe gecesiArkadaşlar perşembe şart mı ben bugün yapmak istiyorum mesela
Merhaba bende yapacagim dilek tesbihini ama bi sorum olacak yardimci olurmusunuz?arastiriyorum ama bulamadim bi turlu.Canim ilk sayfadada yaziyo 2 rekat allah rizasi icin 2 rekat dilek icin iki rekat daha kilip peygamber efendimize hediye ediyosun sonra dua ediyosuun tespih cekerken tespihte her boncuga 1 fatiha 3 ihlas okuyosun en sonunda imamesine de okuyosun bi fatiha 3 ihlas toplamda 100 fatiha 300 ihlas olucak kibleye donuk bi yere asiyosun tespihi dilegin kabul oluncaya kadar olunca 41 tespoh alip dagitiyosun camiyr yada cevreye sonrada astigin tespihi alip kullaniyosun yine herhangi hi tespih oluyo canim
Ben hepsinde cektim besmeleMerhaba bende yapacagim dilek tesbihini ama bi sorum olacak yardimci olurmusunuz?arastiriyorum ama bulamadim bi turlu.
Her ihlas ve fatihada besmele cekmek gerekir mi?
Cok tesekkur ederim cvp icin.euzu besmele degil ama dimi besmele sadeceBen hepsinde cektim besmele
Ben hacet namazında ayetel kürsi okunduğunu bilmiyodum. inşallah duam kabul olur. benimde hayırlı sağlıklı bir evladım olur.Ben hepsinde cektim besmele
InsaAllah kuzum benim sen sadece olacagina yurekten inan ve tamamen teslim ol rabbimize rabbim hayirlisiyla sanada nasio eder salih saliha evlat cumlemize nasip eylesin insaAllah :)Ben hacet namazında ayetel kürsi okunduğunu bilmiyodum. inşallah duam kabul olur. benimde hayırlı sağlıklı bir evladım olur.