Dilek Agaci-topigi

:1::1::1::1::1:

o zaman ehliyet sınavımı bi kerede geçmeyi diliyorum
bu nasıl :26:
olur mu:24:

oldu bile:9::9::9:
senin numaran da 8
$dilekaðacý.jpg

benim de bir sürü dileğim var en önemlisi.

işten çıkan eşimin gönlümüze göre bir yere girmesi. onun kariyer planına uygun. benim için yanımda olacağız az çalışacağı maddi olarak da bizi tatmin edecek bir iş.. of of dertlendim yine

ben ce biz bu topikteki herkesin dileğinin olması için dua da edelim.Allahım bu topikteki herkesin dualarını kabul et. amin

4 aylık hamileyim başından beri cok zor bir gebelik yaşıyorum bir çok düşüğüm oldu ağrılarım çok fazla evde sürekli yatıyorum Allah nasib ederse bir kızım olucak.Rabbimden dileğim kızımı sağlıklı bir şekilde kucağıma almak Allah tüm evlat isteyenleri yakın zamanda kavuştursun inşallah

benim de bir sürü dileğim var en önemlisi.

işten çıkan eşimin gönlümüze göre bir yere girmesi. onun kariyer planına uygun. benim için yanımda olacağız az çalışacağı maddi olarak da bizi tatmin edecek bir iş.. of of dertlendim yine

ben ce biz bu topikteki herkesin dileğinin olması için dua da edelim.Allahım bu topikteki herkesin dualarını kabul et. amin

insallah sizin de dileginiz gerceklesir esiniz istediginiz gibi bi is bulur
numaraniz 12
bu arada burda sadece dilek dileyip cikmayin dileginizle ilgili konusa da bilirsiniz
$dilekaðacý.jpg

4 aylık hamileyim başından beri cok zor bir gebelik yaşıyorum bir çok düşüğüm oldu ağrılarım çok fazla evde sürekli yatıyorum Allah nasib ederse bir kızım olucak.Rabbimden dileğim kızımı sağlıklı bir şekilde kucağıma almak Allah tüm evlat isteyenleri yakın zamanda kavuştursun inşallah

Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin:emir_bebek::nazar:merak etme her sey yolunda gidecektir insallah
numaran 14
burdan diger dilek tutan arkadaslarla konusa bilirsin
$dilekaðacý.jpg

Back