- 15 Mart 2021
- 1.649
- 2.225
- 34
-
- Konu Sahibi Kunfeyekunnn
10 tane aldım rabbim gönlünüzden geçen her neyse kabul etsin insallahArkadaşlar beklediğimiz bir haber için olumlu sonuç almak için önümüzün açılması dilegimizin dileklerimizin olması için dua hatmime katilirmisin arkadaşlarrabbim tüm dualarımızı kabul eylesin
1001 Fatiha’yı Şerife 1001 kere Fatiha okunup her yüz Fatiha bitince de bir defa şu dua okunursa Allah (c.c.) kulunun her türlü meşru (helal) dileğini yerine getirir.
Bismil -lâ-hir- Rahmân-ir’Rahıym .El-hamdü lillahi Rabbil-âlemiyn. Er’Rahmânir-Rahiym.Mâliki Yevmiddiyn.Iyyâake-nâbüdü ve iyyâakenesteiyn İhdinassırâtal-müstekıym.Sıraatalleziyne-en’amte aleyhim, gayril mağdubi aleyhim ve leddâlliyn. Amin.
” Allahürrıme inni es-elüke Fethan Mübinen ve Nasran Azizen ve Safhan Cemilen bi-hurmeti Fatihatin futahatin meftûhatin min ilmi Ummıi’l-Kitabi li-diniyyetin ittilâiyyetin il usûilih fi’l-ğaybi Allahu lâtifun bi-ibâdihi yerzuku men yeşâu ve Hüve’l-Kaviyyu’l-Aziz.
1001 Fatiha suresi tamamlandıktan sonra şu dua okunur:
Allahumme ya camial-Asvati ya mucibe’d-Daavati ya âlime’s-Sirri vel-Hafiyyat. Bi-hakkı Sûretil-Fatihati ve’l-Bakarati vel-En’ami ve bi-hakkı Kâf Hâ Yâ Ayn Sâd ve bi-hakkı suretil-Fatihati ikdi hâcati fi hâzihis-Saati bi-Rahmetike ya Erhame’r-Râhimin.
15 tane aldim.
25 tane aldım
40 okudum niyetinize RABBİM kabul etsin aminnnnnn
Kalan 500
25 aldim 540 kalan
20 tane aldım Allah kabul etsin
15 tane aldim.
Kizlar hepinizden Allah razı olsun bazen kimin duası hangi zaman hangi yürekten edilen dua kabul olur bilinmez bugün esimin tayininden haber geldi oldu şükürler olsun sizlere sonsuz teşekkürler ediyorum o kadar zorduki bize tayin cikmasi rabbim ol dedi oluverdi25 aldim 540 kalan
Cok teşekkür ediyorum bugün müjdeli haberi aldik cok mutluyum rabbim sizinde gonlunuzde ne geçiyor sa kabul eylesin inşallah10 tane aldım rabbim gönlünüzden geçen her neyse kabul etsin insallah
Amin inşallah Allah razı olsun. Benimde bi hastalığım var bana dua edinCok teşekkür ediyorum bugün müjdeli haberi aldik cok mutluyum rabbim sizinde gonlunuzde ne geçiyor sa kabul eylesin inşallah
Rabbim sifalar versin rahatsız liginiz ne bilmiyorum ama mutlaka esmalardan yararlaninAmin inşallah Allah razı olsun. Benimde bi hastalığım var bana dua edin
Cok sevindim olmasina. Benimde bir dilegim var bana da dua eder misiniz? Cok tesekkur ederim simdiden :)Kizlar hepinizden Allah razı olsun bazen kimin duası hangi zaman hangi yürekten edilen dua kabul olur bilinmez bugün esimin tayininden haber geldi oldu şükürler olsun sizlere sonsuz teşekkürler ediyorum o kadar zorduki bize tayin cikmasi rabbim ol dedi oluverdişükürler olsun cok teşekkür ederim sizlere
Sevindim canim :)Kizlar hepinizden Allah razı olsun bazen kimin duası hangi zaman hangi yürekten edilen dua kabul olur bilinmez bugün esimin tayininden haber geldi oldu şükürler olsun sizlere sonsuz teşekkürler ediyorum o kadar zorduki bize tayin cikmasi rabbim ol dedi oluverdişükürler olsun cok teşekkür ederim sizlere
Çok sevindim kuzum. Rabbim yolunuzu bahtinizi açık etsinKizlar hepinizden Allah razı olsun bazen kimin duası hangi zaman hangi yürekten edilen dua kabul olur bilinmez bugün esimin tayininden haber geldi oldu şükürler olsun sizlere sonsuz teşekkürler ediyorum o kadar zorduki bize tayin cikmasi rabbim ol dedi oluverdişükürler olsun cok teşekkür ederim sizlere
o kadar umutsuz bir anda okuyordum ki bu mesajı gördüm. çok sevindim. Allah mutluluğunuzu daim etsinKizlar hepinizden Allah razı olsun bazen kimin duası hangi zaman hangi yürekten edilen dua kabul olur bilinmez bugün esimin tayininden haber geldi oldu şükürler olsun sizlere sonsuz teşekkürler ediyorum o kadar zorduki bize tayin cikmasi rabbim ol dedi oluverdişükürler olsun cok teşekkür ederim sizlere