Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ebrar_53

Sana sığındık Rabbim
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
31.861
40
b-6503-besmele.jpg

arkadaşlar güzel paylaşımlar olması dileğiyle sizleri muhabbete bekliyorum .
rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin .[
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAKK....
ALLAHIM BURAYA GELEN TÜM ARKADAŞLARIMA HESAPSIZ KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER (AMıN)
(arkadaşlar bu duayı başlangıca yazmamı eşim çok istedi size hayırlı gelicek dedi buyüzdennde yazmak istedim

GÜNCELLENMıŞ LıSTEMıZ

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

0090.gif
0003.gif
:nazar:AGUSTOS AYI LİSTEMİZ :nazar:
0003.gif
0090.gif

KUBİ------------------------------------------------- -----------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK-------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK---------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET----------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------22 AĞUSTOS
YELİZ-----------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34---------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER---------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
DERİNSU------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
EBRAR_53----------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
SEYDAM-------------------------------------------------------------------------------------------30 AGUSTOS

0090.gif
0003.gif
:nazar:EYLÜL AYI LİSTEMİZ:nazar:
0003.gif
0090.gif

ALEYNA84-------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
EZGİM_EZ--------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ---------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ---------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29----------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
MAVİ2505-----------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
TUGCAL-------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

0090.gif
civciv14.gif
:nazar:HAMıŞLERıMıZ :nazar:
civciv14.gif
0090.gif

MAKBER--------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- -------------------------------- opuyorumnanaktan
ZEYN77-----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan
YUSNES----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-
BUURCUUM-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan
ZEY86--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan
SHARK_11--------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan
SEVTUN2----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan
BERSUU-----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan
PNRSM------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan
AZİZE---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan
YABADABADU--------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan
[

civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0005.gif
0004.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
cano kendindende bahset azcık olurmu ne kadardır bekliyon bebegini neler yaptın bu zamana kadar canım gerçi ben 1 yıldır arkadaşınım ama olsun tanısınlar demi datlum:emir_bebek:

ay canım arkadaşlarım inanın şuanda ağlıyorum tuhaf oldum yaa allah razı olsun hepinizden iyki sizleri tanımışım.rabbim hepimizin gönlüne göre versin sizleride hayırlısıyla evlatlarınıza kavuştursun..

ay canım arkadaşlarım inanın şuanda ağlıyorum tuhaf oldum yaa allah razı olsun hepinizden iyki sizleri tanımışım.rabbim hepimizin gönlüne göre versin sizleride hayırlısıyla evlatlarınıza kavuştursun..
ay benim duygusal arkadaşım kıyamam sana :1hug:Allah senden de razı olsun sende iyiki varsın bitanemmmŞeniz

arkadaşlar ben biraz kendimden bahsediyim .10 yıldır evlat hasretiyle yanan biriyim mafoldumbenbu zaman zarfında yapmadığımız şey kalmadı .3 sefer hamile kaldım ama malesef bebişlerimi kaybettim mafoldumbe
doktorlar hiçbişeyin yok dediler ama tesadüf eseri pıhtılaşma problemim olduğu ortaya çıktı .şuanda onun tedavisini görüyorum..ayrıca tiroit sorunum var ve yumurtlama oluşuyo fakat çatlamıyo .şimdi soğan kürü yapıyorum adet düzensizliğim için .bundan sonrada incir kürünü deniycem..
arkadaşlar sizlerdede bu ve benzer sorunlar varsa burda hep beraber paylaşalım güzel dostluklar kuralım inşallah.
HER YENı GÜN YENı BıR UMUT diyerek başladık buyola umarım hepimizin umutları tez zamanda gelir ..

Son düzenleme:
ay benim duygusal arkadaşım kıyamam sana :1hug:Allah senden de razı olsun sende iyiki varsın bitanemmmŞeniz

canım arkadaşım çok saol yaa inanki senin desteğinde çok önemliydi benim için çok mutlu ettin beni inşallah herşey çok güzel olcak.saol bitanem..

canım arkadaşım çok saol yaa inanki senin desteğinde çok önemliydi benim için çok mutlu ettin beni inşallah herşey çok güzel olcak.saol bitanem..
canım sen mutluysan inan bende mutluyum..inşallah dediğin gibi herşey çok güzel olucak

canım arkadaşım yaa rabbim senide isteyen herkesi de mutlu etsin tez vakitte göndersin melegini inşş biz hamişlerde inş saglıkla kucagımıza alırız amin..

richim sende kendinden bahset tatlım ben tanıyorum ama yeni gelen arkadaşlar için iyi olur ..

makbuşum saol bitanem mutluyum inşallahda böyle devm eder.seninde herşey gönlünce olsun bitanecik arkadaşım

gökcem canımsın inşallah ben ve bekleyen tüm arkadaşlarım tez vakitte hamiş olurlar..

X