Huu huuu ben geldimmm eskilerden kimler var bakalım
hey gidi ne günlerdi. ..Bu topici actigimiz günü heyecanı hatırlıyorum da yıllar ne çabuk geçmiş. .o zamandan bu zamana birçok arkadasligi
miz baki kaldı bana en guzel dostluklari kazandırdı Kadınlar kulübü
ay nasıl özlemişim smileleri
Canlarim,beni bilen bilir birçok arkadaşımla birlikte bu sayfada kah ağladık kah güldük...bi umitlendik bi ümitsizliğe düştük .benim serüvenim 12 yıllık kızlar. ..12 yıldır dileğim anne olmak tıpkı sayfamızın ismi gibi...neyse çok uzatmayayim ben. .. Bu süreçte diğer yumurtlama yöntemleri ile denemek dışında 3 yıldır tüp bebege baslamaya karar verdiğimiz anda hep olmadık şeyler çıktı. ..en sonuncuya bu yıl niyetlendik, Kasım adetimde hormon testlerim için hastaneye gidecektim yavaş yavaş hazirliklarimizi yapicaktik doktorumu da secmistim fiyat aldık vs ...gel gelelim Kasım ayı geldi ama adet yok ortada
herzaman geciktigi için çok da üstünde durmadım ama bi yandan da 4 aydır adete 10 gün kala bi düzen saglamasi açısından progestan ictim..ona rağmen gelmeyince suphelendim
1.test silik çizgi
amann dedim kaç kere başıma geldi boşa heveslenmeyecegim. ..2.test daha koyu
3.test derken kan verdim sonuç pozitif
karmakarışık olmakla birlikte o kadar alismisim ki olmamasina hala inanamiyorum tabi...ilk iki kimyasaldan sonra bu da aynı olur boşa seviniyorum modunda gezdim uzun bi süre. Kan testi yükseldikçe umudum arttı. .kalp atışı vs derken aaa dedim galiba gerçek
yani kızlar suan 5.buçuk aylığız Allahım izin verirse bir kızımız olacak
hala şaka gibi rüya gibi geliyor. Sonunu görmek de nasip olur insaAllah.. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin ...12 yıl hayırlı zamanı bekledik sabrettik hamdolsun bu aşamaya gelmek nasip oldu ... Burada tanıdığım tanımadığım, evladını kucağına alan ve de umutla bekleyen kim varsa Rabbim herseyin hayirlisini versin ...öpüyorum herkesi