Dilbilgisi kuralları umrumda değil diyenler

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.071
30.618
1.123
61
Konya
KK nın %90 ı(bende)
Söylemek istediğini tam olarak anlatamayacak kişidir
Cümlenin sonundaki noktaları insan
KK da bolca rastladığımız v yerine w, g yerine q .. koyan insan.
Başlıklarda bolca ????,!!!!! ,yardıııııııııımmmmmmmm vs kullanan KK yazarı.:44:

Yazdıklarını çoğu kez ciddi ciddi okuyamam yada ne demek istedi anlayamam. Keşke daha özenli olsak...

Yazdıklarını duvar ören bir rençber ustalığıyla ard arda dizen ve nokta koymayı bilmeyendir..

Gözlere eziyet,gönüllere işkencedir..

Protesto edilerek yorumlarda bulunulmayasıdır..

Insanin en onemli meziyetinin kendini ifade ederken kullandigi dil oldugunu bilmeyen, anadiline bile hakim olmaktan aciz kisilerdir; tartisma esnasinda cirkeflesebildiklerinden uzak durulmalarinda fayda vardir.

hele 14 yaş ve üzeri bilgiyar bebeleri ,dilbilgisinide geçtim. sesli harfleri kullanmayı unutup tamamen kendilerinin anladığı ,garip bir dil ile iletişim kuruyorlar. slm, bebeem X.) d ) vb. gibi. bazen budaklı meşe odunu ile dövmek istiyorum bunları .(şaka tabi günümüz gençliği))

Son düzenleme:
Bu site dahil her yerde uyardığım insanlardır kendileri
z = s
v = f
ş = sh
ç = ch
c = j vs
yapan insanlar görünce dayanamıyorum

Telefonda mesaj yazarken yapılan kısaltmaları anlıyorum her dilin günlük kullanımında var o zaten ama
pc başındaki yazışmalarda ona da karşıyım

Bir de bağlaç olan de'yi birleşik yazanlar var

Bir de sesli harfleri henüz keşfedememiş insanlar var. Çok merak ediyorum; acaba eğitimlerini nerede almışlar?
Noktalama işaretlerini kullananları gördükçe ise sarılıp, öpesim geliyor. Gerçekten... İnsanın bir cümlesi on paragraf sürer mi ya hu? Gerçi onun da sonunda nokta filan yok ama... Sizin kullandığınız dil Türkçe ise bizimki ne bilmiyorum.

çoğu kez bir derdim var bölümündeki konuları okuyamama sebebim

hele ki roman olacak kadar uzun yazıyorlarsa

bazen o kadar kısaltma, sesli harflerin olmaması, türkçe karakterleri kullanmama vs.. gibi seyler yüzünden ve uzunca yazılmıs olması nedeni ile okumadan geçmek zorunda kalıyorum gözümü ve aklımı yoruyor..

noktalama işaretlerini geçip içimden ona gelene kadar deyip şu fotoğraftaki içler acısı vaziyeti hatırlatıp sinirimi bozan durum

Son düzenleme:
Sanırım sizde dilbilgisi kurallarından bahsedecek bu konuyu açarken yanlışlıkla konu başlığına "dilbisi kuralları" yazmışsınız talihsiz bir klavye hatasıdır herahalde değiştirilebilirse daha uygun olacaktır

Biri dilbilgisi kuralları mı dedi? Ben de sinir oluyorum öyle insanlara asjdhasjd falan oluyorum yane

Önemli olan kendini ifade etmek olduğu için bunu da doğru yapmak en az o kadar önemlidir.

Hiç okumak için kendimi yoramayacağım yazım şekli
yazan kişi ne kadar kendini ciddi görsede benim hiç ciddiye almadığım konular bunlar,okumadan geçerdim önceden ama editörü olduğum bölümse mecburen okuyorum artık

Son düzenleme:
Türkçe Dersi Zayıf Olan Kişi ve Kişilerdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…