Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KK nın %90 ı(bende)
Söylemek istediğini tam olarak anlatamayacak kişidir
Cümlenin sonundaki noktaları insan
KK da bolca rastladığımız v yerine w, g yerine q .. koyan insan.
Başlıklarda bolca ????,!!!!! ,yardıııııııııımmmmmmmm vs kullanan KK yazarı.:44:
Insanin en onemli meziyetinin kendini ifade ederken kullandigi dil oldugunu bilmeyen, anadiline bile hakim olmaktan aciz kisilerdir; tartisma esnasinda cirkeflesebildiklerinden uzak durulmalarinda fayda vardir.
hele 14 yaş ve üzeri bilgiyar bebeleri ,dilbilgisinide geçtim. sesli harfleri kullanmayı unutup tamamen kendilerinin anladığı ,garip bir dil ile iletişim kuruyorlar. slm, bebeem X.) d ) vb. gibi. bazen budaklı meşe odunu ile dövmek istiyorum bunları .(şaka tabi günümüz gençliği))
Bir de sesli harfleri henüz keşfedememiş insanlar var. Çok merak ediyorum; acaba eğitimlerini nerede almışlar?
Noktalama işaretlerini kullananları gördükçe ise sarılıp, öpesim geliyor. Gerçekten... İnsanın bir cümlesi on paragraf sürer mi ya hu? Gerçi onun da sonunda nokta filan yok ama... Sizin kullandığınız dil Türkçe ise bizimki ne bilmiyorum.
bazen o kadar kısaltma, sesli harflerin olmaması, türkçe karakterleri kullanmama vs.. gibi seyler yüzünden ve uzunca yazılmıs olması nedeni ile okumadan geçmek zorunda kalıyorum gözümü ve aklımı yoruyor..
Sanırım sizde dilbilgisi kurallarından bahsedecek bu konuyu açarken yanlışlıkla konu başlığına "dilbisi kuralları" yazmışsınız talihsiz bir klavye hatasıdır herahalde değiştirilebilirse daha uygun olacaktır
Hiç okumak için kendimi yoramayacağım yazım şekli
yazan kişi ne kadar kendini ciddi görsede benim hiç ciddiye almadığım konular bunlar,okumadan geçerdim önceden ama editörü olduğum bölümse mecburen okuyorum artık