- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
At ismini çağrıştırıyor bana. Ben de bilmiyordum da netten baktım.
Bakmadan önce dedim “acaba Zarrab’ın atlarından biri bir halt mı yemiş uleyyn,?”
Nasl yani bu kadın serbest mi kaldı ? Beraat etmiş olamaz değil mi inanamıyorum
1-2 ay once haberlerde kamera kayitlarinda karisini bicaklayan adam bile serbest birakildi...
Adalet mi.. Pehh guldurmeyin beni.
hımm. şimdi bu konunun bdvde işi ne.Arkadaşlar sabahtan beri Dilber Fırtına olayını düşünüyorum..
Resmen bunalıma sokuyor beni..
Bilmeyeniniz yoktur diye tahmin ediyorum..
Siz de bu kadar korkunç olayları düşününce , depresyona girmemek için neler yapıyorsunuz. Ciddi manada çok üzüldüğüm ve beni acayip etkileyen bir olaydı o.. Sırf bunu düşünmekten tüm hayata negatif yaklaşmaya başladım.. Agrasifleştim . Hele ki sanırım o cani serbest bırakılmıştı..
Olayı bilmeyenler için;
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11745707.asp
Böyle olayları mümkün olduğunca uzaktan takip etmeye çalışıyorum. Çünkü işin içine bi girersem kendime zarar veriyorum, aklımdan çıkmıyor.
O olayı hatırlıyorum, sevgiliseyle, kendi çocuğunu ölüme terketmişti sanırım. Çocuğu bi yere atmışlar attıkları zaman çocuk hala canlıymış falan diye hatırlıyorum.
Evet hatırlıyorum o dönem izlemiştim bütün insanları sinir ettiler,hatta birisi hapiste kendini asmıştı serbest kaldıktan sonra programa çıkmış oğlumun katilini arıyorum diyor.Arkadaşlar sabahtan beri Dilber Fırtına olayını düşünüyorum..
Resmen bunalıma sokuyor beni..
Bilmeyeniniz yoktur diye tahmin ediyorum..
Siz de bu kadar korkunç olayları düşününce , depresyona girmemek için neler yapıyorsunuz. Ciddi manada çok üzüldüğüm ve beni acayip etkileyen bir olaydı o.. Sırf bunu düşünmekten tüm hayata negatif yaklaşmaya başladım.. Agrasifleştim . Hele ki sanırım o cani serbest bırakılmıştı..
Olayı bilmeyenler için;
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11745707.asp
Aynen öyle yasemin . Zina yaparken gördü diye hemde..Böyle olayları mümkün olduğunca uzaktan takip etmeye çalışıyorum. Çünkü işin içine bi girersem kendime zarar veriyorum, aklımdan çıkmıyor.
O olayı hatırlıyorum, sevgiliseyle, kendi çocuğunu ölüme terketmişti sanırım. Çocuğu bi yere atmışlar attıkları zaman çocuk hala canlıymış falan diye hatırlıyorum.
Bence ölmesin sürünsün bu adi karı.. Bu arada lütfen gerilmeyin..Psikolojımı bozan en iğrenç,en ibret alınması gereken bir olaydı.
Malesef her bayan doğum yapınca anne olamıyor.
Taş olsa evladı öldü diye gözünden bir damla yaş akıtırdı.
Rabbim böyle cani bayanlara annelik duygusunu yaşatmasın.
yazmak istediğim okadar ağır cümleler varki,yazamıyorum malesef.
Benim bir kızım var ve şuan oğluma hamileyim.biraz sorunlu geçiyor hamileliğim.
oğluma birşey olacak diye tedirginim ve her doktora gittiğimde ultrasyonda görünce ağlıyorum.
insan canının bir parçasına nasıl kıyar,aklım almıyor.
keşke kendini öldürseydi,dünya bir pislikten kurtulurdu.
Evet hatırlıyorum o dönem izlemiştim bütün insanları sinir ettiler,hatta birisi hapiste kendini asmıştı serbest kaldıktan sonra programa çıkmış oğlumun katilini arıyorum diyor.
ya işte düşünün 2009 yılında olmuş olay ve ben asla etkisinden kurtulamıyorum..
hatta bazen o çocuk için göz yaşı döküyorum..
aynen öyle..evet çok çok eski bir olay ama unutulacak gibi değil
Dilber olayını biliyorum pis canii..Ama ben Josef-Elizabeth Fritzl olayından sonra şaşırmayı bıraktım..
ah biliyorum bu vahşeti..Dilber olayını biliyorum pis canii..Ama ben Josef-Elizabeth Fritzl olayından sonra şaşırmayı bıraktım..
aynen öyle..
bence Türkiyede o zamanlar yaşanan en kötü olaydı
Daha sonra bir kadının evladını evde bırakması vardı biliyorsun..
O olayı bilmiyorum şimdi hemen bakıcam..
Ayy cok can sıkıcı yaaaynen öyle..
bence Türkiyede o zamanlar yaşanan en kötü olaydı
Daha sonra bir kadının evladını evde bırakması vardı biliyorsun..
O olayı bilmiyorum şimdi hemen bakıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?