- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
iyi ama oraya çıkınca herşeyi itiraf etti..
hatırlasana herşeye evet dedi..
siz de bilmiyordunuz sanırım..Tüğlerim diken diken olduuu ıyhhh
Ne kadar iyi bir kalbiniz var..Baskı altındaymış diğerleri konuşunca evet demek zorunda kalmış. Bir de ben bu kadını 2009'da ilk daha çocuğun cesedi bulunmadan önce yani seyrederken 8 aylık hamileydim oğluma ve doğuma gittim hastanede bile bu kadın açıktı düşün artık. Çocuk bulunsun sağ salim diye dua ede ede girmiştim doğuma hiç unutmam.
Köpeğe hakaret olur canım.köpekler de doguruyor işte
Köpek bile sahip çıkıyor yavrusuna sörüm,bunlar köpek bile değil.köpekler de doguruyor işte
kesinlikle hayvanlar asla yavrularının yanına kimseyi yaklaştırmaz..Köpek bile sahip çıkıyor yavrusuna sörüm,bunlar köpek bile değil.
Ne kadar iyi bir kalbiniz var..
O zamanlar Türkiye'nin en gündemde ki olayı idi.
Ben hatırlıyorum ünv. de bile herkes bu kadını konuşuyordu..
At ismini çağrıştırıyor bana. Ben de bilmiyordum da netten baktım.dilber fırtınasımı o nedir?
bir benmiyim acaba hiç ama hiç duymadım
Biliyorum , izledim . Okuldan her geldiğimde anneme de sorardım mutlaka ne olmuş diye. Şuan saydırıyorum içimden, nasılda masum pozlarıyla otururdu orda kös kös , bir de kadın makyaj yapardı , biz annemle oturur yorum yapardık. Çocuğu ölen anne nasıl dudaklarına ruju sürer diyesiz de bilmiyordunuz sanırım..
bir de izleseydiniz tv deki pişkin hallerini..
Teşekkür ederim. Zaten çocuğu ölü olarak bulduklarında ben o pislik anasından çok ağlamıştım. Bu arada çok cahildim cahilliğimin kurbanı oldum dedi en son ve hapiste ortaokulu bitirmiş, liseyi de dışarıdan okuyormuş. Bak bak hayata tutunmak, cehaletinden kurtulmak ve iyi bir iş sahibi olup kızını yanına almak istiyormuş. Peki ya vicdanının sesini nasıl susturacaksın be kadın demezler mi adama. Hiç mi aklına gelmiyor ölen çocuğun.
Şimdi siz söyleyince öğrendim. Olay hakkında yorum yapmak çok gereksiz, Rabbim ıslah etsin...
Öncelikle lütfen rica ediyorum, özellikle televizyonda öğlen kuşağında bu tarz olayların konuşulduğu bazı programlar var, onları izlemeyi bırakın. Ciddi anlamda ruhsal sorunları olan insanlar izliyor onları, boş, işsiz güçsüz insanlar için yapılıyor zaten. Boş vakitlerinizi daha verimli şeyler için kullanın, bir kursa gidin, bir etkinliğe katılın, kendinizi geliştirin. Televizyonun karşısında vakit harcamayın. Televizyon ciddi anlamda aptal kutusu, tüm o izledikleriniz sizi bu hale sokuyor. Güzel yaşayan insan güzel görür, güzel gören de hayatından lezzet alır. Bu tarz olaylarla kafanızı meşgul ederseniz negatif düşünmeniz, insanlardan soğumanız filan çok normal. Herkes kendi hayatına bakıp çeki düzen vermeli.
bu kadın ölmesin, ölemesin. ölmek için yalvarsın ama almasın Allahım canını. hala her 2 günde bir aklıma geliyor.. o kadar psikolojim bozuldu ki o günden sonra izlemiyorum o programı da..
Biliyorum , izledim . Okuldan her geldiğimde anneme de sorardım mutlaka ne olmuş diye. Şuan saydırıyorum içimden, nasılda masum pozlarıyla otururdu orda kös kös , bir de kadın makyaj yapardı , biz annemle oturur yorum yapardık. Çocuğu ölen anne nasıl dudaklarına ruju sürer diye
o eğer o kızı yanına alırsa , kızınıda pazarlar bence..
Evet haklısınız ama bu olaylar yaşanıyor ve kayıtsız kalınıyor..
Bu programı izledikten sonra paranoyak oldum, o zaman ünv e gidiyordum ve inanın hergün eve gelene kadar acaba bugün başıma bir şey gelecekmi diye kaygı duyuyordum
Umarım sürünerek ölür..vicdan vicdan vicdan.. Merhamet Allahın bir lütfu.Canavarlık resmen bu.Herkesin kıyameti kendi ölümü.Bu insanların ölümü nasıl olacak acaba?
suçsuz olduğu içinmiş göya..bu ne ya???
şimdi youtubeden izliyorum da inkar ediyor. 4,5 yıl neden girdi çıktı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?