• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİLATÖR VE VAJİNİSMUS

sweetiekitty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2021
1
0
1
25
Dilatör setle 1 ayda 4.ye geldim 4.yü de rahat bir şekilde yaptım ancak partnerli denemede yine aynı şekilde canım acıyor bol kayganlaştırıcı olmasına rağmen. Hiç egzersiz yapmamışım gibi oldu çok moralim bozuldu ne önerirsiniz ben dilatörün normal penise göre ince olmasından dolayı diye düşünüyorum. Bir de farklı pozisyonlarda denememe rağmen yine olmadı ne yapacağımı bilmiyorum :(((

Dilatör setle 1 ayda 4.ye geldim 4.yü de rahat bir şekilde yaptım ancak partnerli denemede yine aynı şekilde canım acıyor bol kayganlaştırıcı olmasına rağmen. Hiç egzersiz yapmamışım gibi oldu çok moralim bozuldu ne önerirsiniz ben dilatörün normal penise göre ince olmasından dolayı diye düşünüyorum. Bir de farklı pozisyonlarda denememe rağmen yine olmadı ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:((
İlk zamanlarda alışana kadar canınız yanabilir benim de öyle olmuştu ama zamanla geçer canınızı sıkmayın...

Iliski oncesi dilatör çalışın. 4. Dilatörü icinizde bekletin, siz cikarmadan esiniz hazirlansin. Cikarir cikarmaz iliskiye girin ama siz ustte olun. En onemli nokta bu, kontrol sizde olmali. Sert bir zeminde olmaniz kolaylık saglar. Her zamab aci çektiğiniz, başarısızlık yasanan oda dışında bir odada olmaniz çok iyi olur.

Emla diye krem var sana onu öneriyorum. Ben sadece onu kullandım ve kayganlaştırıcı ve bunları kullanarak bitirdim sende basarabilirsin

Merhaba kizlar. Bi hafta once dilator aldim. 5 boy var. Su anda 2 numaradayim ama burada yazilanlar gibi olmuyor benimkisi. Kayip gitmiyor. Zorlanilan noktayi gecince kayip gidiyor demissiniz ama bende oyle olmuyor. O zorlanilan noktayi gectikten sonra da sanki bir boslukta degil de corap gibi bir seyin icinde o yolu dilator kendi aca aca ilerliyor gibi bir his oluyor bende. Yani dilator acik bir yoldan gecmiyor da dilator o yolu iterek açıyor gibi bir his. Neden bende boyle oluyor?

Back