• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dilaritabruja Meme Estetiği ameliyatı

wow:)

Mutlu olmanız güzel, benim arkadaşım da yeni yaptırdı ve evet sporcu sütyenini çıkarmadı hiç...

Ne kadar ücret verdin acaba?

6000 TL'ye maal oldu canım. Nazım Bey özellikle burun ameliyatı konusunda dünyada sayılı insanlardan biri. Daha ucuza yapan doktorlar da var ancak güven konusu önemli.

hayırlı olsun canım
doktorum sütyeni 1 hafta takmamın yeterli olacağını söylemişti 1 hafta taktım ama senin doktorunun önerisi 3 hafta takman yönündeyse onu dinle :)
ayrıklık konusunu kafana takma zannediyorum sorun etmiyorsun zaten
bu kişinin göğüs yapısıyla alakalı bunu maalesef değiştiremiyoruz onun için bu görüntünün tadını çıkarmaya bak
zaten zamanla yumuşadıkça biraz daha yakınlaşacaklar
fiyat konusundada sana çok katılıyorum
kesinlikle güven çok önemli 3 bin olmuş 6 bin olmuş bunlar önemli değil
pahalısı olsun iyi olsun pişman olmıyım bu önemli

Evet zeynepcim. Şişlikler inince daha güzel görünecekler eminim:) bu anı o kadar çok bekledim ki:)
Fiyat konusunda da haklısın. Pişman olmadıktan sonra pek önemi yok.. Sanırım sen de memnunsun görüntünden (:

merhaba zeynepçim nasılsın? hatırladınmı beni amelyattan önce sana baya bi soru sormuştum ve 3.haftam oldu gögüs altı 300 cc takıldı ilk ayrık gibi geldi ama baya bitişti şişlerim baya indi çok güzel duruyorlar sürekli aynada bakıp duruyorum 15 gün sonra tekrar kontrolüm var.benim sütyenim çok rahatsız edici değil ama tabi çok estetik bi görüntüsü yok fakat hala kullanıyorum doktorum 1 ay kullanmamı önerdi çok öpüyorum seniopuyorumnanaktan.

aaaa pinkozycim hatırlamaz mıyım?:)
iyiyim valla sende iyisin?
heheh benim 8. ay bitti ben bile hala bakıyorum aynada :)
herşeyin yolunda gitmesine sevindim, sonunda sende istediğin görüntüye kavuştun ne güzel
bende çok öpüyorum canım opuyorumnanaktan

saol canım bende iyiyim bu birazda senin yardımla olsu yazıların çok cesaretlendirdi beni ;) tekrar teşekkürler bu arada yanlış hatırlamıyorsam sanada 300cc takıldı değilmi? ilk kocaman duruyorlardı çok kormuştum ama baya küçüldü şimdi normaller yani çok doğal duyor bide sana bişey danışıcam şişler tamamiyle nekadar sürede iniyor daha küçülürmü acaba bilgin varmı canım?opuyorumnanaktan

saol canım bende iyiyim bu birazda senin yardımla olsu yazıların çok cesaretlendirdi beni ;) tekrar teşekkürler bu arada yanlış hatırlamıyorsam sanada 300cc takıldı değilmi? ilk kocaman duruyorlardı çok kormuştum ama baya küçüldü şimdi normaller yani çok doğal duyor bide sana bişey danışıcam şişler tamamiyle nekadar sürede iniyor daha küçülürmü acaba bilgin varmı canım?opuyorumnanaktan

meraba canım bana da 275cc takıldı. doğal dursun diye doktor bunu tercih etti.. Şimdi çok güzel görünüyorlar. 80 bedeni tam dolduruyorlar artık.. 85 bile oluo bazen(: ben boyutundan çok memnunum ama bi sene sonra falan biraz küçülme oluomuş. ben de ne kadar küçülüo merak ediyorumm ?zeynepten cewap bekliorzz(:

kızlar izleri kalıcakmı ben de bu yaz olucam inş izler endişelendiriyo yani estetik oldugunuzu bilmeyen biri gögüslerinizi görse izlerden anlarmı silikon oldugunu , birde tam olarak nerde oluyo dikişler zeynep 8 ay gecmiş senin ne diyosun :uhm::uhm::uhm:

canım izler tam göğsün altında yani sütyenin altında kalıo. kimse çıplak görmediği sürece anlamaz silikon olduğunu (: hem bikaç sene önce olan arkadaşım izlerin geçtiğini söyledi.

ya kuzenimde yaptırıcak beraber yaptırıcaz hatta nişanlısına söylemiycek ameliyat oldugunu o askerden gelinceye kadar iyleşirim diyo ama beni ilerde cıplak gördüğünde izlerden anlarmı diyo o yüzden soruyorum arkadaslar sonra pişman olmayalım zor bi ameliyat zaten

meraba canım bana da 275cc takıldı. doğal dursun diye doktor bunu tercih etti.. Şimdi çok güzel görünüyorlar. 80 bedeni tam dolduruyorlar artık.. 85 bile oluo bazen(: ben boyutundan çok memnunum ama bi sene sonra falan biraz küçülme oluomuş. ben de ne kadar küçülüo merak ediyorumm ?zeynepten cewap bekliorzz(:

merhaba canım memnun olduguna sevindim benim boyum 1.65 kilom 50 şimdilik güzel duruyorlar ilk çok büyük gelmişti gözüme 300cc. doktorum % 10 küçülür korkma demişti baya küçüldü birde 1 yıl sonra artık küçülme oldugunu sanmıyorum şekli tam anlamıyla 3 ayda oturmaya başlıyor 6 ayda tamamlıyor diye biliyorum.senin ne kadar oldu almelyat olali peki canım.opuyorumnanaktan

canım bana 325 cc takıldı
bende şişlik nerdeyse hiç yoktu çünkü benim küçülme olmadı şişlik olsaydı mutlaka küçülürlerdi diye düşünüyorum
sadece cildim çok gergin duruyordu sanki patlayacak gibi :)1 ay sonunda doğal bir göğüs görünümünü aldılar
sanıyorum şişliklerde 1 ay sonunda iniyor

kızlar izleri kalıcakmı ben de bu yaz olucam inş izler endişelendiriyo yani estetik oldugunuzu bilmeyen biri gögüslerinizi görse izlerden anlarmı silikon oldugunu , birde tam olarak nerde oluyo dikişler zeynep 8 ay gecmiş senin ne diyosun :uhm::uhm::uhm:
izlerim şuan belli belirsiz bir çizgi halinde
zor farkedilecek kadar silikleştiler, ayrıca ben izler için krem falanda kullanmadım
izler için endişelenme
izler göğsümün altında kaldı ama zaten bakınca iz yok gibi bişey anlayacağın :)

ya kuzenimde yaptırıcak beraber yaptırıcaz hatta nişanlısına söylemiycek ameliyat oldugunu o askerden gelinceye kadar iyleşirim diyo ama beni ilerde cıplak gördüğünde izlerden anlarmı diyo o yüzden soruyorum arkadaslar sonra pişman olmayalım zor bi ameliyat zaten
ileriden kastınız 1-2 sene sonraysa izler geçmiş olur
yani bunu kendi gidişatıma göre söylüyorum
sonuçta izlerin iyileşmesi kişinin cilt yapısıylada alakalı veya doktorun dikişteki becerisi
benim dikişlerim incelikle yapılmış sanırım çünkü 1 ayda bile baya baya iyileşmişti izlerim
zor bir ameliyat olduğunu düşünmüyorum kendinizi böyle korkutmayın lütfen :)

Zeynep'cim merhaba forumdaki yorumlarını ve tecrübelerini sıkıca takip ettim bu konuda yani gögüs büyütme konusunda dün oralet arkadaşımızlada görüştüm sana yuvarlak uygulandığı için merak ediyorum bana yardımcı olabilirmisin resim varsa şayet:)) bu arada albümüne baktım süper bir kızsın bayıldımmmm sana

Ben 40 yaşımdayım ve sigara içiyorum bu yıl sonu sonbahar da kısmetse kesin kararlıyım.

Back
X