- Konu Sahibi dilaritabruja
dfndfnfnnnnnnnnldlc ndddn ldldld nfnaşislad mdslksdsd
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım bende iyiyim bu birazda senin yardımla olsu yazıların çok cesaretlendirdi beni tekrar teşekkürler bu arada yanlış hatırlamıyorsam sanada 300cc takıldı değilmi? ilk kocaman duruyorlardı çok kormuştum ama baya küçüldü şimdi normaller yani çok doğal duyor bide sana bişey danışıcam şişler tamamiyle nekadar sürede iniyor daha küçülürmü acaba bilgin varmı canım?opuyorumnanaktan
meraba canım bana da 275cc takıldı. doğal dursun diye doktor bunu tercih etti.. Şimdi çok güzel görünüyorlar. 80 bedeni tam dolduruyorlar artık.. 85 bile oluo bazen ben boyutundan çok memnunum ama bi sene sonra falan biraz küçülme oluomuş. ben de ne kadar küçülüo merak ediyorumm ?zeynepten cewap bekliorzz
canım bana 325 cc takıldısaol canım bende iyiyim bu birazda senin yardımla olsu yazıların çok cesaretlendirdi beni tekrar teşekkürler bu arada yanlış hatırlamıyorsam sanada 300cc takıldı değilmi? ilk kocaman duruyorlardı çok kormuştum ama baya küçüldü şimdi normaller yani çok doğal duyor bide sana bişey danışıcam şişler tamamiyle nekadar sürede iniyor daha küçülürmü acaba bilgin varmı canım?opuyorumnanaktan
izlerim şuan belli belirsiz bir çizgi halindekızlar izleri kalıcakmı ben de bu yaz olucam inş izler endişelendiriyo yani estetik oldugunuzu bilmeyen biri gögüslerinizi görse izlerden anlarmı silikon oldugunu , birde tam olarak nerde oluyo dikişler zeynep 8 ay gecmiş senin ne diyosun :uhm::uhm::uhm:
ileriden kastınız 1-2 sene sonraysa izler geçmiş olurya kuzenimde yaptırıcak beraber yaptırıcaz hatta nişanlısına söylemiycek ameliyat oldugunu o askerden gelinceye kadar iyleşirim diyo ama beni ilerde cıplak gördüğünde izlerden anlarmı diyo o yüzden soruyorum arkadaslar sonra pişman olmayalım zor bi ameliyat zaten