- Konu Sahibi dilaritabruja
Bu arada benim özelden mesaj atma durumum yeni üye olduğum için yok nasıl yapabiliriz:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım memnun olduguna sevindim benim boyum 1.65 kilom 50 şimdilik güzel duruyorlar ilk çok büyük gelmişti gözüme 300cc. doktorum % 10 küçülür korkma demişti baya küçüldü birde 1 yıl sonra artık küçülme oldugunu sanmıyorum şekli tam anlamıyla 3 ayda oturmaya başlıyor 6 ayda tamamlıyor diye biliyorum.senin ne kadar oldu almelyat olali peki canım.opuyorumnanaktan
Tuğrul Turan'a canımzeynep sen kime aemliyat olmustun ?
z£yn€p;13711055 .!.:Tuğrul Turan'a canım
ben dogal dursun istiyrm... 160 boyunda minyon tipli zayıfım... acaba nekadar taktırmam gerek? beni aranızdakiler korkuttu.. bir cogu cok kücük buldu.. bende bukadar para verdikten sonra cok kücük olsun istemem.. normal dogal dursun iste.. doktoru mı dinlemeliym acaba sadece? cünkü üzerimde görmeyen gögüsün dogal durup durmadgnı simdi bilemedgm icin pek karar da veremem
ayrıca kaca yatprdınız ameliyatı ve kime?
300 un altındayaptırma derım.omusların genısse daha yukarıda cıkabılırsın
mehraba arkadaslar ,
ben de istiyorum ancak kocam kıskanc ve bayan bir estetikci istiyoruz.
Var mi bildiginiz bir dr.acaba ??
selam benmde durumum sennki gbydi.bende bayan doktor araştırdım ve bir sürüdebuldum.çoğuda iyi doktorlar.mesela aylin karanlık,burçak erdinç,eser aydoğdu.iisimlerini aratrsan siteleri çıkar.ayrıca aylin karanlık hakkında burda çok güzel yorumlar var ona ameliyat olan bisürü arkadaş var.daha ayrıntılı bilgi istrsen yazarım.hakkında hayırlısı...
merhaba arkadaşlar foruma bir kaç kez yazdım ancak henüz bir cevap alamadım :) bende düşünüyorum ancak bazı çekincelerim var.. bunlardan biri gelecekte yenileme mevzusu 20 sene ömür biçiyorlar.. diğer mevzu ise normal göğüsleri olan bir kadın gibi kullanabiliyo muyuz göğüslerimizi eşler memnun mu durumdan yani.. ben 1.71 boyundayım basenli biriyim ancak göğüslerim 75 destekliyi bile doldurmuyo çok moral bozucu kendimi kadınların dekoltelerine bakmaktan alamıyorum
benim de en çok merak ettiğim konu bu
silikon diye daha mı nazik davranılması gerekiyo(eşlerin yani:teytey:),yaptıranlar söylesin lütfena.s
güle güle kullan canım