• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dilaritabruja Meme Estetiği ameliyatı

bende bi karar versemde şu burnumu yaptırsam.önemli olan karar vermek zaten.teoman doğana mı yaprıriim yoksa barış çakır mı?

Merhaba

Konu başlığınız yeni düzenlemeye uygun olarak değiştirildi. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Meraba arkadaşlar,
Uzun zamandır göğüs büyültmeyle ilgili doktor araştırıyordum, sizin yazılarınızı da takip ediyordum. En sonunda Nazım Çerkeş'e karar verdim. Bi tanıdığımız ona olmuştu 7 sene önce ve hala memnun. Sanırım ondan cesaret aldım:) 24 Mayısta ameliyat oldum. Kas altından oldu ameliyatım ağrılı olcağını biliyordum. İlk gün narkozun etkisiyle hiç acı hissetmedim. Hastahanede bile kalmadım. Akşama doğru eve geldim. İkinci gün çok ağrılı geçti gerçekten. Kollarımı bile kıpırtadamadm. Lavaboya bile zor gidiyodum. Yatarken çok zorlanıyodum. Ama bu ameliyatı olmayı ben istedim ve birkaç gün sonra her sey mükemmel olcak diye düşünerek sabrediyordum:) 4 gün sonra muayeneye gttim. Ağrılarım geçmişti. Kollarımı da hareket ettirebliodum. 9 gün geçti şiş hala. Ve benim göğüslerim bitişik değil arası ayrık biraz. Göğsümün yapısıyla alakalı bir şey olduğu için silikonla orayı doldurmak pek mümkün değil tabi (: Ama ne olursa olsun pişman olmayacağıma eminim. Bir sürü iç çamaşırı aldım kendime :) 80'i doldurmak büyük bir zewk veriyor(: Göğsümün hiç olmamasındansa silikon olsun warsınnn :) Kendime daha fazla güveniyorum artık . Yalnız tek sorunum sporcu sütyenİ. Dün dışarı çıktım ve destekli takmak zorunda kaldım. Bugün ondan dolayı biraz sıkıntım war. 3 hafta boyunca onu takmam imkansız gibi görnüo normal kıyafetler altındaa pek hoş durmuo.. Silikon taktıran arkadaşlarım hepiniz 3 hafta boyunca sporcu sütyenini çıkarmadınız mı ?????

canım ayrıklık konusunda estetikten sonra bazı arkadaşlar kemer yada benzeri şeyleri göğüs etrafına sarıyorlar ayrıklıklarının azaldıklarını söylemişler sende dene bi istersen. forumda yazıları var

Back
X