- 16 Eylül 2010
- 735
- 4
Merhaba kızlar.Bu başlığı benim gibi göğüs büyütme ameliyatı olmayı planlayıp bilgi almak isteyen herkes adına açıyorum.16 Temmuz da Canım Dr.'um Barış Çakır'a Acıbadem Hastanesinde ameliyatımı oldum.Yaklaşık 2 senedir, bu ameliyatı nasıl olurum, kime olurum die araştırıyordum.KK ve de sevgili Oraletim sayesinde Barış Bey de karar kıldım.Sürecim, ilk görüşmeyle başladı.Neyi nasıl yapacağımıza karar verdik.Ameliyattan 2 gün önce tekrar görüştüm dr. beyle. O gün hem tahlillerim yapıldı hem de ameliyat ücretini ödedim. Ve 16 Temmuz geldi çattı Sabah 08:00 de hastanedeydim.Hazırlanmam için beni odaya aldılar.Dr.'um geldi ve çizimlerimi yaptı,ardından beni ameliyathaneye götürdüler.O an, hatırladığım en son şey bana sakinleşmem için ilaç vermeleriydiAyıldığımda kendimi oda da titrerken buldum.Yaklaşık bi 15 dk.titrediğimi hatırlıyorum.Vücut ısım yerine gelince sakinleştim ardından da uyumuşum zaten.Kendime geldiğimde hiçbir ağrım yoktu.Göğsüm tamamen sargıyla sarılmıştı.Direnlerim takılıydı.Biryandan da ağrı kesiciyle serum bağlanmıştı.16:00 gibi tuvaletimi yapmak için hemşire eşliğinde ayağa kalktım fakat başım döndü. Ara ara kalktım hastanenin koridorunda 15 dakkalık ufak yürüyüşler yaptım.O gün hasta ziyaretlerinden,uyumaktan ve ağrı kesicinin etkisinden hiçbişey anlamadım.Gece 03:00 te ilk ağrımı hissettimO gece yarımyamalak uykuyla,damardan ağrı kesici alarak geçti.Sabah ağrıyla açtım gözümü.Bana demişlerdi en zor gün 2.gündür diye,hakikaten öyleymiş.Öğlen taburcu olup eve geldim.2.gün benim için hayatımın en zor günlerinden biriydi.Kendi başınıza hiçbirşey yapamıyorsunuz ve devamlı uzanıp dinlenmek istiyorsunuz.Göğsünüzde hafif bazen artan şekilde sancılar oluyor.
Fakat bunların hepsi geçiciDün direnlerimi aldırmak ve sporcu sütyenimi giymek için Barış Bey'le randevum vardı.Meğer ağrı ve sancıların %80 i direnler çıkana kadarmışDirenlerim çıkınca özel sütyenimi giydirdi dr bey.O an dediğim tek şey:"Oh be...Şimdi bu ameliyatı iyiki oldum diyebilirim" demek olduBugün 4.günüm ve çok daha iyiyim.Bu arada antibiyotiğimi düzenli kullanıyorum,bol su içiyorum ve gayet hafif besleniyorum.Kısa mesafeli fakat sık yürüyüşlerimi de hiç ihmal etmiyorum.Bu arada kızlar, ameliyatımı Natrelle marka,315 cc-yüksek profil-, damla modeli ve göğüs altı kesisiyle 6.500 tl ye oldum.
Bugün ilk banyomu yaptım.Ve yine ilk kez kendimi aynanın karşısında bu denli uzun izledimHenüz tam şeklini almayıp her nekadar sert olsalarda, bana bu halleriyle bile güzel geliyorlarŞuan giydiğim özel sütyenimin bedeni 90,nasıl mutlu olmayayım siz söyleyin:76:Ben bu operasyonu kendini mutsuz hissedip silikon taktırmayı düşünen tüm arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.Haydi bakalım şimdi bende kendime:"CÜCÜKLÜLER KERVANINA HOŞGELDİN" diyebilirimŞimdilik son olarak güler yüzlü ve anlayışlı Dr'um Barış Çakır'a burdan sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Tekrar görüşmek dileğiyle...
Fakat bunların hepsi geçiciDün direnlerimi aldırmak ve sporcu sütyenimi giymek için Barış Bey'le randevum vardı.Meğer ağrı ve sancıların %80 i direnler çıkana kadarmışDirenlerim çıkınca özel sütyenimi giydirdi dr bey.O an dediğim tek şey:"Oh be...Şimdi bu ameliyatı iyiki oldum diyebilirim" demek olduBugün 4.günüm ve çok daha iyiyim.Bu arada antibiyotiğimi düzenli kullanıyorum,bol su içiyorum ve gayet hafif besleniyorum.Kısa mesafeli fakat sık yürüyüşlerimi de hiç ihmal etmiyorum.Bu arada kızlar, ameliyatımı Natrelle marka,315 cc-yüksek profil-, damla modeli ve göğüs altı kesisiyle 6.500 tl ye oldum.
Bugün ilk banyomu yaptım.Ve yine ilk kez kendimi aynanın karşısında bu denli uzun izledimHenüz tam şeklini almayıp her nekadar sert olsalarda, bana bu halleriyle bile güzel geliyorlarŞuan giydiğim özel sütyenimin bedeni 90,nasıl mutlu olmayayım siz söyleyin:76:Ben bu operasyonu kendini mutsuz hissedip silikon taktırmayı düşünen tüm arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.Haydi bakalım şimdi bende kendime:"CÜCÜKLÜLER KERVANINA HOŞGELDİN" diyebilirimŞimdilik son olarak güler yüzlü ve anlayışlı Dr'um Barış Çakır'a burdan sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Tekrar görüşmek dileğiyle...