- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 33
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Ben yds için çalışıyorumSenelerimi aldı ingilizce, hala rahat konuşamıyorum. Bolca film izleyin, müzik dinleyin. Kulak aşinalığı olunca kavrama güçlenir.
O zaman Allah kolaylık versin. Sınav için olunca hiç çekilmiyor ingilizce. Yanlız değilsiniz)))Ben yds için çalışıyorum
Siz de mi sınava çalışıyorsunuzO zaman Allah kolaylık versin. Sınav için olunca hiç çekilmiyor ingilizce. Yanlız değilsiniz)))
Çok şükür benimki geçmiş zaman. Ünjversire sınavlarına hazırlandığım zamanları hatırladım. Nefret ederidim. Sizde sistem nasıl bilmiyorum ama, bolca test çözmek ve kelime ezberlemek yardım ede bilir. Bol pratik yapmak gerek.Siz de mi sınava çalışıyorsunuz
Sınavdan sonra bir tur da konuşmaya odaklanayım diyorum bende. Evet labirent benzermesi birebirBen rahat konusabilmek kendimi asabilmek icin calisiyorum ama zevkli oldugu kadar girince cikilamayan bi labirent
Kelime bilgim yeni yeni oturdu okuma da. Evet bol kelime ve pratik istiyor bu dilÇok şükür benimki geçmiş zaman. Ünjversire sınavlarına hazırlandığım zamanları hatırladım. Nefret ederidim. Sizde sistem nasıl bilmiyorum ama, bolca test çözmek ve kelime ezberlemek yardım ede bilir. Bol pratik yapmak gerek.
Daha yeni konuları kavradım ve yeni okuma yapabiliyorum. Zekamda problem mi var acaba bile dedimUzun vakitler ayırmama rağmen zor kavramam ve çabuk unutmam ilginç geldi. Artık tekrar etmekten mecbur öğrenmiş bulundum. Dil yatkınlığım mı yok bende sorun olan ne
Ben yds için çalışıyorum
Kelime bilgim yeni yeni oturdu okuma da. Evet bol kelime ve pratik istiyor bu dil
Çoook teşekkür ediyorum. Kısa zamanda geçmek gibi br hedef koyunca kendime zorlaya zorlaya sıkıcı sıkıcı çalıştım sonuçta pek parlak olmadı sanrım ondan. Bir video izlemiştim neden ingilizce öğrenemezsin diye, dil yatkınlığı yoksa olmaz diyordu. Dil yatkınlığı dediği zeka mı acaba diye düşündüm bende. Dil yatkınlığı yoksa ona hiçbir çözüm yok dyordu umudum kırıldı tabi. Kelime bilgim ve gramer bilgim var sıradan metinleri okuyabiliyorum ama yds metinleri ales metinleri gibi... Ales türkçe olmasına rağmen bazı metinleri anlamlandıramazdım ben. Yds bir de alesin ingilzcesi gibi falan olunca işin içinden çıkmak zor geldiUygulamaları da deneyebilirsiniz. İngilizce öğretirken nasıl bilmiyorum ama Duolingo genelde iyidir. Bir de Memrise vardı yanılmıyorsam. Benzer bir sürü program da vardır, onları deneyin. Dil öğrenmeyi oyunlaştırır, daha ilgi çekici gelir belki. :)
Bir şeye başlamak zordur temel atmak zaman ister . Ancak o temel sağlam atıldıktan sonra hızlanmaya başlar.Daha yeni konuları kavradım ve yeni okuma yapabiliyorum. Zekamda problem mi var acaba bile dedimUzun vakitler ayırmama rağmen zor kavramam ve çabuk unutmam ilginç geldi. Artık tekrar etmekten mecbur öğrenmiş bulundum. Dil yatkınlığım mı yok bende sorun olan ne
Hangi kaynakları kullanuyorsunuz nasıl gidiyorBende yökdile hazırlanıyorum. Lisede hep İngilizceyle sorun yaşadım ve hiç bir yabancı dil sınavına (ösymnin yaptığı) girmedim. 2021de sınavı geçeceğime dair kendime söz verdim. Bir kaç hafta oluyor başlayalı. Online bir kurs alıyorum günde Ciddi bir süre ayırıyorum çalışmaya. Şimdiye kadar yapamadım ama yapacağıma inanıyorum.
sizin içinde şunu söyleyebilirim ki zeka problemi diyip kendinize haksızlık etmeyin. Özeleştiri yaparsam lise boyunca öğrenmemek için çaba harcadım resmen çünkü kendimi öğrenemem diye şartlamıştım. Ama neden öğrenemeyeyim ki kimisi 1 saat çalışır öğrenir kimisi 5 saat ben yapacağımSizde yapabilirsiniz
Remzi hocadan kurs alıyorum ve şimdilik sadece onun kaynaklarını edindimHangi kaynakları kullanuyorsunuz nasıl gidiyor
Dil öğrenmek için günde 24 saat de çalışsanız maalesef öyle kitap başında öğrenilmiyor. En etkili yolu günlük kurduğunuz her cümleyi ardından İngilizce ye çevirmeye çalışmanız ve yapamadığınız yerde doğrusuna bakıp öğrenmeniz. Gün içindeki düşüncelerinizi bile içinizden çevirin.Daha yeni konuları kavradım ve yeni okuma yapabiliyorum. Zekamda problem mi var acaba bile dedimUzun vakitler ayırmama rağmen zor kavramam ve çabuk unutmam ilginç geldi. Artık tekrar etmekten mecbur öğrenmiş bulundum. Dil yatkınlığım mı yok bende sorun olan ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?