Piercing, Hızma Dil pierchingi

balmira1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
38
2
28
Kizlar bugun dilimi deldirdim suan kofte gibi sis ve cok ağrıyor. Dahan onceden dilini deldiren varsa bunu bi caresi var mi

Ay içim gitti okurken canım nasıl cesaret ettin. Çok dikkatli olmalısın enfeksiyon kapmamalı asla.

nasıl cesaret ettin ? buz koy diline soguk iyi gelir ... enfeksyon kapmaması için dikkatli ol..

Dile de küpe nedir Allah aşkına enfeksiyona davet antibiyotik kullanmalisin diş cektirince bile kullaniyosun

Ben değil ama çok yakınım deldirdi , şişmesi normal tabii. Fakat sizde ki durum ne olur bilemiyorum , çok endişe ederseniz mutlaka gidin doktora. Haa sonrasında birde pepelik oluyor :) aklınızda bulunsun.

Bir kac aydir tanidigim bir bayanin konusurken garip mimikleri dikkatimi cekmisti.Yutkunmakta zorlaniyordu bazi kelimeleri tam kullanamiyor peltek konusuyordu.Cok sonradan farkettim dilinde percing vardi.Ama degermi diyorum kolay kolay iyilesmiyor yada iyilesmesi cok uzun surebiliyor.O bayan 3 yildir taktirmis ama hala rahat kullanamiyordu.
Umarim cabuk iyilesir seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…