• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dil öğrenmek istiyorum :(

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
Evet kızlar dil öğrenmek istiyorum. İspanyolca, rusça artık ne olursa. En az 2 dil bilmek istiyorum türkçe hariç. Hani bişiy için değil ama bilmiyorum çok istiyorum ben bunu. Ama şuan kpss var önümde bir kursa gidemiyorum. Gitmeden kendim de nasıl öğrenirim bilmiyorum. Aranızda kendi öğrenen varmı?

önce kpss yi alnının akıyla hallet tatlım süper bir puanla sonra dil merakını gider bana sorarsan :21: dil öyle evde öğrenilen birşey değil canım hani alt yapı olsa temelin olsa ilerletmek istersen falan olur ama vaktini kpss için harca :)

Haklısın öyle gerçekten. Önceliğim elbette kpss olmalı. Böyle ot gibi de kalmak istemiyorum. Hiç kendime ayıracak vaktim olmayacak :(

ben kendim ogrenmeye calisiyorum ama zor oluyor. evde ogrenmeye calisiyorum.. busuu.com diye bir site var mesela.. oradan calisabilirsin biraz biraz ama boyle catir catir konusmak icin zor.. cunku dil bu biriyle konusmak lazim duymak lazim sohbet etmek lazim ... dil kurslarinda en azindan onu yapabiliyosun ama evde bi basina nasil olacak. ben de istiyorum ama pahali geliyo dil kurslari.. sen bi busuu.com a bak. orda ogrendigin dilden insanlarla sohbet de edebiliyosun. cozdugun alistirmalari ana dili olan insanlar duzeltiyo. sen de bunun karsiliginda turkce ogrenen insanlarin alistirmalarini duzeltiyosun.. boyle bi site bi bak arastir orayi.. seversen ordan calisirsin bi dil kursuna gidene kadar..

Konu içeriği nedeniyle "Eğitime Dair(Eğitim Şart)" başlığına taşınmıştır.
Konuları ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim lütfen.

canım fono dil kursu var açıköğretim. cd ve kitaplardan oluşan set ile kendin çalışıyorsun. istediğinde online yardım alabiliyorsun. sadece sınavlara giriyorsun sertifika için. ben de fransızca seti düşünüyorum. henüz denemedim ama. websitesine danışınca beni aradılar, bir de kitapçık gönderdiler

Kelime haznesi lazım başta. Bazı kuralları bilmesen bile çat pat bir şeyler geveleye biliyorsun öyle öyle gelişir yoksa eğitim almak şart. Ben kendimden biliyorum. Kursa gidip yardım bile aldım ama olmadı yeterli değil bildiklerim azıcık bir şey bir de bol bol çalışıp konuşmaya çalışmak lazım. :14:

Back