Coursera sitesine bir bakabilirsin. Ben İngilizce için kullaniyorum ama belki Flemenkçe de vardir. Dunyanin pek çok universitesinden online dersler var. Diploma değil ama sertifika alabilirsin.Konuyu doğru yerde actimmi bilmiyorum :)
Arkadaşlar ben hollanda doğumluyum ailemle 9-10 yaşlarinda turkiyeye döndük. Flemenkce konuşmayı unuttum tabi. Şimdi kendimi bu dilde geliştirmek istiyorum. Çünkü akrabalarim hollandada yaşıyor yani sürekli konuşup pratik yapabilme imkanım var.
Flemenkce kursuna da gideceğim bu yazin taşınma durumum var, gittiğim yerde kursa başvuracağım.
Ama merak ediyorum mesela herhangi bir kurstan aldığım diplomanın bana faydası olur mu yahut bildiğiniz bir kurs / site var mı ? ( online
Diploma alabalilecegim site )
Nasıl kendimi geliştirebilirim, bu konuda neler yapabilirim ? ( you tube veya başka sitelerde kendimi geliştiricegim zaten cok-da yabancı değilim konuşmaya ama ezberim yok tabi)
Coursera sitesine bir bakabilirsin. Ben İngilizce için kullaniyorum ama belki Flemenkçe de vardir. Dunyanin pek çok universitesinden online dersler var. Diploma değil ama sertifika alabilirsin.
Evet sertifika ucretli ama burs imkani ile de alabiliyorsun.Aa üniversiteden de sertifika alabiliyor muyuz. Gercibiraz ileri seviye olabilir tabii. Ama araştırayım teşekkür ederim.
Ben karantinada ispanyolca ogrendim duolinguadanBen de merak ettim şimdi bir dili 0 dan günlük hayatta konusacak kadar öğrenmek mümkün mü ?
Sitede burs icin bir kisim var. Oraya yaziyorsunuz. Kabul edilirse sertifika ucreti odemiyorsunuz. Bircok dil var onlar da vardir bakmak lazim.Burs nasıl? Ben de portekizce ya da italyanca öğrenmek istiyorum.
Beginnerdan baslayarak adim adim giderek mümkün bence. Tabi akademik bir dil olmaz da günlük derdimi anlatacak kadar biliyorum deriz ya öyle olur :)Ben de merak ettim şimdi bir dili 0 dan günlük hayatta konusacak kadar öğrenmek mümkün mü ?
Ben karantinada ispanyolca ogrendim duolinguadanbaya baya film izliyorum ve anliyorum
Bence öğrenmenin en iyi yolu dizi izlemekten geciyor. Cogumuz ingilizceyi yabanci dizilerden öğrenmisizdir. Bana da tüm yabanci diller cok hizliymus gibi geliyor bi biz türkler yavas konusuyoruz sanirim. Ya da anadilimiz olduğundan bana öyle geliyoray bravo,
cok hizli konusuyor Ispanyollar ya, hic yeltenmem bile.
Hollandaca ogreniyorum ben de sozde ama yetenek yok sanirsam
Dil ogrenmekle ilgili konulara sayfalarca yaziyorum, ne yapmam gerektigini bilsem de bir bariyer var asamiyorum...
Bence öğrenmenin en iyi yolu dizi izlemekten geciyor. Cogumuz ingilizceyi yabanci dizilerden öğrenmisizdir. Bana da tüm yabanci diller cok hizliymus gibi geliyor bi biz türkler yavas konusuyoruz sanirim. Ya da anadilimiz olduğundan bana öyle geliyor
Sabah akşam İspanyol dizileri izliyorum tek öğrendiğim kelime putaBen karantinada ispanyolca ogrendim duolinguadanbaya baya film izliyorum ve anliyorum
Ben sevdigim dilleri kolay ogreniyorum ama dutch cok zor bir dil , benim orda 15 senedir yasayan arkadasim bile ogrenemedi , daha kolay bir dil secseydin keskeay bravo,
cok hizli konusuyor Ispanyollar ya, hic yeltenmem bile.
Hollandaca ogreniyorum ben de sozde ama yetenek yok sanirsam
Dil ogrenmekle ilgili konulara sayfalarca yaziyorum, ne yapmam gerektigini bilsem de bir bariyer var asamiyorum...