slm canim,cok gecmis olsunnn,uzuldum canimm,ama sanirsam korkulacak birsey yokturr,malesef yradimci olamiyacmm,ins basina gelen arkadaslar yazarda sende rahatlarsinn,doktrlar ne diyor pekii,ins kotu birsey degildirrr,sevgiler,,dualrimiz seninle
cok tesekkur ederım sorunda bu 2 doktora gosterdık bırı hemen amelıyat olacak dedı dıgerıyse suan cok kucuk okula baslarken yaparız amelıyat dedı bızde karar veremedık neyapacagımıza bende belkı boyle bır sorunla karsılasan vardır dıye buraya yazdım bakalım ıns ,0fıkır veren olur
sızlerden bir fikir almak ıstıyorum 3.5 yasında oglumvar bazı harflerı soyleyemedıı ıcın ve dılını cıkartamadıgı ıcın doktora getırdık dıl altı yapısık cıktı amelıyat olacak dedıler aslında korkum su bukonuda hıcbır bılgım olmadıgı ıcın dıl altının kesılecek olması benı korkuttu acıkcası boyle bır sorunla karsılasan varmı aranızda kafam cok karısık
Şu an 8 yaşında olan oğlumda daha 1 yaşını doldurmamıştı,tesadüfen bir dr muayene ederken farketti söyledi.Dil altını kestirin diye şaşırdık duyunca.Hemen yan odad oğlumun bademcik ameliyatını yapan kkb ci dr umuz vardı geçtik oraya.Muayene etti ve kısa bir uyuşturmayla kesti.Biraz ağladı ama acıdan değil sıkıştırılmaktan dedi dr.Bir saat kadar hastanede kaldık.Kanama durunca ayrıldık,hiç rahatsızlık vermedi hemen beslenmesine başladı.Dilini çıkaramıyordu.Şimdi çıkarabiliyor,ama r leri söylemekte zorlanıyor.Ayrıca dilaltında olan yapışıklık üst dudağında 2 ön dişin arasında da var ama et var.Onedenle 2 dişi ayrık ama sorun değilmiş.Korkma kolay ve çocuk rahat edecek sonunda.Geçmiş olsun.Ama bizim erken yapıldığı için kolay oldu......
sızlerden bir fikir almak ıstıyorum 3.5 yasında oglumvar bazı harflerı soyleyemedıı ıcın ve dılını cıkartamadıgı ıcın doktora getırdık dıl altı yapısık cıktı amelıyat olacak dedıler aslında korkum su bukonuda hıcbır bılgım olmadıgı ıcın dıl altının kesılecek olması benı korkuttu acıkcası boyle bır sorunla karsılasan varmı aranızda kafam cok karısık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?