gelinlik gerçekten çok zarif ve şık. şayet iyi bi moda evinde diktirirsen aynısı yaparlar bence. duvağın uçlarına omuzlarında kumaştan koydur . bu arada ayakkabını hiç beğenmedim o modern gelinliğe hiç gitmemiş
Kızlar bu gelinliği diktirmeyi çok istiyorum. Boyum 1,79 ve ince bir fiziğe sahibim. Sizce dikimde buna çok yakın bir model elde edilir mi? Anlaştığım gelinlikçiye bunu tarif ederken nelere dikkat etmesini söylemeliyim. Ayrıca sizce duvak nasıl olmalı? Tül mü güpürlü mü? Aldığım ayakkabılar ve beğendiğim gelin çiçeğiyle üçü güzel kombinlenmiş olur mu? Çok mu soru sordumYardımınız için şimdiden teşekkürler.
Gelinliğin bu kadar dantelli oluşu sizce güzel mi, benim çok ama çok hoşuma gitti dikimde de aynı görüntü yakalanabilir mi en büyük merakım
gelinliğin üzerindeki üç boyutlu formlara dikkat etmesi yeterli bence. model olarak (kesimi yani) çok zor bir model değil. asıl zorluğu üstündeki işçilikte. en büyük fotoğrafını bulup çıktısını al ellerine ver. hem ne istediğini tam oalrak ifade etmiş olursun hem de yarın bir gün ben bunu size verdim siz bana ne dikmişsiniz gibi bir durum olursa en azından zor durumda kalmazsın.
buketler konusunda allah yardımcın olsuninşallah bunları istediğin gibi yaptırabilirsin. belki de benim şansızlığım bilmiyorum ama çok sıkıntı çektim bu tarz bir buket bulmakta. beğendiğin buketlerin hepsi çok çok güzel. dediğim gibi inşallah bulabilirsin isteidğin gibi.
duvak için de benim gelinlikte de lazer kesim çiçekler var o yüzden duvakta serpme lazer kesim çiçek olacak. en ince tülü kullansınlar. sanırım hayal tül deniyor. kalçadan aşağı serpme şekilde bu çiçeklerden eklerlerse yeterli oalcaktır duvağın için. zaten dantel duvak çok karışık olur bu gelinliğe. ya dümdüz sade tül duvak olur ya da lazer çiçekli. boncuk,taş, dantel hepsi gelinliği kalabalıklaşırır diye düşünüyorum.
ayakkabına da bi şey yapma bence canım. sen bilirsin tabii ama gelinliğin gerçekten oldukça gösterişli ve teferruatlı geri kalan her şeyin sade olsun derim ben. benim gelinliğin eteğinde hiç bir şey yok o yüzden ayakkabıyı azcık cancanlı istedim ama etekte de dantel çiçek vs olsaydı düz bi ayakkabı alırdım seninki gibi.
başka da ne sordun valla işte böyle benim söyleyeceklerim :))
seçtiğin her şey çok ama çok güzel. Allah yardımcın olsun inşallah her şey istediğin gibi olur hem de çabucak hiç yorulmadan. ben çok üzüldüm bu ayakkabı çiçek olayında o yüzden sen benim gibi sona bırakma hiç bir şeyi al koy çiçeğini de ayakakbını da şimdiden :))
Canım çok sağol duvağı kesinlikle dediğiniz gibi yaptıracağım. Çiçeği gelinlikçimiz yapabiliyor mu acaba modaevlerinde bunlara benzer görmüştüm ayrı bir ücret isterler mi bilmiyorum. Ayakkabıyı kimse beğenmedi iptal edebilirim heran. Mağazalarda düz ayakkabılara bakarım olmadı yaptırırım ama hangisi mantıklı bilmiyorum :26:.
bilmiyorum ama bu büyük güller diğer çiçeklerden daha pahalı haberin olsun. ufak kumaş çiçeklerden bir demeti 100 civarına mal edebilirsin ama büyük güllerin olduğu demet 150den aşağı çıkmaz.
ayakkabıya forever new'e bak. ordaki babetler bu gelinliğe çok hoş olur. babet giyebilirsin zaten boyundan dolayı. forever new'e bakmadan alma ayakkabını :)
bilmiyorum ama bu büyük güller diğer çiçeklerden daha pahalı haberin olsun. ufak kumaş çiçeklerden bir demeti 100 civarına mal edebilirsin ama büyük güllerin olduğu demet 150den aşağı çıkmaz.
günnur canım ben esranın gelinlikle ilgili dediği bütün yorumlara katılıyorum
ayakkbıya gelince ben beğendim çok sade zaten gelin dediğinde sade olur demi minik topuklu bir ayakkbı bulmak çok iyi arşivime atayım hemen benim boy 1.75 ama sevgilimle arama 3 4 cm var o yüzden bende bu topuklu ayakkbı gibi bişi bulcam inşallah :)))))))
duvakta dümdüz sade yada hafif hareketli minik lazer çiçekler olabilir hareket katsın die yada aşağı doğru minik hareketlenmelerde olabilir gelinlik zaten provaniasın en güzel modellerinden
buketler çok hoş canım
gelinlik için 2000 normal fiyat bence
Canım ayakkabılar günlük kullanım için güzel, ama gelinliklede giyebilirsin, çünkü gelinliğin altından ayakkabı görünmez görünmesi için dümdüz elbise gibi bir şey olması lazım, ben ucu kapalı ama az topuklu birşey düşünüyorum, çünkü benimde boyum 1,68 falan uzunum, ama daha önemlisi rahat etmek istiyorum, çünkü saatlerce ayakta kalıcaksın en güzel günün işkenceye dönüşmesin, bu arada gelinliğin çok güzel bende ankarada ant çarşısında diktiriyorum gelinliğimi bu modele çok benziyor, haftaya provam var bakalım nasıl olacak aynı formu yakalayabilecek mi çok merak ediyorum, ama bu tarz gelinliklerde kullandıkları o tül mü güpürmü neyse o çok önemli onun aynısını tutturmaları biraz zor gibi geliyor bana. İnş istediğin gibi olur, model şahane.
Kızlar netten almıştım iptal ettireyim o zaman. Amaa ben çok uzun boyluyum yaaa bana ayakkabı modelleri önerebilir misiniz kısa topuklu veya düz :26:
Eki Görüntüle 414209 Eki Görüntüle 414210 Gelinliğim bu canım, en altta simge gelinliğe diktiriyorum, diken bayan bu modeli çok diktiğini herkeside çok memnun gönderdiğini söyledi, kuzenimin eşinede gelinlik dikmiş teyzem arazı oldu bana çok memnun kalmışlardı, fiyatıda çok uygun aldım heryer 2.500 dedi en son 2.200 gibi indiler bu bayan tüm aksesuarlar herşey dahil 1.500 tlye indi, zaten tülü almaya beraber gittik bana seçtirdi, çok kaliteli şahane güpürler fransız dantelleri vardı, ben kışın fiyat aldım tabi şimdi sezon uçmuştur fiyatlar. Bakalım haftaya provam var çok heyecanlıyım inş istediğim gibi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?