Arkadaşlarım 2011 hazirandda düğünüm .suan gelinlik işini aradan çıkarmak istedim .öncelikle modelim belli kesinlikle pronoviasın o dantelli modellerinden istiyorum .bunun iiçinde istanbul anadolu yakası ve kocaeli gebze civarında gelinlikçileri dolaşmam gerekecek bildigim bu modelleri birebir dikebilen modaevleri araştırmak .fiyatlar nedir nasıldır da bilemiyorum.hic bilmiyoruz ben karabükte oturuyorum nişanlımın ailesi samsunnda nişanlım gebzede bir yıldır . bu modeller için 2000 civarını gecmemek için bir bütce ayırdım fazla aşırıya kacmak istemiyorum malum masraflar daha cok olacak ancak gelinlik iişini de oldu bittiye getirmek istemiyorum .Sizce ben bu modeli bu fiyata birebir dikebilen yerler bulup diktirebilir miyim .???
yA da asagıda bir arkadasın gelinligi bana olucak diye umuyorum birebir bedenlerimiz bu gelinlikde isteedigim gibi duvak hariç işçiliğide güzel kendisi 3000 civarı bır fiyatta diktirmiş bana 1500 tlye verebilcegini söyledi ne yapmayalım sizce kızlar ???
yA da asagıda bir arkadasın gelinligi bana olucak diye umuyorum birebir bedenlerimiz bu gelinlikde isteedigim gibi duvak hariç işçiliğide güzel kendisi 3000 civarı bır fiyatta diktirmiş bana 1500 tlye verebilcegini söyledi ne yapmayalım sizce kızlar ???