artık mayıs gelsede kurtulsam gelınlık bakmaktan gınaa gelıo ama yınede bakmadan edemıyorum.
senın sectıgın modelde cok guzel zaten ne gıyerse gıysın butun gelınlerın guzel oldugunu dusunenlerdenım.yeterki gözlerının içi parlasın mutluluktan ve yüzünde hep sıcak içten bır gülümseme olsun diğer butun ayrıntıları alıp göturuyor zaten samımı guzel duygular.allah mesut etsın cnm kolay gelsın
benimde nerden baksan 6-7 ay var nişandan beri araştırıyorum. ayrıca ben de 1.60 ım okadar bodur değiliz yani:) bizden daha kısalar var. şükretmek lazım
[üsküdara bi modaevinde dikilmiş ben kabarık severim ama. bu da çok hoşuma gitti belki işine yarar
Haklısın azcık kısayız diyeyim o zaman :) Evet gelinlik çok güzelmiş resmen gipür cenneti :) Teşekkürler canım bunuda kaydediyorum heran cayabilirim çünkü o kadar çok model var ki kafam karıştı resmen ama caymamaya çalışıyorum şimdilik :roflol:
Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim, bu model için duvak hariç 1200 lira fiyat çıkardılar bu da benim bütçemi zorluyor. Sanırım bu modelden vazgeçmek zorunda kalıp, gidip içime hangisi sinerse onu alıcam. Aksilikler üst üste pek heves de kalmadı bende, kayınpederim de rahatsızlandı hastaneye gidip gelmekden, onun sağlığına kavuşmasını dilemekden başka şuan bişey yapamıyoruz :1no2:
fatihte gelinlikler aynı fiyata genelde benimde 6 aralıkta nişanım var nişan elbisesini ayını fiyata aldık dikilicek üstüme göre bende topluyom biraz modelini koyardım ama msj bölümüne nasıl konuluyo bilmiyorum
kayınpederinede geçmiş olsun
model harika çok beğendim.. sanada yakışacağına eminim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?