• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Diktirmeden Önce Sizlerin Fikirlerinize İhtiyacım Var...

fatobrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
286
0
96
39
Bursa
Düğünüme daha 2 ay var ama beni gelinlik telaşı sardı buna karar verdim ama yorumlarınıza güvenerek heran değişik bir model düşünebilirim. Bu arada, balık etli ve 1,60 boyundayım yani bodurum :) Bu çerçevede yardım bekliyorum...

Biraz küçük oldu ama üstüne tıkladığınızda büyükçe görebilirsiniz :)

2 ay var ve telaş sardımı dıosun benım 8 ay var 2 yıldır gelınlık telaşındayım:))) sade bır modelden hoşlanıyorsan buyuk halını göremesemde ıyı dıye dusunuyorum.kendı fıkrımı sorcak olursan kesınlıkle cok kabarık ışılışıl bır gelınlık gıyıcem tasıyla olsun kumasıyla olsun parıparıl parlasın ıstıyorum.sade gelınlıklerdede cok hos modeller begenıyorum ama snra dıyorumkı bunu bırının dugununde dıktırebılırım.ama kabarık ve ısılısıl bı kıyafetı dugunumde gıydım gıydım yoksa nerde gıyıcem:))

Becerebildiysem birde ekte yükledim.

Eklentiler

• $gelinlik.JPG
    $gelinlik.JPG
    51,3 KB · Görüntüleme: 57
2 ay var ve telaş sardımı dıosun benım 8 ay var 2 yıldır gelınlık telaşındayım:))) sade bır modelden hoşlanıyorsan buyuk halını göremesemde ıyı dıye dusunuyorum.kendı fıkrımı sorcak olursan kesınlıkle cok kabarık ışılışıl bır gelınlık gıyıcem tasıyla olsun kumasıyla olsun parıparıl parlasın ıstıyorum.sade gelınlıklerdede cok hos modeller begenıyorum ama snra dıyorumkı bunu bırının dugununde dıktırebılırım.ama kabarık ve ısılısıl bı kıyafetı dugunumde gıydım gıydım yoksa nerde gıyıcem:))

:)))) Haklısın, dediğim gibi fiziki yapı da çok önemli çok kabarık gelinlikleri önermiyorlar balık etli vücutlara ve sade modeller nedense çok daha hoşuma gidiyor. O dediğin ışıl ışıl modellerden buraya eklersen belki düşüncelerim değişir, teşekkürler :) a.s.

hımm valla bende balıketlılıgı aşmıs bı vazıyetteyım :) ama genede kabarık olucakda olucak dur eklıyebılırsem eklıyım ayrıca bıkactanede sade model var begendıgım onlarıda eklıyım gercı hıc eklemedım daha önce bakım olcakmı

hımm valla bende balıketlılıgı aşmıs bı vazıyetteyım :) ama genede kabarık olucakda olucak dur eklıyebılırsem eklıyım ayrıca bıkactanede sade model var begendıgım onlarıda eklıyım gercı hıc eklemedım daha önce bakım olcakmı

:))Tamam o zaman ben çıkıyorum mesaim bitti ama yarın sabah hemen geçicem pc başına modelleri görmek için.

bence gayet güzel bir model.
ben de çok kabarık ve parçalı modelleri sevmiyorum

cnm çok şık bir model.
çok hoş ve zarif oluyor bu tarz gelinlikler.
güzel bir kabarıklığı var abartılı değil.

bende cok beğendim cok güzel yakışır gibi geliyor

ben cok beyendim acıkcası tek parca ve kabarıklıgı fazla olmadıgı için zayıfta olsan harika durur balık etlide olsan güsel durur gibime gelioo

Yorumlarınız için teşekkürler, sadelikten yana oldum her zaman. Bu kuralımı gelinliğimde de bozmak istemediğim için buna karar verdim şimdilik. Modaevinde aklımı çelmezlerse bunu diktirmek için haftaya terziye gidicem inşallah :)

cnm buraya ekleyemedım resımlerı ama album yaptım:)) ordan bakabılırsın resimler&ALbümler sayfasından

cnm buraya ekleyemedım resımlerı ama album yaptım:)) ordan bakabılırsın resimler&ALbümler sayfasından

Baktım canım umarım kısa zamanda içlerinden birini üzerinde görürüz. Gerçekten çok hoş modeller var ama şimdilik kararım net gibi. Resimdeki gelinliği diktiricem inşallah. Teşekkürler bu arada vereliniortak

artık mayıs gelsede kurtulsam gelınlık bakmaktan gınaa gelıo ama yınede bakmadan edemıyorum.
senın sectıgın modelde cok guzel zaten ne gıyerse gıysın butun gelınlerın guzel oldugunu dusunenlerdenım.yeterki gözlerının içi parlasın mutluluktan ve yüzünde hep sıcak içten bır gülümseme olsun diğer butun ayrıntıları alıp göturuyor zaten samımı guzel duygular.allah mesut etsın cnm kolay gelsın

Back