Diksiyon ve sunuculuk kursları

merhabalar ablanız aldığı eğitimden memnu kaldımı acba iş olanakları bakımından iyi bir yermiymiş acaba ?

hanımlar benden duymuş olmayın ama, kuşdili eğitim merkezinin de ilk kurucusu da 89 yılından beri hakan beymiş. bir kaç yıl önce kursu devrederek kendine yeni bir eğitim merkezi açmış. ben görüşmeye gittiğimde kuşdiliyi kendilerine sorduğumda asla kötülemedi ancak edindiği tecrübe ile daha yeni tekniklere ihtiyaç duyduğu için bu merkezi yenileyerek açtığını belirtti. bu konuda da sormadan yorum yapmaması bana doğru geldi gerçekten. bende merkezdeki haber sayfalarından gördüm bu durumu.
bende şu an medya eğitim merkezinde eğitimteyim kasım döneminde, memnunum. iş istihdamı konusunda oldukça yardımcı oluyorlar. televizyon kanallarıyla çalışmaları ise bence avantaj.

Son düzenleme:
Merhaba Spikerlik kursu için bundan 8 ay evvel Hakan Öztürk Medya Eğitim Merkezinin spikerlik eğitimini bitirdim. Rahatlıkla söyleyebilirimki Hakan bey bu konuda bir numara. istisnasız her öğrencisiyle ayrı ayrı ilgileniyor. Kurs öncesi bir ay boyunca araştırma yaptım tek tek bütün kurslara gittim diyebilirim. Eğer bir kursa gitmek istiyorsanız Hakan bey ile bizzat görüşmeden karar vermeyin derim. Zaten gittiğinizde ( Eğer diğer kurslarada gittiyseniz ) bu spikerlik kursunun teknik farkını göreceksiniz.

Reklam amaçlı üyelik !

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…