Diksiyon ve sunuculuk kursları

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.588
941
688
Arkadaşlar sizlere bir sorum var .Kızım spikerlik ve sunuculuk kursuna gitmek istiyor .Daha önce bu kurslara gitmiş ayrıca diksiyon eğitimi almış kızlarımız var mı ? Bu kursların artı özellikleri , sektörde iş bulma olanağı vb ... gibi şeyleri bilen arkadaşlar varsa lütfen bilgilerini paylaşsınlar .Herkese sevgiler...a.s.

kurslardan kurslara fark var..iyi bir akademiye giderse iş fırsatıda sunuluyor..ama piyasada bunu vaat:içelim: eden çok sayıda kurs var. mesela gülgün feymanın öğretmenlik yaptığı bir kurs var..orası iyi bir yer..ama parası biraz pahalı olabilir....ayrıca kişiler sadece iş için değil bence kendisine geliştirmek içinde bu kurslara katılmalı..

merhaba
bu süreçten geçmiş biri olrak kzınıza eğer paralı gitme fırsatı varsa
kuşdili
diyalog ve türvakı ve bsf akdemiyi öneririrm.internetten sitelerinden bulabilir.
ama maddi durumum müsait derse ismeki ve bakırköy halk eğitimi öneririrm.kolaylıklar diliyorum

Valla bu konuda epeydir bir araştırma yaptık (ablam için) sanıyorum spikerlik kursu konusunda Hakan Öztürk Medya Eğitim Merkezi'nden daha iyi bir kurs yok. Adamlar bu işi çok ciddi yapıyorlar ve çok eskiler, bütün eğitimleri televizyon kanallarında filan geçiyormuş. bence internetten de bir inceleyin derim. zaten hemen çıkıyorlar.

Can Gürzapla Aysen gürzapın var benim bildiğim en iyi onlar. ışin aslı önemli olan kursu bitirdikten sonra size iş imkanı yaratabilecek bir yerden ağitim alması yoksa eğitimi alıp iş imkanı sağlamazsa alınan eğitim sadece hobi olarak kalıyor. Özelden benimle irtibat kurarsanız size daha detaylı bilgi verebilirim. Bu tarz yerlerde eğitim veren arkadaşlarım var ki hepsi de işinde iyi. Bir de kızınızın bu kursları bitirince ne yapmak istediği hakkında da bilgi verin lütfen dublaj mı , spikerlik mi buna göre yönlendirebilirtim

Karar sizin , Ablam "Hakan Öztürk Medya Eğitim Merkezine Başladı bile:))
Daha önceki yazımda da belirttiğim gibi kursların hepsine tek tek gittik inceledik diyebilirim. burası biraz daha pahallı ama gerçekten kaliteli. Nisan ayında kursa başladı ve iyiki başladım diyor. Başka kurslardan bile gelen varmış sınıflarında . Dersler çok iyiymiş, Tv kanalı gibiymiş, Devamlı eğitmenleri ile arabalar ile dışarıya ropörtaja gidiyorlar, habere gidiyorlar. Çok hoşuna gitti...
Valla ben bile gidebilirim. (üniversite meselesi var) .Tv lerin Haber Müdürleri filan hep oradalarmış. Bayağı iş yönlendirmesi yapılıyormuş... Diğer yerler böylemi tam bilemiyorum ama burası iyi. Araştırmanızı iyi yapın derim. Buradan yazılanlarla değil de giderek hepsini görün içiniz rahat ettsin.
Sevgiler.

Son düzenleme:
Merhaba,

Hakan Öztürkün sitesini bende incelemiştim gerçekten süper görünüyor, Hakan Öztürk zaten kuşdilinin kurucularındanmış. Ablanız spikerlik kursuna ne kadar ödüyor sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim.

bende kadıköyde milli eğitim bakanlığına bağlı kuşdili eğitim merkezine gidiyorum.ve başka kurslarada katılan biri olarak ilk defa bukadar ilgili hocalara sahip bi eğitim yeriyle karşılaştım.çok memnunum.2000 tl ücreti merak edenlere..sitesini inceleyin derim

Bende daha önce kuşdilini düşünmüştüm ama Hakan Öztürk'ün teknik imkanları daha fazla gibi, yinede gidip görmek gerekir tabi.

haklamda yılllar önce gitmişti kursu bitirdi kadıköy deki salı pazarının sokağında bir kurs yeriydi star tv nin eski kadın haber spikeri kurs veriyodu o zamanlar radıo contac tan teklif gelmişti ama gitmedi nedense işine devam etti yararını gördü gibi konuşması bile değişti

[

kuşdili eğitim merkezi :)

QUOTE=bebişim52;13282976]hatırladım adını burda biri yazmıştı hemen hatırlayı verdim gülgün feymandı hocaları[/QUOTE]

ben evlenmeden önce spikerlik kursuna ve diksyon kurslarına ayrı ayrı gittim spikerlik kursuna gitmek için güzel bir sese ve iyi bir istanbul türkçesine sahip olmalısın diksyon kursu ise herkes gidip türkçesini daha iyi kullanmayı öğrenebilir kısacası bence kızınız gitsin güzel konuşmak sanattır..

ablanız memnun kaldımı kurstan ya da iş imkanı bulabildimi acaba bende görüştüm hakan öztürk medya eğitim merkezi ile ama karasız kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…