Canım ne zaman yapıldı burası bende dikmende kalıyorum ama mukemmel bir yer olmuş burası ben çok beğendim
ben gıttım buraya dugune akrabamızın dugunu vardı cok guzel bı salon olmuş yani işletmecileri bu işin profesyoneli bunu anladım. Servıs ve ıkramları harıkaydı gercekten.sankı hilton otelınde dugun yapıyormusuz gıbı hıssettım kendımı sanatcıları falanda cok ıyıdı yanı sozun kısası bu yasıma geldım ( kaç oldugu bende kalsın :))) ) ınanın ankarada boyle salon gormedım sadce sunu soyluyorum gozunuz kapalı tutabılırsınız bu mekanı.canım ne zaman yapıldı burası bende dikmende kalıyorum ama mukemmel bir yer olmuş burası ben çok beğendim
Süppeerrr bir yermiş çok beğendim
Merhaba ben uzun süredir forumunuzu ve sitenizi takip ediyordum.Ancak yeni katıldım aranıza :) Düğünle ilgili herşey konusunda birçok fikir verdi bu site bana.Bu muhteşem paylaşım alanı içinde yönetime binlerce kez teşekkürler. Benim erkek arkadaşım şuan askerde gelir mayısta geliyor. Hemen nişan yapılacak. Sonbahardada düğün olacak inşallah! Ama mekan konusunda fiyatlar beni gerçekten şaşırttı. Pahalı olduğunu düşünmeme rağmen bu düğün salonunu çok beğendim. Mevkii olarakta bizim için çok ideal.
Acaba fiyatları konusunda bi fikri olan var mı?
Pardon sormayı unuttum bu fiyata dahil olan şeyler nedir?
Salon çok güzel gerçekten ama yani çok ucuz siteden araştırdığım kadarıyla fiyatlar çok iyi geldi. Acaba böyle ucuz olmasının bi nedeni var mıdır ki?
Yok canım ondan değil tabi ki. Ucuz şeylerin altından genelde bişey çıkar ya ondan sordum. Keşke sorunsuz olsa o fiyat olsaDüğün salonu fiyatlarını gördükten sonra nerdeyse evlenmekten vazgeçecektim. :)
Canım sende haklısın valla salon fiyatları dudak ucuklatıyor gercekten ama ben Dikmen Royal de bır sıkıntı gormedıım muzık olsun hızmet olsun pasta kalıtesı olsun yanı rüya gibi diyebılırım sana ama ıyıce emın oluyum dersen kendı sıtelerının yorumlarına bi bak derim ben baktım arastırdım herkes mutlu Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?