Merhaba. Dikleştirme yeterince yapılmadı mi acaba ?Merhabalar, 27 Ocak günü meme büyütme ve dikleştirme ameliyatı olmuştum. Nerdeyse 3 ay geçti. Protezler hala yerine tam yerleşmedi veax da olsa sarkma var. Bugün doktor kontrolüne gittiğimde o da beğenmedi ve revizyon ameliyatı yapalım dedi ama 3 ay sonra. Çünkü revizyon için 6 ay geçmesi gerekiyormuş. Başına bu tarz bir şey gelen var mı?
Evet doktor bey yeterli deri alamamışız herhalde dedi. Bir ölçüm yaptı 19 cm çıkması gereken yer 20.5 cm çıkmış ama nereyi nereden ölçtü onu anlamadım :)Merhaba. Dikleştirme yeterince yapılmadı mi acaba ?
Sadece dikleştirme ne kadar bilmiyorum ben meme büyütme artı dikleştirme ameliyatını 19.500 liraya oldum.Meme diklestirme ameliyatini ne kadara oldunuz. Fiyat nedir acaba
Peki bu ameliyatın parasını siz mi ödeyeceksiniz? Sonuçta doktorun yeterli doku almamasından kaynaklı değil miEvet doktor bey yeterli deri alamamışız herhalde dedi. Bir ölçüm yaptı 19 cm çıkması gereken yer 20.5 cm çıkmış ama nereyi nereden ölçtü onu anlamadım :)
Ücretsiz olacakmış. Evet doktor ile alakalı bir problem ama o kadar kibar ki kizamadim canı sağolsunPeki bu ameliyatın parasını siz mi ödeyeceksiniz? Sonuçta doktorun yeterli doku almamasından kaynaklı değil mi
En azından hatasını görmüş ve ücretsiz bir şekilde yapmayı teklif etmiş. Böyle doktor bulmak zorÜcretsiz olacakmış. Evet doktor ile alakalı bir problem ama o kadar kibar ki kizamadim canı sağolsun
Evet evet kendi teklif etti zaten revizyon yapalım diye. Doktor gerçekten iyi biri bu da nazar boncuğu olsun.En azından hatasını görmüş ve ücretsiz bir şekilde yapmayı teklif etmiş. Böyle doktor bulmak zor
Cok gecmis olsun.Evet doktor bey yeterli deri alamamışız herhalde dedi. Bir ölçüm yaptı 19 cm çıkması gereken yer 20.5 cm çıkmış ama nereyi nereden ölçtü onu anlamadım :)
Teşekkür ederim. Memenin alt kısmındaki fazla deriyi alıyorlar yani ben öyle biliyorum :)Cok gecmis olsun.
Yeterli doku alamamak ne demek orayi anlamadim
Valla merak ettim doktorunuz kim? Genelde kimse hatasını kabul etmez ..Evet evet kendi teklif etti zaten revizyon yapalım diye. Doktor gerçekten iyi biri bu da nazar boncuğu olsun.
İhsan Türkmen. Evet kendi farketti ve kendi teklif etti sağolsun.Valla merak ettim doktorunuz kim? Genelde kimse hatasını kabul etmez ..
Merhabalar konu eski ama acaba süreç nasıl geçti ve şuan nasılsınız bende aynı durumla karşı karşıyayım korkuyorum tekrar ameliyat olmaltan aynı şeyleri yaşamaktanİhsan Türkmen. Evet kendi farketti ve kendi teklif etti sağolsun.
Devlette mi oldunuz az tutmuş sankiÜcretsiz olacakmış. Evet doktor ile alakalı bir problem ama o kadar kibar ki kizamadim canı sağolsun