• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diklestirme+buyutme olanlar yardim

ChAneL81

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
4.627
3.992
248
Merhaba kizlar

Benim uc cocuktan sonra goguslerim ustu bosaldi ama alt meme dokum kaldi

Ben hem diklestirme hem meme buyutme operasyon olmus kisiler den yardim istiyorum!
Ilk basta ben diklestirme hic dusunmemistim ama doktorlar bunu bana onerdi yoksa mutlu olmazsin dediler

Simdi benim gibi teredutte kalanlar olmus veya olacak arkadaslar sizden yardim istiyorum
Meme ucu diklestirme yeterli olurmu eger olursa bunu iz olarak saymiyorum
Tskler

cnm ben de hem diklestirme hem buyutme olacagim .doktorum ikisi de olmali iyi bir sonuc icin dedi.tek operasyonla tatmin olmazsin dedi

cnm ben de hem diklestirme hem buyutme olacagim .doktorum ikisi de olmali iyi bir sonuc icin dedi.tek operasyonla tatmin olmazsin dedi
Sana nasil bir diklestirme onerdiler cnm?
Ben simdi meme ucu diklestirme sectim zekeriya kul ile hayirlisin bakalim cunku iz istemiyorum

Sana nasil bir diklestirme onerdiler cnm?
Ben simdi meme ucu diklestirme sectim zekeriya kul ile hayirlisin bakalim cunku iz istemiyorum
diklestirme +silikon olacagi icin lolipop sekli olacak.iz tamamen bunyeye bagli.bir arkadasim var bu operasyonu olan hic iz yok nerdeyse

Canim ben sigara ictigim icin belki guzel olmaz yani izler kalabilir hele ki ben hemen morarran bir tiptenim :)

canım bence bir kaç doktorla görüş bende 2 çocuktan sonra ameliyat oldum banada dikleştirme gerekli dediler ama selçuk beyle görüştüğümde silikon doldurur dedi gerek hiç yok ben ısrar ettim hatta hocam dedim gerekliyse olsun ya neden ki boşuna yapalım toplar dedi benimde sarkıktı emzirdikten sonra inan dikleştirme olsaymış ne olurdu bilmiyorum ameliyattan sonra cok yukarda olurdu doktor söylemişti o yüzden diyorum hemen karar verme morlukları düşünme canım benimde moraran bir tenim var ama geçici bir durum

canım bence bir kaç doktorla görüş bende 2 çocuktan sonra ameliyat oldum banada dikleştirme gerekli dediler ama selçuk beyle görüştüğümde silikon doldurur dedi gerek hiç yok ben ısrar ettim hatta hocam dedim gerekliyse olsun ya neden ki boşuna yapalım toplar dedi benimde sarkıktı emzirdikten sonra inan dikleştirme olsaymış ne olurdu bilmiyorum ameliyattan sonra cok yukarda olurdu doktor söylemişti o yüzden diyorum hemen karar verme morlukları düşünme canım benimde moraran bir tenim var ama geçici bir durum
Evet canim bende cok yukarda dimdik bir goruntu istemiyorum zaten dogaliktan yanayim cokta yapili bir meme istemiyorum :) bakalim beni doktor gordukten sonra fikrini bile degistirebilir cunku resimle anlasilmaz dokunmasi gerek olcmesi gerek
Bence en iyisini yaptin cok guzel olmus seninkiler birde ben ayni senin gibi yanliz olacagim allah yardim etsin bana ve benim gibi olanlara

forum açman iyi olmuş cnm doktoruna karar vermişsin hayırlı olsun inş cok ama cok mutlu olacaksın.

forum açman iyi olmuş cnm doktoruna karar vermişsin hayırlı olsun inş cok ama cok mutlu olacaksın.
Evet bir konu acmistim canim ama o kadar cok kisi den iki kisi cevap verdi napalim demekki benim durumda olan azmis :(
Saol canim ilgin icin

Bu arada bende ameliyat öncesi Zekeriya bey ile görüşmüştüm.Bana dual plan,350 cc koltukaltı kesisi ile yuvarlak protez olır demişti.Gögüs yapımı çok çok beğenmişti,dikleştirme asla gerek yok.Şekli çok güzel,harika gögüslerin olur demişti.. Ben kesi yeri olarak koltukları kesisi istemedim,meme altıda olır demişti.. Ama kendisi koltukaltı kesisini tercih ediyor genelde. Birde boyut beni kesmemişti :P iyikide bu konuda ısrarcı olup araştırmalara devam etmişim :) Cidden mutsuz olurdum..

Hayırlı olsun canım..Yine bir doktor değiştirme durumu var sanırım :KK66: Görüştünmü Zekeriya bey ile,ne önerdi ne dedi tam olarak?
Evet canim dr hasan beyle ne yazikki anlasamadik :( evet zekeriya bey cok ilgilendi saolsun ve guzel oneriler verdi meme ucu diklestirme yapacak yeterli olur dedi ve su an icin damla protezle daha da diklesir diyor ama ben damla istemiyorum bakalim yuvarlak takiyormu onuda bilmiyorum eger uyarsa onunla ameliat olacagim :)
Birde senin eski yazilarini okudum sana kucuk protez oneriyordu insallah beni de kirmaz cunku 370 den asagi istemiyorum :)

Bu arada bende ameliyat öncesi Zekeriya bey ile görüşmüştüm.Bana dual plan,350 cc koltukaltı kesisi ile yuvarlak protez olır demişti.Gögüs yapımı çok çok beğenmişti,dikleştirme asla gerek yok.Şekli çok güzel,harika gögüslerin olur demişti.. Ben kesi yeri olarak koltukları kesisi istemedim,meme altıda olır demişti.. Ama kendisi koltukaltı kesisini tercih ediyor genelde. Birde boyut beni kesmemişti :p iyikide bu konuda ısrarcı olup araştırmalara devam etmişim :) Cidden mutsuz olurdum..
Bencede su an mutlusun iyi yapmissin secimini canim simdi ben de koltuk alti kesisini istemiyorum heralde bana diklestirme yapilacagi icin meme ucundan yerlestirir protezi sanirim
Ama dual plan da iyimi bilmiyorum :(

Meme ucundan dikleştirme yaparsa başka yerden kesi kesmez.Yani kesmemesi lazım yeterli çünkü.Gerçi forumda neler gördük nelerde !
Dual plan ile kas altı aynı sayılır.Hatta bence aynı.. Koltukaltı kesisinde zaten başka yöntem alternatifi yok... Yani kas üstü yada Kas zarı altı olmaz. Senin herşey görüşme gününde belli olur zaten ;)

Meme ucundan dikleştirme yaparsa başka yerden kesi kesmez.Yani kesmemesi lazım yeterli çünkü.Gerçi forumda neler gördük nelerde !
Dual plan ile kas altı aynı sayılır.Hatta bence aynı.. Koltukaltı kesisinde zaten başka yöntem alternatifi yok... Yani kas üstü yada Kas zarı altı olmaz. Senin herşey görüşme gününde belli olur zaten :KK66:
Evet cnm hayirlisi yinede diklestirme onermezse hasan beye giderim geldigim gun aksam beni kontrol edecek zekiriya bey bakalim ne diyecek :)

Seni gorunce artik wowww der hatirlarsa :))
Dört buçuk,beş sene geçmiş bir görüşmeyi hatırlayacağını sanmıyorum :KK48: Ama şöyle derim...Hatırladımızmı,bundan beş sene önce memesiz ama gururlu bir genç kadın vardı karşınızda..Bakın şimdi o ne oldu der montun önünü açarım artık :KK45::KK53:

Dört buçuk,beş sene geçmiş bir görüşmeyi hatırlayacağını sanmıyorum :KK48: Ama şöyle derim...Hatırladımızmı,bundan beş sene önce memesiz ama gururlu bir genç kadın vardı karşınızda..Bakın şimdi o ne oldu der montun önünü açarım artık :KK45::KK53:
Hahhaa vallahi ya alemsin :KK70:

Back