Dikkattttt!!!!

Çok erken yapmışsın canım. Yumurtlama gününü biliyor musun. Bazı kadınlarda yumurtlama günü lekelenme olur öyle bir durum da yaşamış olabilir. Adete bir kaç gün kala test yap tekrar

Çok erken yapmışsın canım. Yumurtlama gününü biliyor musun. Bazı kadınlarda yumurtlama günü lekelenme olur öyle bir durum da yaşamış olabilir. Adete bir kaç gün kala test yap tekrar
Düzenli adet oluyorum. Yumurtlama günü için de pepapp var zaten. Mesela şuan adetime 4 gün var göğüslerim de hafif sızı ve kasıklarımda batmalar hissediyorum. Pms günleri diye mi hamilelik belirtisi mi anlamış değilim

Anladım canım. Sen bence yarın ilk idrarla bir test yap bakalım merak ettim

Şuan yapsam çıkmaz mı bekleyemiyorum ya çok tuhaf kaç aydır deniyoruz olmuyor olmuyor
Kuzum bence ilk idrarla yap bence daha kesin çıkar şimdi daha 4 gun var idrarıni tutman lazım bir kaç saat

Kuzum bence ilk idrarla yap bence daha kesin çıkar şimdi daha 4 gun var idrarıni tutman lazım bir kaç saat
İnşallah vardır. Yarın yapıcam o zaman. Akıntım da beyaz geliyor. Ay bilmiyorum psikolojik de olabiliyormus belirtiler

6 aydır deniyoruz her ay en az iki belirtim oldu bazı aylar hepsi ama bu ay regli belirtim bile yok göüğüslerim erken hassaslaşır şişer o bile yok belirtisizlik bi belirti mi diye sormaya başladım artık ay ne garip bi psikolojiymiş bu ya rabbim herkesin gönlüne göre versin kolaylıkla iyilikle

Benimde 22.03.21 perşembe yumurtlama Di değerlendirdik sonraki günleri ovulasyin takvimi düşük gösteriyor bugün cumt si bugunude degerlendirirsek olur herhalde

Benimde 22.03.21 perşembe yumurtlama Di değerlendirdik sonraki günleri ovulasyin takvimi düşük gösteriyor bugün cumt si bugunude degerlendirirsek olur herhalde
evet günaşırı persembeyse cumartesiyi de değerlendirin

Kızlar merhaba adetime 2 gün var dün kan verdim negatif çıktı fakat sabah pembe bir leke geldi sizce yine de gebelik olabilir mi

Peki o kanama neydi? Yerleşme kanaması mı sizce ? İlk defa böyle oldu
Canım aynı şeyi yaşıyorum taze pembe kanamam oldu şuan adete 10 gün var hiç ağrım yok ve afedersiniz beyaz akıntıda vardı içinde bir pedi doldurmicak şekilde ama üç dört damla falanda değil anlamadım neden olduğunu

merhaba. Tam adet günümden bigün sonra açık pembe bi damla gördüm ve ardındaki günlerde kahverengi akıntım oldu şu an 4. günümdeyim hala adet olmadım yerleşme kanamasımıdır ? bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…