- 12 Şubat 2021
- 83
- 28
- 18
- 27
Aynı şekilde belirti ve durumdayım.benimde 4 gün var adetime bakalm nolckAdetime 5 gün var. Çok sabırsızım.. Dua ediyorum bolca..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şekilde belirti ve durumdayım.benimde 4 gün var adetime bakalm nolckAdetime 5 gün var. Çok sabırsızım.. Dua ediyorum bolca..
Çok erken yapmışsın canım. Yumurtlama gününü biliyor musun. Bazı kadınlarda yumurtlama günü lekelenme olur öyle bir durum da yaşamış olabilir. Adete bir kaç gün kala test yap tekrarMerhaba arkadaşlar. Lütfen başlığı gören cevap yazsın. Yeni evliyim, konuyla alakalı bi bilgim yok. 8 aydır çocuk istiyoruz. Ama olmuyordu. Bu ay çok farklı bir şey yaşadım daha önce hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Adetime 10 gün kala iç çamaşırımda pembemsi kan gördüm. Sadece bir kez geldi baska gelmedi. Önce kahverengi, sonra taze pembe gibi. Heyecandan hemen idrar testi yaptım negatif çıktı. Sonra ksn testi verdim oda 1.20 çıktı. Çok mu erken davrandım? Şusn adetime 6 gün kaldı. Geceleri hafif bi kasık ağrım oluyo çok hafif oda. Yerleşme kanaması mıydı? Bazıları buna yumurtlama kanaması diyor ama ben ilk defa böyle bir sey yasadım. Yardımm
İçimden bi ses test yap şuan diyor diğer ses de negatif çıkacak boşuna üzüleceksin diyorAynı şekilde belirti ve durumdayım.benimde 4 gün var adetime bakalm nolck
Düzenli adet oluyorum. Yumurtlama günü için de pepapp var zaten. Mesela şuan adetime 4 gün var göğüslerim de hafif sızı ve kasıklarımda batmalar hissediyorum. Pms günleri diye mi hamilelik belirtisi mi anlamış değilimÇok erken yapmışsın canım. Yumurtlama gününü biliyor musun. Bazı kadınlarda yumurtlama günü lekelenme olur öyle bir durum da yaşamış olabilir. Adete bir kaç gün kala test yap tekrar
Anladım canım. Sen bence yarın ilk idrarla bir test yap bakalım merak ettimDüzenli adet oluyorum. Yumurtlama günü için de pepapp var zaten. Mesela şuan adetime 4 gün var göğüslerim de hafif sızı ve kasıklarımda batmalar hissediyorum. Pms günleri diye mi hamilelik belirtisi mi anlamış değilim
Şuan yapsam çıkmaz mı bekleyemiyorum ya çok tuhaf kaç aydır deniyoruz olmuyor olmuyorAnladım canım. Sen bence yarın ilk idrarla bir test yap bakalım merak ettim
Kuzum bence ilk idrarla yap bence daha kesin çıkar şimdi daha 4 gun var idrarıni tutman lazım bir kaç saatŞuan yapsam çıkmaz mı bekleyemiyorum ya çok tuhaf kaç aydır deniyoruz olmuyor olmuyor
İnşallah vardır. Yarın yapıcam o zaman. Akıntım da beyaz geliyor. Ay bilmiyorum psikolojik de olabiliyormus belirtilerKuzum bence ilk idrarla yap bence daha kesin çıkar şimdi daha 4 gun var idrarıni tutman lazım bir kaç saat
Aynen canım hadi inşallah hayırlısıİnşallah vardır. Yarın yapıcam o zaman. Akıntım da beyaz geliyor. Ay bilmiyorum psikolojik de olabiliyormus belirtiler
Buraya yaz amaİnşallah vardır. Yarın yapıcam o zaman. Akıntım da beyaz geliyor. Ay bilmiyorum psikolojik de olabiliyormus belirtiler
Ben dayanamayıp yaptım ya negatifAynen canım hadi inşallah hayırlısı
Hayırlısı olsun canimBen dayanamayıp yaptım ya negatif
Bugün kahverengi akıntı geldi baya belirgin. Adete 3 gün varHayırlısı olsun canim
Bence adet oluyorsunBugün kahverengi akıntı geldi baya belirgin. Adete 3 gün var
6 aydır deniyoruz her ay en az iki belirtim oldu bazı aylar hepsi ama bu ay regli belirtim bile yok göüğüslerim erken hassaslaşır şişer o bile yok belirtisizlik bi belirti mi diye sormaya başladım artık ay ne garip bi psikolojiymiş bu ya rabbim herkesin gönlüne göre versin kolaylıkla iyiliklebenımde bazı aylar olurdu ordan bılıyorum hatta doktora sormustum catlayan yumurta hafıf pembemsı bır leke bırakıyor merak etme belırtı arama ınan psıkolojık 2yıl ugrastım her ay farklı belırtı buldum hamıle oldugum ay hıc belırtım olmadı yerlesme kanaması vs de olmadı demem o ki azıcık sabır gününü bekle inşallah gebesındır
Benimde 22.03.21 perşembe yumurtlama Di değerlendirdik sonraki günleri ovulasyin takvimi düşük gösteriyor bugün cumt si bugunude degerlendirirsek olur herhaldeadetınıze 10 gun kala yerlesme kanaması olmaz muhtemelen o catlayan yumurta kanamasıydı.Her ay da olmaz bu aykı yumurtanız catlarken kanamıs gunlerı degerlendırdınız mı pekı gün aşırı??testı cok erken yapmıssınız ondan cıkmamıstır.Adet gününüzü bekleyın mutlaka gecıkınce test yaparsınız
evet günaşırı persembeyse cumartesiyi de değerlendirinBenimde 22.03.21 perşembe yumurtlama Di değerlendirdik sonraki günleri ovulasyin takvimi düşük gösteriyor bugün cumt si bugunude degerlendirirsek olur herhalde
Canım aynı şeyi yaşıyorum taze pembe kanamam oldu şuan adete 10 gün var hiç ağrım yok ve afedersiniz beyaz akıntıda vardı içinde bir pedi doldurmicak şekilde ama üç dört damla falanda değil anlamadım neden olduğunuPeki o kanama neydi? Yerleşme kanaması mı sizce ? İlk defa böyle oldu