Merhaba arkadaşlar. Lütfen başlığı gören cevap yazsın. Yeni evliyim, konuyla alakalı bi bilgim yok. 8 aydır çocuk istiyoruz. Ama olmuyordu. Bu ay çok farklı bir şey yaşadım daha önce hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Adetime 10 gün kala iç çamaşırımda pembemsi kan gördüm. Sadece bir kez geldi baska gelmedi. Önce kahverengi, sonra taze pembe gibi. Heyecandan hemen idrar testi yaptım negatif çıktı. Sonra ksn testi verdim oda 1.20 çıktı. Çok mu erken davrandım? Şusn adetime 6 gün kaldı. Geceleri hafif bi kasık ağrım oluyo çok hafif oda. Yerleşme kanaması mıydı? Bazıları buna yumurtlama kanaması diyor ama ben ilk defa böyle bir sey yasadım. Yardımm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dikkattttt!!!!
- Konu Sahibi xcxx
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamileleik kadın kadin aldatilirsa
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Nisan 2018
- 1.305
- 1.054
- 133
Ben yerleşme kanamasını adetime 6 gün kala yaşamıştım bir iki damla pembe leke olmuştu, sonra kahverengi de geldi sanırım diğer gün ama hemen çıkmaz :) Bir hafta sonra yapmanız gerekiyorMerhaba arkadaşlar. Lütfen başlığı gören cevap yazsın. Yeni evliyim, konuyla alakalı bi bilgim yok. 8 aydır çocuk istiyoruz. Ama olmuyordu. Bu ay çok farklı bir şey yaşadım daha önce hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Adetime 10 gün kala iç çamaşırımda pembemsi kan gördüm. Sadece bir kez geldi baska gelmedi. Önce kahverengi, sonra taze pembe gibi. Heyecandan hemen idrar testi yaptım negatif çıktı. Sonra ksn testi verdim oda 1.20 çıktı. Çok mu erken davrandım? Şusn adetime 6 gün kaldı. Geceleri hafif bi kasık ağrım oluyo çok hafif oda. Yerleşme kanaması mıydı? Bazıları buna yumurtlama kanaması diyor ama ben ilk defa böyle bir sey yasadım. Yardımm
Ben yerleşme kanamasını adetime 6 gün kala yaşamıştım bir iki damla pembe leke olmuştu, sonra kahverengi de geldi sanırım diğer gün ama hemen çıkmaz :) Bir hafta sonra yapmanız gerekiyor
- 19 Nisan 2018
- 1.305
- 1.054
- 133
Bence en garanti adeti bekleyin , gecikme olunca kan verin Hiç de stres yapmayınAh bilmiyorum canım psikolojim bozuldu iyice
Adetime 5 gün var. Çok sabırsızım.. Dua ediyorum bolca..Bence en garanti adeti bekleyin , gecikme olunca kan verin Hiç de stres yapmayın
- 19 Nisan 2018
- 1.305
- 1.054
- 133
Yer Gök dua üstüne Sabrın sonu selamet diyelimAdetime 5 gün var. Çok sabırsızım.. Dua ediyorum bolca..
Peki o kanama neydi? Yerleşme kanaması mı sizce ? İlk defa böyle olduErken yapmışsınız en az ıkı 3 gun daha sabır
- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
adetınıze 10 gun kala yerlesme kanaması olmaz muhtemelen o catlayan yumurta kanamasıydı.Her ay da olmaz bu aykı yumurtanız catlarken kanamıs gunlerı degerlendırdınız mı pekı gün aşırı??testı cok erken yapmıssınız ondan cıkmamıstır.Adet gününüzü bekleyın mutlaka gecıkınce test yaparsınızMerhaba arkadaşlar. Lütfen başlığı gören cevap yazsın. Yeni evliyim, konuyla alakalı bi bilgim yok. 8 aydır çocuk istiyoruz. Ama olmuyordu. Bu ay çok farklı bir şey yaşadım daha önce hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Adetime 10 gün kala iç çamaşırımda pembemsi kan gördüm. Sadece bir kez geldi baska gelmedi. Önce kahverengi, sonra taze pembe gibi. Heyecandan hemen idrar testi yaptım negatif çıktı. Sonra ksn testi verdim oda 1.20 çıktı. Çok mu erken davrandım? Şusn adetime 6 gün kaldı. Geceleri hafif bi kasık ağrım oluyo çok hafif oda. Yerleşme kanaması mıydı? Bazıları buna yumurtlama kanaması diyor ama ben ilk defa böyle bir sey yasadım. Yardımm
Canım sadece bir kaç saatlik bir şeydi. Lavobaya gittiğimde gördüm daha sonra da gelmedi birdaha. Daha önce hiç olmadığı için böyle bir şey karmaşık duygular içerisindeyim. Hafif kasık ağrılarım oluyor geceleri.adetınıze 10 gun kala yerlesme kanaması olmaz muhtemelen o catlayan yumurta kanamasıydı.Her ay da olmaz bu aykı yumurtanız catlarken kanamıs gunlerı degerlendırdınız mı pekı gün aşırı??testı cok erken yapmıssınız ondan cıkmamıstır.Adet gününüzü bekleyın mutlaka gecıkınce test yaparsınız
Bu arasa kanamadan önce ki gece değerlendirmiştik. Bir gün sonra tekrar ettikadetınıze 10 gun kala yerlesme kanaması olmaz muhtemelen o catlayan yumurta kanamasıydı.Her ay da olmaz bu aykı yumurtanız catlarken kanamıs gunlerı degerlendırdınız mı pekı gün aşırı??testı cok erken yapmıssınız ondan cıkmamıstır.Adet gününüzü bekleyın mutlaka gecıkınce test yaparsınız
- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
benımde bazı aylar olurdu ordan bılıyorum hatta doktora sormustum catlayan yumurta hafıf pembemsı bır leke bırakıyor merak etme belırtı arama ınan psıkolojık 2yıl ugrastım her ay farklı belırtı buldum hamıle oldugum ay hıc belırtım olmadı yerlesme kanaması vs de olmadı demem o ki azıcık sabır gününü bekle inşallah gebesındırCanım sadece bir kaç saatlik bir şeydi. Lavobaya gittiğimde gördüm daha sonra da gelmedi birdaha. Daha önce hiç olmadığı için böyle bir şey karmaşık duygular içerisindeyim. Hafif kasık ağrılarım oluyor geceleri.
- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
emojım yanlıs oldu ınsallah gebesındır’ iböyle yazmak ıstemıstımmBu arasa kanamadan önce ki gece değerlendirmiştik. Bir gün sonra tekrar ettik
İnşallah.. çok kafaya takıyorum artık bende herşeyi belirti sanıyorumbenımde bazı aylar olurdu ordan bılıyorum hatta doktora sormustum catlayan yumurta hafıf pembemsı bır leke bırakıyor merak etme belırtı arama ınan psıkolojık 2yıl ugrastım her ay farklı belırtı buldum hamıle oldugum ay hıc belırtım olmadı yerlesme kanaması vs de olmadı demem o ki azıcık sabır gününü bekle inşallah gebesındır
- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.974
- 78
Olabilir bende yaşadım 6 gun falan vardı sanırımPeki o kanama neydi? Yerleşme kanaması mı sizce ? İlk defa böyle oldu
- 30 Mart 2009
- 14.465
- 1
- 64.864
- 1.123
- 18 Temmuz 2020
- 2.059
- 7.668
- 108
Haklısın canım. Yaşım da 22 sanırım çok aceleci davranıyorumCanım daha yeni evlisin neyin acelesi bu ? Stres hamile kalma önündeki en büyük engel. Sen daha şimdiden stres yaparsan olmaz tabi. Biraz aklından çıkarmaya çalış, belirti arama, acaba hamile kaldım mı kalmadım mı diye düşünme. Bak gör kafandan attığın an hamile olacaksın.
Tesekkürler cevabın içinAdete 10 gun kala yerlesme kanamasi olmaz; cunku varsa bebek daha yeni olusuyor, yerlesme asamasinda degil yani. O zamanlarda yumurta catlama kanamasi olur. Herkeste, her ay olmaz arada olur. Degerlendirseydiniz kanamanin oldugu gunu