Merhaba, uzun süredir beni rahatsız edecek boyutlara ulaşan , sürekli hata yapmama neden olup beni işimde mutsuz olacak duruma getirecek derece de dikkat dağınıklıgı dikkatsizlik unutkanlık sorunları yaşıyorum. sanki beynim dolu ve ufacık bir bilgiyi daha kaldıramayacak dolup taşacak gibi hissediyorum. Bana bir şey anlatıldıgın da zorlanıyorum anlamakta , ögrendiğimin üstüne birşey katamıyorum mantıgımı artık kullanamıyorum ve sürekli dürtüsellik sorunu yaşıyorum. birşey üzerine düşünmeden çevremdekilere nasıl oluyordu diye soruyorum , işi bir an evvel bitirmek için içim içimi yiyor acele ediyorum tabii buda eksiklik ve hatayı peşinde getiriyor. her seferinde pişman olsamda engel olamıyorum bu yaptıklarıma. devlet dairesinde çalışıyorum ve yaptığım iş hatayı affetmiyor . ne kdr dikkat etmeye çalışırsam okdr cok eksiğim hatam çıkıyor ve bunu diğer iş arkadaşlarım yakalayınca çok mahcup oluyorum mutsuzlaşıyorum ve bu diğer işlerde de hata oranımı yükseltiyor . kendi kendimin bile okadar gözüne batıyorum ki artık her işe korkarak başlıyorum en kötüsü de iş ortamında sürekli hata yapan kişi durumuna düşmek. en son öyle bir hata yaptım ki müdür sen işini mi savsaklıyorsun dedi.. halbuki çırpınıyorum işlerimi eksiksiz zamanında en dogru şekil de yapabilmek için.. Ne yapmalıyım ? Bu psikolojik mi yoksa kan değerleriyle ilgili bir sorun mu ? kan degerlerime baktırdım hepsi çok düşük ilaçlarımı kullanıyorum ama bir etkisi olmadı. bu sorunları yaşayan var mı aranızda artık işimden soğuyorum çok mutsuz işe gidiyorum ...