Gelinlik Modelleri dikkat.. yorumlarınız önemli !!!

13ozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
15
0
36
Kocaeli
sizce gelinlik nasıl acaba ? kararsız kaldım çünkü düğün eylül de çok mu zaman var ? ben sade gelinlik seviyorum, bi de kiralamak istiyorum almayacam zaten 750 tl fiyatı deniyor? yardımcı olun güzel olmuş mu sizce?

Eklentiler

• $2.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 75
canım bence de acele etme daha yer gez çok daha guzel ve uygun fiyata gelinlik bulabilirsin

cnm bence de acele etme
daha gez o fiyata bulabilirsin başkada ama buda şık ve sade gayet gzl
yine de gez dolaş fikir edin iyice derim
ayrıca bu fiyata belki satılıkta bulabilirsin

750 aslında pazarlıksız fiyatı 550 ye alırım ben onu diyor arkadaşim :) satın almak istememem fiyat yüzünden değil,kiralamak daha mantıklı geliyor, 1500 lira da verebilirim kiralık için ama içime sinsin :) bunu beğendim çünkü saten daha çok hoşuma gidiyor, bi de ben haziranda gidip eylül de geri geleceğim , her gelinlikçiye güvenilir mi tam bilemiyorum, yoksa istanbuldan da bakabilirim

zaman geçtikçe yeni model görüp pişman olabilirsin.kiralama olayını ben de senin gbi düşünüyodum ve öyle yaptım bencede mantıklı fakat eylüle aylar var çook erken daha defalarca güzelmiş diyebilecek gelinlikler göreceksin

canım bencede acele etme daha güzel gelinlikler var üzerindekii gelinliğinm modeli bir garip geldi bana

bilmiyorumkismilecanım bencede acele etme daha güzel gelinlikler var üzerindekii gelinliğinm modeli bir garip geldi bana

Ben o paraya gelinlik diktirdim..
Duvak,taç,eldiven,kese vs de hediye..
Acele etme çok var daha ,yaz ayları düğün sezonu fiyatlar %50 pahalı..

Zaman daha var canım iyice gez dolaş,bak bakalım içine sinmez ise
yine aynı yere gider bu modeli senin üzerine göre 1-2 ufak değişiklikler ile halledebilirsin.
Ben nişanlığımı 850 YTL satılık aldım ama kira içinde zaten ara da 100 YTL oynuyor.
onun için aman aman pahalı değil 1000 YTL kiralayanda biliyorum...

teşekkürler bakıyorum birz daha..
basit sade düz şeylerden hoşlanıyorum zaten.. sevmiyorum tüllü fırfırlı gelinlikleri,kabarık da istemiyorum o yüzden giydiğim her model buna benziyo sanırım,

cnmmmm bence çok klasikkk sade olupta çok güzel modeller var biraz daha bak öyle begenmessen gelip bunu alırsın..ama vucudunda güzel durmuş bu gelinlik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…