Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Dikkat ! Okuyun Lütfen !!!

yasmin89

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
2.395
238
yeliz_kk isimli bir arkadaşımız aynen bunu yazmış arkadaşlar

arkadaşlar ben göğüs estetiği olmak istiyorum uzun zamandır... ve çok fazla araştırma yaptım. gerçi ben küçültmek istiyorum. ama hem büyütme hem de küçültmeyle ilgili olarak çok geniş çaplı araştırma yaptım. ameliyatları izledim.

ve sonuç: österojen hormonu eklenmeden asla göğüs normal yolla yani ameliyatsız büyütülemezzz!!!! ve fazla österojen de meme kanserine sebep olur bunun haricinde sadece silikonla büyüme sağlanabilir. şu satılan gögüs büyütme jelleri kremler de österojen katkılıdır ve bu şekilde geçici bir büyüme formu yaratırlar. bıraktığınızdada bir süre sonra göğüsler eski hallerine döner.. daha da kötüsü hayal kırıklığı kanser riski ve boşa harcadığınız zamanla kalırsınız..

benden söylemesi. doktorlarla da görüşün. net araştırma yapın. kulaktan dolma hareket etmeyin. zaten biraz mantıklı düşünürsek bunların ne kadar yararsız olacağını farkına varırız. vücudumuzdaki bazı organlarımız malesefki herhangi bir cerrahi müdehale olmaksızın istediğimiz forma gelemiyor. lütfen sağlığınızla oynamayın. bu çok ciddi sıkıntılara sebep olabilir

moralim bozuldu korktum bişiler söleyin içim rahatlasın :KK43:

canım bende okudum ama küçle göğüs büyüten arkadaşlar var ya da nar suyuyla şimdi bunların kanser yapıcağına inanmak bana biraz güç geliyor özellikle de bu kadar yararlıyken yine çörek otu yağı bir arkadaş yazmış astımda mı ne kullanılıomuş göğüse masaj yaparak yüzyıllardır bunları kullananlar var ve birşey olmuyor bende damarlarım için öğütülmüş küç almıştım açıkçası bunların tabletleri bile besin desteği olarak satılırken doktorlar önerirken kansere neden olucağını sanmıyorum belki günde iki defa olarak önerilen bir bitkisel yöntemi 3 defa ve çok uzun yıllar boyunca uygularsan risk altına girme ihtimalin vardır ama bu forumda herşeyi deneyen ve olmayan buna rağmen hala deneyen ve kanser olmamış bayan çok :))))) ama krem işine bende karşıyım açıkçası bi ara bende kullanmıştım sonra kısa sürede korktum bıraktım ama yağdı çörekotuydu küçtü bunlara devam ediyorum :) ona bakılırsa doktorlarda saçların normalde ayda 1 cm uzayacağını daha fazla uzamayacağını ve dışardan bakımların bir işe yaramayacağını söylüyorlar ama uzuyor ve ben bakımların çok etkisini görüyorum.

böyle uzun uzun yazmışsın çok saol canım gerçekten, dediklerin doğru aslında, hatta çörekotu yağı için ölümden başka her derde deva demişler, haplar kremler benide korkutuyo içinde sadece hormon olduğuna inanmak güç elbette yanetkili başka şeyler vardır, hadi bakalım doğal yollara devam edelim o zaman biz :)

bencede canım haplarda da şu ayrımı yapmak lazım besin desteği mi yani sıkıştırılıp ya da toz haline getirilmiş bitki mi yoksa ne idüğü belirsiz belirsiz bilinmeyen bir marka ve hap mı :)))))

çok fazla hurma yiyen birisi de kanser olucak o zaman. şu dibimizde taşıdığımız telefonların wirelessların bile olumsuz etkisi iki ottan çöpten daha fazladır ya

ELLERİNDE SİGARAYLA BİR DE KANSERDEN AHKAM KESMEZLER Mİ!!! neyse memeleri istedigi ölçüde görüntüde olan birisi mutlu olur stressten kurtulur kanserde olmaz

X