- 4 Ağustos 2017
- 2.204
- 8.927
- 27
Afiyet olsun aman dikkat hasta olmayınOoo teşekkürler
Biz de dondurma yicez birazdan mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun aman dikkat hasta olmayınOoo teşekkürler
Biz de dondurma yicez birazdan mutluyum
Teşekkrürler yaa sıcak bayaAfiyet olsun aman dikkat hasta olmayın
Evet canim buralardayim bakiniyorum oyleYasmin42423 yakaladım seni
Bende sıcak diye yemiştim ama hasta oldummm (((Teşekkrürler yaa sıcak baya
Olumsuz cümle yokBende sıcak diye yemiştim ama hasta oldummm (((
Olabilir belkideeeOlumsuz cümle yok
Doing
Sana öyle gelmiştir
Amin canın benimkızlar bugun müslümanların bayramı bol dualı bol zikirli bol şükürlü bir gün olsun ozaman :) Nefsimizden geçen bütün kötü düşünceleri atıp yerlerine güzel düşünceler koyalım :)
Amiiinn inşallah Rabbim bütün günahlarımızı affetsin, doğru yoldan ayırmasın bizi. Hayırlı cumalar hepinizekızlar bugun müslümanların bayramı bol dualı bol zikirli bol şükürlü bir gün olsun ozaman :) Nefsimizden geçen bütün kötü düşünceleri atıp yerlerine güzel düşünceler koyalım :)
Bende içiyordum az önceee Afiyet olsun canım beniiimmbenden de bir türk kahvesi ozaman :) enn mis kokulusundan
Kitap okumayı çok seviyorum bende, dizi film pek ilgimi çekmez tv izlemeyi sevmem. Bu dediklerini hiç okumadım genel de roman okuyorum ama ilk fırsatta bunları da okuyacağımkızlar kitap okumayı severmisiiniz ben bayılırım. özellikle geçmiş hz.hatice hz meryem hz fatıma bu gibi cennet annelerimizin hayatlarını çok severim. onların içindeki hüzünlü sakinliği dilindeki şükrü edeplerini ahlaklarını bunları okumak bana çok iyi gelir..
Amiiinn inşallah Rabbim bütün günahlarımızı affetsin, doğru yoldan ayırmasın bizi. Hayırlı cumalar hepinize
benden de bir türk kahvesi ozaman :) enn mis kokulusundan
kızlar kitap okumayı severmisiiniz ben bayılırım. özellikle geçmiş hz.hatice hz meryem hz fatıma bu gibi cennet annelerimizin hayatlarını çok severim. onların içindeki hüzünlü sakinliği dilindeki şükrü edeplerini ahlaklarını bunları okumak bana çok iyi gelir..
Bende içiyordum az önceee Afiyet olsun canım beniiimm
Amin kızlarKitap okumayı çok seviyorum bende, dizi film pek ilgimi çekmez tv izlemeyi sevmem. Bu dediklerini hiç okumadım genel de roman okuyorum ama ilk fırsatta bunları da okuyacağım
GünaydınnnnnnGünaydııınnn mutlu huzurlu haftalar herkese