- 4 Ağustos 2017
- 2.204
- 8.927
- 27
Bendeee aşığım resmen ekranı yiyesim geldiiiiÇok çok seviyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendeee aşığım resmen ekranı yiyesim geldiiiiÇok çok seviyorum
Daha hafta sonu içtim ama üstünde parçacıklar yoktu onlar ne sence
Kremaya çilekli sos karıştırmışlar parcacık gibi durmus katı olduğu içinDaha hafta sonu içtim ama üstünde parçacıklar yoktu onlar ne sence
Hu nurun nisa . Fakırıde beğenilerin ve guzel profilin mutlu etti güzel olumlu insanları görmek böyle bırHayırlı olsun , sana ve bize iyi gelir inşallah..
Pozitif mesajin icin teşekkürler canimHu nurun nisa . Fakırıde beğenilerin ve guzel profilin mutlu etti güzel olumlu insanları görmek böyle bır
Pozitif konuda bir arada olmakda mutlu olmama vesile oldu küçük şeylerden kocaman sevgi çıkaran hanımlar Allah için seviliyorsunuz :) mutluluğun değerini bildiğiniz için sevginin paylaştıkça çoğaldığını her yerde hıssettırebıldıgınız için kendi adıma teşekkür ediyorum selam sevgiler <3
Eveeettt hele benim gibi stresli çalışanlar için mikemmeellllIııım benimde en sevdiğimmm
Çok cicişş bi topik burası ya insanın içi kıpır kıpır oluyor.
Ooooo süper o zamanIııım benimde en sevdiğimmm
Çok cicişş bi topik burası ya insanın içi kıpır kıpır oluyor.
Hep böyle kalınselamun alyküm kızlarrrr eveeet bende severim böyle konuları :) Gülümsemek gülümsemek en kötü zamanlarda bile tebessüm etmek gerek :)
Aleykümselam :)))selamun alyküm kızlarrrr eveeet bende severim böyle konuları :) Gülümsemek gülümsemek en kötü zamanlarda bile tebessüm etmek gerek :)
Ooo teşekkürlerEveeettt hele benim gibi stresli çalışanlar için mikemmeellll
O zaman benden sizeee bir mocha gelsiiinn
Aleyküm selaammm hoşgeldinnn :)))selamun alyküm kızlarrrr eveeet bende severim böyle konuları :) Gülümsemek gülümsemek en kötü zamanlarda bile tebessüm etmek gerek :)