ben anlamadım canım şimdi bu kür iyi mi kötü mü? ben balçörekotu tarçın kürünü uyguluyorum inşallah olum lu sonuçları tez zamand a hayırlısıyla alırızzz
canım tebrik ederim,senin adına çok guzel gelişmeler bunlar.Aslında incir kürü zaten yumurta olgunlaşması ve çatlaması için.Ama kistlere de iyi gelmiş ne guzel.Ben bunun için soğan kürü yaptım.Şimdi adet olucam bugun yarın ve hemen incir kürüne baslayacağım.Canım sana sormak istediğim acaba incir kürüne ne zaman basladın tarih olarak.yani adetlimiydin.adetinin kacıncı gunuydu yada.
İşin açıkçası ben kişiye göre, bünyeye göre değişebileceğini düşünüyorum.
İnşallah olumlu sonuçlar alırız canım
ne yapsam bıraksammı ki kızlar ama ya 17 gündür emek verdim tamamlıyayım bari..ama bu kür yumurtayı geliştirip çatlatıcı ve çok kişiye hamilelik bu yolla nasip olmuş..
arkadaşlar benzer bir durumda benim başıma geldi bu ay bende reglimin 3. günü bal çörek otu tarçın karışımına başlamıştım ve doktorum karışımın daha 5. günü yumurtalarda çok güzel gelişme var dedi birde kan testi yaptırdı çıkan sonuçlarda daha önceki yaptırdığım testte nazaran çok güzel dedi ne yaptında bu denli güzel gelişme oldu demişti. ve bu ay yumurta takibine başladı 2 günde bir gidiyorum 2 gün önce gittiğimde sağlı sollu çok sayıda yumurta gelişmiş çok güzel demişti o zaman en büyüğü 11.5 mm idi bugün gittiğimde ise hala çatlamaya yakın bir yumurta görmedi çarşambaya tekrar gün verdi ben 2 gün önce gittiğimde yediğim karışımı bırakmıştım ve acaba gelişme durdu diye karışımı yemeye tekrar mı başlasam diyordum şimdi kararsız kaldımmm...
arkadaşım galibe benim de böle bişiy oldu benim 13.gün yumurtam çatlıyodu..şimdi 20. günü yeni gelişmiş dedi doktor..ama ben doktora bişiy demedim..sölesemmi ki
ne yapsam bıraksammı ki kızlar ama ya 17 gündür emek verdim tamamlıyayım bari..ama bu kür yumurtayı geliştirip çatlatıcı ve çok kişiye hamilelik bu yolla nasip olmuş..
geçen ay bende de tuhaflıklar oldu ben kürü yapmamıştım ama iyi gelir zararıda olmaz diye bolbol kuru incir yedim. 6 ay önce dr a gittiğimde tek tarafta 5 yumurtam vardı ama biri diğerlerinden büyüktü. ozaman korunuyorduk 16. gün çatlar demişti dr. ama geçen ay 24. gün yumurtladım ve özellikle sol tarafımda baya ağrı olmuştu. şimdi bu yazıyı okuyunca acaba mı diyorum ama ben kür yapmadım. bu ay normal gününümde yumurtladım. bu ayda kürü yapmayı düşünüyordum offf cesaretim kırıldı.
arkadaşlar benzer bir durumda benim başıma geldi bu ay bende reglimin 3. günü bal çörek otu tarçın karışımına başlamıştım ve doktorum karışımın daha 5. günü yumurtalarda çok güzel gelişme var dedi birde kan testi yaptırdı çıkan sonuçlarda daha önceki yaptırdığım testte nazaran çok güzel dedi ne yaptında bu denli güzel gelişme oldu demişti. ve bu ay yumurta takibine başladı 2 günde bir gidiyorum 2 gün önce gittiğimde sağlı sollu çok sayıda yumurta gelişmiş çok güzel demişti o zaman en büyüğü 11.5 mm idi bugün gittiğimde ise hala çatlamaya yakın bir yumurta görmedi çarşambaya tekrar gün verdi ben 2 gün önce gittiğimde yediğim karışımı bırakmıştım ve acaba gelişme durdu diye karışımı yemeye tekrar mı başlasam diyordum şimdi kararsız kaldımmm...
canim cok abartiyor olabilirsin yerken. yani ne guzel kist yokolmus cok yumurtan olmus. gunde 1 tatli kasigi yiyorsan 3 gunde bir ye mesela. yani bizim en buyuk sorunumuz abartmak. her duydugumuzu yapiyoruz. sanki coik yapinca daha iyi sonuc alacakmisisz gibi daha cok yapiyoruz. 1 kasik diyor. 2 kasik yiyoruz.
anlatabildim mi? bence dosajini dusur. insallah hamis kalirsin canim.
kızlar bişey sormak istiyorum.Doktor bu yumurtaları nasıl görüyor yahuCADIARZU
ben muayeneye falan gittim rutin kontrollerde hiç yumurtadan falan bahseden olmadı.Ayrı bir yöntemle falan mı bakılıyor,can yakıyormu.Bebiş gelmezse bu yollar bana da görunecek,o yuzden sordum.Çok korkarım doktor vss den cunki:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?