canım benim oglumda var .zaten dikkat eksikligi genelde erkek cocuklarında olurmuş .biz cok geç farkettik .birşeylerin ters gittigini anladım ama o zaman calısıyordum beni özledigini düşünüyodum ama öyle degilmiş .
va bu arada ögretmenimiz degişti .eski ögretmenimiz fazla yumusaktı yeni gelen ögretmenimiz daha dsiplinli daha otariter (olması gereken kadar asırı degildi)ilk gelddigi hafta beni cagırdı .dediki taha oglum dikkatini veremiyor derslere ben ders verirken sınıfta geziyor .etrafa zarar vermiyor sadece kendi dünyasında dolasıyor sırada oturamıyor .bende yardım almaya karar verdim patronumun sayesinde psikolog bulduk
Temel belirtileri çocuğun gelişim seviyesine uygun olmayan aşırı hareketlilik, dikkat süresi ve çelinmesinde sorunlar, düşünmeden-dürtüsel hareket etme davranışlarıdır. Tüm çocuklarda bütün belirtilerin olması gerekmez. Problemin dağılımı, her çocukta farklı oranlarda olabilir. Tüm alanlarda sorunlar yaygınsa MİKS tip denir. Hiperaktivite olmadan, sessiz, çekingen, kendi halinde, yavaş ve dalgın çocuklara “Dikkat eksikliği bozukluğu” tanısı konulabilir.ne gibi belirtiler veriyo merak edenleri bilgilendirirseniz sevinirim
asıl delirdiğim nokta nasıl bir psikiyatr bu hitabı kullanır gerizekalı asıl gerizekalı kim acaba siz ne dersiniz arkadaşlar
aman ya gene sinirlerim depreşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?