Dikkat edin

PambukSeker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2007
46
2
86
47
Ankara
Arkadaşlar merhaba pazartesi günü jinekoloğa gittim. Jenital bölgemde uçuğa benzeyen karnıbahar gibi şeyler çıktığı için. 5-6 yıl öncede çıkmıştı ertesi gün kaybolmuştu, herpes için test yaptırmıştık negatif çıkmıştı..(İlk eşim sık sık aldatıyordu beni, bi süre sonra ayrıldık zaten.) 3 yıl öonce ikinci evliliğimi yaptım yaklaşık bir aydır bi yerde çıkıyo o iyleşiyor başka yerde bir daha çıkıyordu. Bir dolu tahlil smer testi verdim sonuçlarımı toplamadım daha 1-2 hafta sonra belli olacak. Ne olur benim için dua edin bütün belirtiler herpes gibi görünüyor. Doktorlar bile acıyarak baktı suratıma. Ben daha anne olmak istiyorum senağlama olumlu düşünmeye çalışıyorum ama yapamıyorum.
Jinekoloji bölümüne yazdım çünkü kimse benimle aynı duruma düşmesin. klava:

canım geçmiş olsun
inşallah kötü bir şey yoktur
güzel şeyler düşün hayatım
Allah acil şifalar versin...

teşekkür ederim kızlar, iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum aslında pozitif bir insanım ama bu sefer yapamıyorum işte hep ya kötü olursa diyorum.

geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum. hastalıkları yenmenin en güzel yollarından biri de morali yüksek tutmaktır. inşallah herşey yoluna girer.

Keşke herzaman olduğu gibi şu zamanda da moralimi yüksek tutmayı başarabilsem. Bide bu sabah regl oldum yine, gene hamile kalamamışım regl de üstüne gelince hepten moralim bozuldu. Çalışmak bile içimden gelmiyor.

canım ya kafana niye takıyorsunki bunu herpes hamile kalmana anne olmana engel bir durum değil artı tedavisi var diye biliyorum yaktırılıyor ilaç tedavisi falan ayrıcada yeni eşinle alakalı olduğunuda sanmıyorum mikrop ozamandan vucudunda kalmışdır ara ara tekrarlarmış zaten bu durum ama abartılacak birşey yok bir çok insanda var dert etme

Simlacım teşekkür ederim herpes bebek sahibi olmama engel değil ama düşüğe sebep oluyormuş. İlk evliliğimde hamile kalmadım ama 2. evliliğimde iki kere kaldım düşük yaptım (kanda pıhtılaşma varmış gerçi) üstelik herpes hamileliğin son aylarında ortaya çıkarsa bebişe de bulaşabiliyormuş. Ne bileyim düşük yapmam uçukların çıkması ağrılar felan korkuyor insan işte. Herpesin tedavisi yok sadece ağrı ve acıyı ortadan kaldıracak ilaçları varmış. Her duyduğuna inanma diyecekler ama herpes hastalarının rahim ağzı kanseri riski fazlaymış. Şimdi bende hem herpesi hemde rahim ağzı kanseri araştırıyorlar. Korkuyorum canım işte.senağlama

canım geçmiş olsun.. daha şimdiden moralini bozma belki önceki gibi negatif çıkacak..hem mutlak bununda bir çaresi vardır elbet.. en azından bu hastalık çıksa bile daha fazla ilerlemeden önlem alma safhası illaki olacaktır.. hamilede kalabiliyormuşun inşallah bunlarıda atlatıp bebişine kvauşursun...

Nazlımelek sağol inşallah bu da önceki gibi negatif çıkar. eşime bile yaklaşmaya korkuyorum ona da bulaşır diye. Gerçi vucutta aktif olduğu dönemde bulaşma riski varmış, genede yaklaşamıyorum.

Nazlımelek sağol inşallah bu da önceki gibi negatif çıkar. eşime bile yaklaşmaya korkuyorum ona da bulaşır diye. Gerçi vucutta aktif olduğu dönemde bulaşma riski varmış, genede yaklaşamıyorum.

geçmiş olsun inşAllah sonuçlar temiz çıkar
Allah korusun seni
sevgiler

canım öncelikle cok gecmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Bir sorun olacak herpes gibi gözüküyor yazmışsın. Herpes nedir?

Canim ben arastirdim hic korkma bebege engel degilmis.Dusuk yazisida yazmiyo.Sen kendine iyi baktigin surece seninde bizim gibi bebegin olabilir tabiki.Iyi ve guzel dusunki hersey tospembe olsun cani.Gecmis olsun acil sifalar canim.

Bir tanıdığımda kendisini aldatan eşinden kapmıştı.Şu an bebeği var ve düşük tehlikesi yaşamadı hiç.Sadece normal doğum yerine, sezeryanı önermişti doktoru bebeğe bulaşmaması için.Üzülme ne olur.a.s

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar:1hug: yazdıklarınız biraz olsun moralimi yüksek tutmamı sağlıyor. Kan sonuçlarım salı günü çıkıyor. Simer testim ayın beşinde felan çıkacak. Kan sonuçlarım negatif çıkarsa :dance: simerde temiz çıkar a.s
simlacım bildiğim kadarıyla smir testinde rahimde var mı yok mu diye bakıyorlar SSK ya gittiğim için jinekoloğa hiçbirşey soramadım azarladı doktor sonuçları al gel sonra sorarsın dedi ( ben de kan testlerimi ünv. hastanesinde verdim dermatolojiye sonuçları alalım bakalım ne çıkcak

inşallah canım ya temiz çıkar hepsi zaten samimi söylüyorum kafana takma varsa bile öyle abartılacak bişey değil neler neler var burda insanların ne dertleri var inan öyle hafifki seninki o ne çocuğun olmasına engel nede bişey arkadaşın dediği gibi en fazla sezeryanla doğurursun doğumda bulaşmasın diye.Bana smir yapılmışdı ondan sordum bendede her hastalığı kendime yakıştırma gibi bur huy türedide acaba bendede varmıdır dedimkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…