• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikkat dikkat arkadas arıyorum

Kazandibi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
1.011
1.442
53
Selam kızlar birbirimize bir saatliğine bile olsa yani şeyler katabileceğim bir arkadaş grubu arıyorum. Ne bilim kitap anlatsın yemek anlatsın gezdiğimiz yeri konuşalım olmadı susup bir kahve icip kafa dinleyelim yeter diye düşünüyorum. Kastamonu merkezde bir kahve içme etkinliği yapsak küçücük yer zaten bi tanış olsak diyorum kpss surecindeyim bir miktar kendime sosyal alan yaratmak istiyorum. Taliplerimi bekliyorum 😃😃 saka şaka şimdi ciddiye alan olur fake make derler vallahi kızım hatta hazır yeri gelmişken geçen doğum kontrol hapı için bi konu açmıştım kimse yazmamıştı darıldım bi oraya da bakıverin size zahmet hanımlar 🤷🏼‍♀️👋

Konuma kendin yorum atıp ara ara guncelleki ilk sayfaya çıksın bu şekilde eski konuma çağırmak birazzz :-)
Gelen yorumlar eğlenceli olmuş ama :D
Hele abet abet in yoruma koptum :D :D

Konuma kendin yorum atıp ara ara guncelleki ilk sayfaya çıksın bu şekilde eski konuma çağırmak birazzz :-)
Gelen yorumlar eğlenceli olmuş ama :KK70:
Hele abet abet in yoruma koptum :KK70: :KK70:
Yok diğer konuya yorum yapın diye değil de daha ziyade kız olduğunu kanıtlama çabası

Dikkat dikkat içeriği bölümle alakasız olan konularını BDV'ye açıp banlananlara ban arkadaşı arıyorum:KK14:

Sabah kafamın içinde çalan şarkıyı tüm banlananlara ithaf ediyorum :KK59:

Hepinizin çevresi çok mu geniş ya ne var yalniz kaldım biraz arkadaş aradım saf ve temiz duygularımla banladım 😑 herkeste kötü değildir diye düşünmek istiyorum

Back
X