• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dikkat dağınıklığı

merve1341

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
379
22
318
İstanbul
Meraba kızlar. üniversite sınavına hazırlanıyorum ama bi sorunum var. beni çok etkiliyo. ders çalışırken, hocalar dersi anlatırken ve özellikle deneme sınavlarında aklıma hep başka şeyler geliyor. ama bu sırf ders için geçerli değil. film izlerken, ya da bi arkadaşımla muhabbet ederken. dikkatim çok dağılıyo ve kendimi toparlayamıyorum. ne yapmam gerek? bana ne önerirsiniz?

Canım ben de çok yakında ağır bir sınav sürecinden çıktım benzer bir konsantrasyon ve yorgunluk sorunum vardı tek bir sayfayı bir saatte okuyabiliyordum ikide bir masadan kalk otur kalk otur. sana tavsiyem kendin de bir araştır tabii ama solgarın gingko biloba isimli kapsülleri var, günde bir tane sabah tok karnına bunlardan içebilirsin, hem yorgunluğunu alır, hem de konsantre olmanı, beyin fonksiyonlarını maksimum kullanmanı sağlar. kalp rahatsızlığın varsa içme, öğleden sonra içme gece uykun kaçar. bunların haricinde benim bildiğim ciddi bir yan etkisi yok, fakat yine de araştır.
benim gördüğüm tek yan etkisi bende sivilce yaptı böyle kocaman kocaman:) o da belki stresten olmuştur bilemedim. Allah zihin açıklığı versin:)

acaba bir kan tahlili ile kan degerleri ve b vitamini durumlarına baktırdın mı bunlar da etkiliyor bildigim kadarıyla

en son 2 3 hafta önce kontrole gitmiştim. b12 eksikliği var ilaç kullanıyorum hipotroidim var ama son zamanlarda ilacın etkisiyle o da fazla çalışıyomuş. bi de bişey daha eksik çıktı onun içinde ilaç kullanıyorum. bi de folik asit eksikliği varmış. folk asit ve b12 için 2 3 haftadır ilaç kullanıyorum. etkiler mi :((

Canım ben de çok yakında ağır bir sınav sürecinden çıktım benzer bir konsantrasyon ve yorgunluk sorunum vardı tek bir sayfayı bir saatte okuyabiliyordum ikide bir masadan kalk otur kalk otur. sana tavsiyem kendin de bir araştır tabii ama solgarın gingko biloba isimli kapsülleri var, günde bir tane sabah tok karnına bunlardan içebilirsin, hem yorgunluğunu alır, hem de konsantre olmanı, beyin fonksiyonlarını maksimum kullanmanı sağlar. kalp rahatsızlığın varsa içme, öğleden sonra içme gece uykun kaçar. bunların haricinde benim bildiğim ciddi bir yan etkisi yok, fakat yine de araştır.
benim gördüğüm tek yan etkisi bende sivilce yaptı böyle kocaman kocaman:) o da belki stresten olmuştur bilemedim. Allah zihin açıklığı versin:)

teşekkür ederim ilacı araştırcam ama benim sınavımın bitmesine 6 ay var. 6 ay kullansam zararı olmaz mı? ve de bırakınca ekisi ibi mi olurum?

Back
X