Dikkat !!! ÇİFT RAHİMLİYİM.

merveevasu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2020
94
-25
36
Kızlar merhaba 1 ay sonra evleniyorum. Lise zamanımda aşırı adet sancılarım yüzünden bir jinekoloğa muayene olmuştum çift rahim tanısı koyuldu fakat hiç bir sorunun olmadığı söylendi. Aranızda böyle olanlar var mı?

Herhangi bir zorlukla karşılaştınız mı?

bildiğim kadarıyla hamileyken adet görenler çift rahim yüzünden adet görmeye devam ediyor farklı bir sorun görmedim

Meraba aynı durumu bende yaşadım liseden beri rahmimin şekliyle ilgili hep bi kafa karışıklığı vardı 2019 yılı başında bi dr a gittim unicorn dedi başka doktora gittim çift ve çift girişli dedi bikaç dr a daha gittim kalp şeklinde olduğunu ve perde olduğunu soylediler tek bir doktora bağlı kalmayın lütfen en iyi dr lara gidin emar çektirin iyi muayene olun

Merhaba bende de önce çift rahim dediler sonra perde var dediler. Demem o ki evlenince daha rahat muane olabilir siniz. Kesinlikle gebelik düşünmeden tedavi olun kontrole gidin

merhaba, tek dr la yetinmeyin. bana da bi dr oyle dedi. baska dr a gittim hayır oyle bir sey yok dedi.

Benim kuzenimde vardı canım. Sürekli tekrarlayan düşüklerden sonra çift rahim tanısı konuldu. Ameliyat oldu sonrasında hamile kaldı doğum yaptı. Şu an gayet iyi

Ameliyat olayı korkunç gelebilir ama gebelik konusunda tabiki en iyisini doktor bilir. Onun yaşadığı böyleydi. Kendi içinde farklılıklar vardır, belki de başka bir sorunu vardı onu bilemem
Olabilir. Çünkü benim doktorum çoğu kadında olduğunu fakat teşhisin konulamadığını ayrıca ameliyat önermediğini söylemişti.

Ben de çift rahim var, perde ve çift rahim aynı şey zaten rahmin ortasından geçen bir zar var rahmi 2ye bilen bu yüzden cift rahım diyorlar. Şuan hamileyim, 2 aylık, bir sorun yok . Hiç merak etme. Perinatolog unvanı olan bir doktora gorunmeni tavsiye ederim hamilelik dusunursen. Ben arda lembet e gidiyorum isinde 1 numara, arastirabilirsin

Merhaba ben rahim ağzı yetmezliğinden şüpheleniyorum ve arda beye gitmek istiyorum fiyatlar nasıl acaba yüksek maliyette mi

Merhaba. Bende de çift rahim var ve hamileyim fakat çift rahim dediler perde çıktı düşük oldu diyen o kadar çok ki korkuyorum. Sizin bebişiniz doğdu mu sağlıkla

Meehaba, bende unicollis bicornis rahim yapısına sahibim. 1 oğlum var şuan hamileyim gebe kalmakta hiç problem yasamadim. Hamileliklerimde umduğumdan kolay geçiyor. İllaki her rahimsel anomalisi olanın gebeliği sorunlu geçecek diye bir kural yok. Doktorunuza bu durumu danışın. Ve mutlaka bir rahim filmiyle rahminizin tam yapısini ogrenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…