Dikkat çekene bakılırmışşş !!

neye şaşırdın canım.. onlar araya biraz özlem girmesini seviyorlar galiba. çok hesap sormaya çok afra tafraya gelemezler ama kendileri yapar

neye şaşırdın canım.. onlar araya biraz özlem girmesini seviyorlar galiba. çok hesap sormaya çok afra tafraya gelemezler ama kendileri yapar

Diger kizi gondermesine sasirdim neyseki ikinci kez bulusuyorlarmis.onceden cok basinin etini yiyordum simdi yapmiyorum oyle kendinisime bakiyorum. Basak burcuyum ben)

dikkat çeken kadın/çekmeyen kadın yoktur şerefli erkek/şerefsiz erkek vardır.

kimi adam mini etekli, dekolte giyen kadına bakmaz.
kimisi başörtülünün yüzüne ağzının suyu aka aka bakar. nefes alsın yeter modundadır.

adam olma meselesi bence..

canım yaa bnde aynı sekıldeyım mlsff ki

Ne yapacağız bilmiyorum ben artıkk iyice bunaldım az once yıne kavga ettık gomlegımın ust dugmesı yuzunden kii dahaa yanımda bilee değil yanı ben işyerimdeyim o iş yrinde bide bana uğraşamıycm şimdi senle işim var dedi teli kapatırkennn utanmadan!

Canım bu devirde bakmayan erkek o kadar nadir ki.. Bir elin parmağını geçmez ama bakmak var bakmak var. Geçen otobüsten dışarıyı izliyorum. Yavru bir kedi geçiyor. o sırada çok süslü bi kadının geçtiğini gördüm. Ne kadar erkek varsa, kadını gözleriyle uğurladı. kadın kaybolana kadar çekmediler ama bakmayanı da vardı. Kadın burnunun dibinden geçtiği halde. Evlenmeden önce bakıpta sonrasında bakmayanı da gördüm tam tersini de. iyi düşün derim

bu zamana kadar dikkat ceken bi kıza bakmayan erkek görmedim buna babamda dahil... ben de dahilim :) onun için sıkntı yapma kız oldgum halde ben bile bakıorm erkek nasıl bakmasın bu seni sevmedigi ya da begenmedigi anlamına gelmio ki o an otomatik olarak bi şeyler çekiyo.. erkeklerde bakıo ama tabi bakmaktan bakmaya fark var :) yanında sen varken caktırmadan bi anlık bakmasıyla kafasını hic cevirmeden gözzünü kaçırmadan bakması farklı...ama sen cok takılma bunlara ne kadar sinir bozucu oldugunu biliorm ama senin yanında bakmasa da emin ol sen ben gittkten sora bakıolar bu yuzden bakıosa senn yannda da baksın en azından ne yaptıgını bılmıs olursun gözunu korktma adamın gızlı seylere girişmesin :)

Son düzenleme:
Dikkat çekene tabi bakılır.Siz yolda Kıvanç Tatlıtuğ görseniz bakmiycakmısınız?Ama bakmak var bakmak var işte.Bakmak suç değilde ayaküstü karşındakini yersen o bakmak olmaz iğrençlik olur.

Bu konu başlığını görünce hemen yazınızı okumak istedim. Bu konu bizde defalarca ama defalarca konuşuldu hatta cıngar çıktı bu sebepten. Ben dış görünüş olarak gayet kendine güveni olan biriyim. Eşimde görüntü olarak iyi görünmekte.
Araba kullanırken eşim geçen arabalara hep bakar ama özellikle havalı bayanların kullandığı arabalara bakar ben sanki ona bakmıyormuş gibi yapsam da gözümün yanı ile mutlaka görürüm. Dışarda yürürken de bunu yapar zaman zaman.
Bende bunu neden yaptığını sormuşumdur hep. Hatta acaba ben güzel değil miyim de dışarıya bakıyor diye hep düşünmüşümdür ama bu düşünce çok saçma. Bana önce yok mok dedi sonra da ya göz bu tabii ki bakar önemli olan saçmalamamak dedi. Eşimi tanıdığım için kötü bir amacının olmadığını biliyorum fakat dışarda o kadar sapık hemcinslerimiz var ki, sen belki kötü amaçla bakmıyorsun ama ya karşıda ki bayan sana kötü amaçla baksa ne olacak dedim. Bakışacaksınız bende ses çıkarmayacak mıyım dedim ama tabii bu öyle sakin konuşulmadı ortalığı ayağa kaldırdım önceleri saçmalıyorsun diyordu fakat sonra sonra tamam haklısın dedi.
Sonra bende düşündüm. Yakışıklı bi adam geçtiğinde bende bakıyorum. Sen bakmıyor musun? Belki eşlerimiz sevgililerimiz de bizim baktığımız gibi bakıyor. Herşeyi de kötü düşünmemek lazım. Bazen öyle bir kadın geçiyor ki ben bile bakıyorum o zaman hemen eşime bakarım acaba bakıyor mu diye garibim kızıcam diye bakamıyor bile :)
Sana diyeceğim şu ki sevgilinle açıkça konuş rahatsız olduğunu dile getir. Seni gerçekten seviyorsa öyle bir şey yapmayacağını düşünüyorum ya da en azından abartmaz.

Konuşmuştum tamam demişti sonra bi kaç kez yakaladım ama aynı anda bakıyorduk..
Ben yanında olmadığında da bakıyordur:18:

Konuşmuştum tamam demişti sonra bi kaç kez yakaladım ama aynı anda bakıyorduk..
Ben yanında olmadığında da bakıyordur:18:

Yani bunu bende düşünüyorum. Senin yanında bakan tabii ki de sen yokken de bakar bu tabii benim içinde geçerli. Amaan be boşver ne yaparlarsa yapsınlar.

Yani bunu bende düşünüyorum. Senin yanında bakan tabii ki de sen yokken de bakar bu tabii benim içinde geçerli. Amaan be boşver ne yaparlarsa yapsınlar.

Kendine yakıştırıyorsan bak yap et(Hoş olmayan anlamda) dimi ama

Ya ben zaten öyle içine düşecek gibi bakmam ki kimseye, güzel yakışıklı geçse bakar geçerim o taraklarda gözüm yoktur benim.

Benimde yok zaten o huyum hoşuna gidiyor onunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…