Kendine güvensizlik oluşmuş sende.
Bunları aşman gerek ama yoksa hayat çekilmez olur canım kuaföre git kendinde bir değişiklik yap alışveriş yap vs. Açık saçık giyinmene gerek yok erkeklerin dikkatini bakımlı kadınlar da çeker.
Bakımını eksik etme. Zaten kendine güveninin oluşursa kafanda bu soru işaretleri olmaz.
Erkek arkadaşının yanında da kesinlikle kendini beğenmediğini dile getirme.
Valla ne yalan söyleyeyim öyle bir giyinenler var ki ben bile bakıyorum bu erkekler ne yapsın. Ha sırf güzel çekici diye bakıyorsa iş değişir ama cinsiyet ayrımı olmaksızın herkesin ilgisini çekecek birine bakıyorsa normaldir. Erkeklerin başkalarına bakıp kendi sevgililerinin giyimlerine karışmalarında ki neden ise kişi kendinden bilir işi ben milletin karısına kızına bakıyorum şimdi bunlarda benimkine bakar mantığı.
Sen bile bakıyorsan erkeğinin bakması normal değil mi ?Şunu hala anlayamıyoruz erkek daha güzelini buldu diye bırakmaz. Öyle olsaydı mankenler aldatılmazdı. Her insanın istek ve beklentileri vardır sevgi istekleri cinsel fantazileri istekleri v.s siz zaten onu her anlamda yeterince doyuruyorsanız o bakma işi olarak kalır. Bi de o bakıyor mu bakmıyor mu diye kontrol ederseniz baktığını elbetteki görürsünüz
Kafanız pek bi karışık sanırım ortada bişi yokken neden ayrılma senaryoları oluşturuyosunki temiz bakımlı ol,temiz iyi giyin(iyi giyinmek sadece dekolte alımlı demek değildir ki- )bence boşluktan kafan saçma şeyler uyduruyor..sevgilinin içinde varsa dünya güzeli ol yine ypar bu maya meselesi..bence sen kendin gibi ol rahat ol sevgilinden başkasının ilgisini çok çekmeyecek derecede giyin yeter..böyle düşüncelere de takılma herşey olacağına varır canım..bak sana örnek foto böyle giyinsen mesela sorunmuDikkat çekene bakılırmış herkeste bakarmış babam bile...
Babam sadece uzun saça hayrandır saça bakar sadece o kadar mankenlere falan bakmaz mesela sibel cana hayranmış gençliğinde annemde sibem cana benzer maviş mavişbiraz balık etliymiş gençliğinde
Saçıda söyler annemde takmaz aşmışlar bunları hem saça bakmak diğer kısımlara bakmaktan farklı..
Ama benimkinden bi şekilde öğrendim ki dikkat çeken bişey olduğunda bakılırmış..
Bakmanında adabı var ama dimii..
Ben hangi anlamda baktığını çözemedim bakıp çevirir hatta bi çok kez denk geldi kızın giyimi ciddi dikkat çekici veya gerçekten hoş bi kız ben bakıyorum aynı anda onunda o kişiye baktığını farkediyorum ama bakıp çeviriyor kafasını..
Bu durum normal mi ?
Erkekler neden böyle ?
Kendi sevgililerine/eşlerine giydirmeyip giyenlere bakıyorlar ?
Savunmasıda sanada o kadar kişinin bakmasını istemiyorum..
Sanada mı tuhaf bakılsın istiyorsun ??
Bi açıdan düşünüyorum erkeklerin düşüncelerini bi kız/kadın olarak anlayamayız belki haklıdırlar..
Ama ya baskıları onları nasıl anlıcaz ? ben anlayamıyorum..
Bi tarafım diyo şu anlık bu kadar baskı normal seviyor ediyor falan filan kıskançlık var ondandır.
Peki ya sonra ?
Ve bişeyin farkına vardım..
Kendime bi çok konuda güvenirim sadece güzellik anlamında bi güvensizliğim başlamış..
Ben geri geriye gittikçe o dahada bi iyi oluyor tip anlamında..
Buda korkuyo sebebiyet veriyor.
Ya olursa ??!!
Bi kere demişti kendime güveniyorum ben her anlamda diye ?!
Sonrada diyo senin gibi güzel biriyle beraberim sen bana baktığın için bu güven
Ama gelin görün ki bu açıklaması içimi rahatlatmıyor.
Dua ediyorum giderse bir gün benden içimde sevgi olmadığı bi anda gitsin acı çeken ben olmıyayım
Evlilik gibi bişey yaşanmadan gitsin gidicekse..
Yada aldatıcaksa benimde o sıralardabaşka birine ilgim başlasın ki etkilemesin o ilgi olan kişiyle başlayalımda değil acıyı yaşamayayım..
Dikkat çekene bakılırmış herkeste bakarmış babam bile...
Babam sadece uzun saça hayrandır saça bakar sadece o kadar mankenlere falan bakmaz mesela sibel cana hayranmış gençliğinde annemde sibem cana benzer maviş mavişbiraz balık etliymiş gençliğinde
Saçıda söyler annemde takmaz aşmışlar bunları hem saça bakmak diğer kısımlara bakmaktan farklı..
Ama benimkinden bi şekilde öğrendim ki dikkat çeken bişey olduğunda bakılırmış..
Bakmanında adabı var ama dimii..
Ben hangi anlamda baktığını çözemedim bakıp çevirir hatta bi çok kez denk geldi kızın giyimi ciddi dikkat çekici veya gerçekten hoş bi kız ben bakıyorum aynı anda onunda o kişiye baktığını farkediyorum ama bakıp çeviriyor kafasını..
Bu durum normal mi ?
Erkekler neden böyle ?
Kendi sevgililerine/eşlerine giydirmeyip giyenlere bakıyorlar ?
Savunmasıda sanada o kadar kişinin bakmasını istemiyorum..
Sanada mı tuhaf bakılsın istiyorsun ??
Bi açıdan düşünüyorum erkeklerin düşüncelerini bi kız/kadın olarak anlayamayız belki haklıdırlar..
Ama ya baskıları onları nasıl anlıcaz ? ben anlayamıyorum..
Bi tarafım diyo şu anlık bu kadar baskı normal seviyor ediyor falan filan kıskançlık var ondandır.
Peki ya sonra ?
Ve bişeyin farkına vardım..
Kendime bi çok konuda güvenirim sadece güzellik anlamında bi güvensizliğim başlamış..
Ben geri geriye gittikçe o dahada bi iyi oluyor tip anlamında..
Buda korkuyo sebebiyet veriyor.
Ya olursa ??!!
Bi kere demişti kendime güveniyorum ben her anlamda diye ?!
Sonrada diyo senin gibi güzel biriyle beraberim sen bana baktığın için bu güven
Ama gelin görün ki bu açıklaması içimi rahatlatmıyor.
Dua ediyorum giderse bir gün benden içimde sevgi olmadığı bi anda gitsin acı çeken ben olmıyayım
Evlilik gibi bişey yaşanmadan gitsin gidicekse..
Yada aldatıcaksa benimde o sıralardabaşka birine ilgim başlasın ki etkilemesin o ilgi olan kişiyle başlayalımda değil acıyı yaşamayayım..
Bence burada sıkıntı baması değil size kurduğu ve hissettiğiniz baskı. Siz kendi iradenizle giydiklerinizde bir sakınca bulmuyorsanız bu kadar da karıştırmayın kendinize. Siz siz olmaktan çıkacaksınız bu gidişle. Ayrıca kıyafet de değil, azıcık daha fazla makyajla ya da bazen daha mutaasıp kıyafetlerle bile başları çevirebilir insan. O zaman da mı insanlar size bakıyor diye eleştirecek. Beni kıskanıyor ondan falan demek de yersiz. Benim bildiğim bi kere kıyafetlere karışmaya başladı mı onu engellemek artık imkansıza yakındır. Birilerine bakıyor diye ayrılmak anlamsız ama size ne giyeceğinizi dikta etmesi ayrılık sebebidir.
benim sevgilimde karışıyo ve kısıtlanmakta ölüp gitcem sinir e üzüntüden karışmasını engellemeye serbet bıralk beni giyimdi makyajdı dediğimde konuyu değiştirip duruyo öfkeleniyor kafayı yiycem ve benimki aşırı kıskançç biri düşünün ayakkabılarıma bile karışıyo oderece makyajı hiç saymıyorumm
Kafanız pek bi karışık sanırım ortada bişi yokken neden ayrılma senaryoları oluşturuyosunki temiz bakımlı ol,temiz iyi giyin(iyi giyinmek sadece dekolte alımlı demek değildir ki- )bence boşluktan kafan saçma şeyler uyduruyor..sevgilinin içinde varsa dünya güzeli ol yine ypar bu maya meselesi..bence sen kendin gibi ol rahat ol sevgilinden başkasının ilgisini çok çekmeyecek derecede giyin yeter..böyle düşüncelere de takılma herşey olacağına varır canım..bak sana örnek foto böyle giyinsen mesela sorunmuEki Görüntüle 811064 Eki Görüntüle 811065 şu giyimle mesela hem hoşsun hemde sana abaza gibi bakacaklarını sanmam..
Bence burada sıkıntı bakması değil size kurduğu ve hissettiğiniz baskı. Siz kendi iradenizle giydiklerinizde bir sakınca bulmuyorsanız bu kadar da karıştırmayın kendinize. Siz siz olmaktan çıkacaksınız bu gidişle. Ayrıca kıyafet de değil, azıcık daha fazla makyajla ya da bazen daha mutaasıp kıyafetlerle bile başları çevirebilir insan. O zaman da mı insanlar size bakıyor diye eleştirecek. Beni kıskanıyor ondan falan demek de yersiz. Benim bildiğim bi kere kıyafetlere karışmaya başladı mı onu engellemek artık imkansıza yakındır. Birilerine bakıyor diye ayrılmak anlamsız ama size ne giyeceğinizi dikta etmesi ayrılık sebebidir.
benim sevgilimde karışıyo ve kısıtlanmakta ölüp gitcem sinir e üzüntüden karışmasını engellemeye serbet bıralk beni giyimdi makyajdı dediğimde konuyu değiştirip duruyo öfkeleniyor kafayı yiycem ve benimki aşırı kıskançç biri düşünün ayakkabılarıma bile karışıyo oderece makyajı hiç saymıyorumm
öyle hatunlar görüyorumki nişanlımı dürtüp gösteriyorumben bile bakıyorken güzel hatunlara o nasıl bakmasın bizim aramızda bu tür şeylerden kavga çıkmaz zaten hoş oda trene bakar gibi bakmaz güven meselesi galiba :26:
giyim konusunda sınırları var ama zaten bende çok aşırı açık giyinen biri değilim ha topukludur makyajdır karışmazzamanında giycemi giydim doydum galiba
Güzeller gerçekten :)
Bende onun bi çok şeyine karışıyorum dinliyorda ama...
Topuklu ayakkabıya karışıyor benimkide ..
Makyajıma karışmıyor abartmıyorum diye ojemede bişey demez mesela bazıları onada karışıyormuş
Boyu kısa ya da sizinle aynı değilse topuklu ayakkabıya karışmasına anlam veremedim. Ojeme karışmıyor şükür yaklaşımı da yanlış. Siz ona bu şekilde karışıyorsanız o da yanlış. Arkadaşlar biz birilerine aşık oluruz sonra da onları değiştirmeye çabalarsak artık aşık olduğumuz insanlar olmaktan çıkarlar. Yani insanlar hiç görüşmeden aşık olmuyorlar sonuçta görüyosun ne giyiyor nasıl davranıyor biliyorsun. Kabul ediyorsan en ala, etmiyorsan ben bununla çıkmaya başlıyım sonra yavaş yavaş değiştiririm anlamsız geliyor bana.
Tabi siz eğer bu karışmaları hoş görebiliyorsanız ve de rahatsız olmuyorsanız o beni ilgilendirmez. Ben rahatsız oluyorsanız diye dedim ya da ilerde rahatsız olma kendini kapana kısılmış hissetme gibi durumlar olursa diye. Kendiniz mükemmel görünen ince topuklu kırmızı bir çift ayakkabılya bakıp iç geçirirken yakalarsanız bir gün, onlardan saçmasapan bir kıskançlık yüzünden vazgeçtiğiniz hatırlarsanız diye :)
hihiii bizdede öyle ..çoğuna ben baktırırım adam da baskı altında hissetmiyo diye harhalde umursamaz bence yasak çekici geliyoo ben ondan çok bakınca o bakmıyoo heheöyle hatunlar görüyorumki nişanlımı dürtüp gösteriyorumben bile bakıyorken güzel hatunlara o nasıl bakmasın bizim aramızda bu tür şeylerden kavga çıkmaz zaten hoş oda trene bakar gibi bakmaz güven meselesi galiba :26:
hihiii bizdede öyle ..çoğuna ben baktırırım adam da baskı altında hissetmiyo diye harhalde umursamaz bence yasak çekici geliyoo ben ondan çok bakınca o bakmıyoo hehemesela hoş bi kadın göriymm özellikle uzun boylu -ohaa şuna bak güzelmişşşş heeee bi ara victoria secret mankenlerini beğenirdim bide gösteriridim tuhafım böyle sezarın hakkı sezara abi...
(lez değilimm ve eminimmm hihihii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?