- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Dikkat çekene bakılırmış herkeste bakarmış babam bile...
Babam sadece uzun saça hayrandır saça bakar sadece o kadar mankenlere falan bakmaz mesela sibel cana hayranmış gençliğinde annemde sibem cana benzer maviş maviş biraz balık etliymiş gençliğinde
Saçıda söyler annemde takmaz aşmışlar bunları hem saça bakmak diğer kısımlara bakmaktan farklı..
Ama benimkinden bi şekilde öğrendim ki dikkat çeken bişey olduğunda bakılırmış..
Bakmanında adabı var ama dimii..
Ben hangi anlamda baktığını çözemedim bakıp çevirir hatta bi çok kez denk geldi kızın giyimi ciddi dikkat çekici veya gerçekten hoş bi kız ben bakıyorum aynı anda onunda o kişiye baktığını farkediyorum ama bakıp çeviriyor kafasını..
Bu durum normal mi ?
Erkekler neden böyle ?
Kendi sevgililerine/eşlerine giydirmeyip giyenlere bakıyorlar ?
Savunmasıda sanada o kadar kişinin bakmasını istemiyorum..
Sanada mı tuhaf bakılsın istiyorsun ??
Bi açıdan düşünüyorum erkeklerin düşüncelerini bi kız/kadın olarak anlayamayız belki haklıdırlar..
Ama ya baskıları onları nasıl anlıcaz ? ben anlayamıyorum..
Bi tarafım diyo şu anlık bu kadar baskı normal seviyor ediyor falan filan kıskançlık var ondandır.
Peki ya sonra ?
Ve bişeyin farkına vardım..
Kendime bi çok konuda güvenirim sadece güzellik anlamında bi güvensizliğim başlamış..
Ben geri geriye gittikçe o dahada bi iyi oluyor tip anlamında..
Buda korkuyo sebebiyet veriyor.
Ya olursa ??!!
Bi kere demişti kendime güveniyorum ben her anlamda diye ?!
Sonrada diyo senin gibi güzel biriyle beraberim sen bana baktığın için bu güven
Ama gelin görün ki bu açıklaması içimi rahatlatmıyor.
Dua ediyorum giderse bir gün benden içimde sevgi olmadığı bi anda gitsin acı çeken ben olmıyayım
Evlilik gibi bişey yaşanmadan gitsin gidicekse..
Yada aldatıcaksa benimde o sıralardabaşka birine ilgim başlasın ki etkilemesin o ilgi olan kişiyle başlayalımda değil acıyı yaşamayayım..
Babam sadece uzun saça hayrandır saça bakar sadece o kadar mankenlere falan bakmaz mesela sibel cana hayranmış gençliğinde annemde sibem cana benzer maviş maviş biraz balık etliymiş gençliğinde
Saçıda söyler annemde takmaz aşmışlar bunları hem saça bakmak diğer kısımlara bakmaktan farklı..
Ama benimkinden bi şekilde öğrendim ki dikkat çeken bişey olduğunda bakılırmış..
Bakmanında adabı var ama dimii..
Ben hangi anlamda baktığını çözemedim bakıp çevirir hatta bi çok kez denk geldi kızın giyimi ciddi dikkat çekici veya gerçekten hoş bi kız ben bakıyorum aynı anda onunda o kişiye baktığını farkediyorum ama bakıp çeviriyor kafasını..
Bu durum normal mi ?
Erkekler neden böyle ?
Kendi sevgililerine/eşlerine giydirmeyip giyenlere bakıyorlar ?
Savunmasıda sanada o kadar kişinin bakmasını istemiyorum..
Sanada mı tuhaf bakılsın istiyorsun ??
Bi açıdan düşünüyorum erkeklerin düşüncelerini bi kız/kadın olarak anlayamayız belki haklıdırlar..
Ama ya baskıları onları nasıl anlıcaz ? ben anlayamıyorum..
Bi tarafım diyo şu anlık bu kadar baskı normal seviyor ediyor falan filan kıskançlık var ondandır.
Peki ya sonra ?
Ve bişeyin farkına vardım..
Kendime bi çok konuda güvenirim sadece güzellik anlamında bi güvensizliğim başlamış..
Ben geri geriye gittikçe o dahada bi iyi oluyor tip anlamında..
Buda korkuyo sebebiyet veriyor.
Ya olursa ??!!
Bi kere demişti kendime güveniyorum ben her anlamda diye ?!
Sonrada diyo senin gibi güzel biriyle beraberim sen bana baktığın için bu güven
Ama gelin görün ki bu açıklaması içimi rahatlatmıyor.
Dua ediyorum giderse bir gün benden içimde sevgi olmadığı bi anda gitsin acı çeken ben olmıyayım
Evlilik gibi bişey yaşanmadan gitsin gidicekse..
Yada aldatıcaksa benimde o sıralardabaşka birine ilgim başlasın ki etkilemesin o ilgi olan kişiyle başlayalımda değil acıyı yaşamayayım..