- 28 Ağustos 2019
- 39
- 34
- 3
- 28
- Konu Sahibi Cancagiz52
Merhaba arkadaşlar! Size kısaca özet geçmek istiyorum diyet hikayemi. Okumak icin başka bir şehirde yatılı yurda gidene kadar zayıf bir kızdım aslında. Yurtta sınav stresi muhabbet ortamları vs. aburcuburu fazla kaçırdım. Bir kaç sene hep böyle beslendim. Evlendikten sonra da birkaç ay hep gezdik ve yedik. Sonrasında doktora bir rahatsızlığım yüzünden gittiğimde. Doktor tartmak istedi. Ve 73 kilo çıktım. Uzun zamandır tartılmıyordum. Ve doktorun yanında incecik bir stajer kız vardı eşimin yanında çok utandım. Boyumda 1.56 kısayım yani.Hemen diyete başladım. 6 24 kilo verip 49 kiloya düştüm. Bir süre sonra da 52'ye çıkıp orada kilomu sabitledim. Hamilelik sürecim oldu ve doğuma 58 kilo ile gittim. Doğumdan sonra 53'geri inmiştim. Ve emzirme derken 51 olmuştum. Ama bu üç ayda doğumdan sonra troid rahatsızlığımın oluştuğunu ve yavaş yavaş kilo aldırdığını öğrendim biraz da ıştahım artmıştı zaten. Gene 58'e çıkmıştım. Troid ilacı kullanıyorum. Bir hafta önce de intermittent fasting denilen diyeti yapmaya başladım. Zaten bayadır aklımdaydı. Bugün tartı günümdü geçen hafta pazartesi 57.3 iken bugün 55.5 çıktım tartıda. Hedeflerim kısa süreli. Ilk hedefim 53 sonra 49 inşaallah. Ve size bir şey daha söyleyeyim. Biz üç arkadaş diyete başlamıştık. Birimiz 110 dığerimiz 76 ben de 73'tüm.
110 olan arkadaş 75'e düştü hamilelik doğum süreci geçirdi ve hala kilosunu koruyor. 76 olan arkadaş 46'ya düştü ve 3 yıldır kilosunu koruyor. Ben ise bu üç ayda troid ve iştah artması sonucu kilo almış bulundum. Ve arkadaşlar diyetin yanı sıra her akşam 30 dk eliptik ve 30 mekik çekiyorum.Haftasonları da 15.000 adım atıyoruz eşimle birlikte. Bazı günler 30.000 adım oluyor.
Şunu da belirteyim hamilelik ve emzirme sürecinde diyet yapmadık arkadaşımla aynı geçti o dönemlerimiz. Kısacası çok kararlıyım ve istediğim vücuda kavuşuncaya kadar pes etmeye niyetim yok inşaallah
110 olan arkadaş 75'e düştü hamilelik doğum süreci geçirdi ve hala kilosunu koruyor. 76 olan arkadaş 46'ya düştü ve 3 yıldır kilosunu koruyor. Ben ise bu üç ayda troid ve iştah artması sonucu kilo almış bulundum. Ve arkadaşlar diyetin yanı sıra her akşam 30 dk eliptik ve 30 mekik çekiyorum.Haftasonları da 15.000 adım atıyoruz eşimle birlikte. Bazı günler 30.000 adım oluyor.
Şunu da belirteyim hamilelik ve emzirme sürecinde diyet yapmadık arkadaşımla aynı geçti o dönemlerimiz. Kısacası çok kararlıyım ve istediğim vücuda kavuşuncaya kadar pes etmeye niyetim yok inşaallah