• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikkat aşırı derece kaynana içerir

nazbxbdjdksmkslsl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
9
15
3
19
Kocamı sürekli annesi arıyo eşim evden bilgisayarda çalışıyo annesi her gün bazen günde 3-4 kere en az 20 dk arıyo ve ne kadar kazandın ne yedin naptın sana iyi bakıyo mu borcunu heapladım bu kadar kalmış vs vs gibi sürekli konuşuyo taşınmayı düşünüyoruz evlendiği mizde eşyalarımı ve evimi kendim seçmedim şimdi kendi seçtiğim evde kendi seçtiğim eşyalarla oturacam eşimle herşeyi konuştuk hallettik ama annesi yok ordaki evler pahalı dedi (4aylık kızım var ve anneme yakın oturmak istiyorum) burdan tutun ben bakarım çocuğa diyo 1yaşında kızı var ve doğumdan sonra ben sana 1ay bakarım diyip doğumdan bir hafta önce memleketine gitti çocuğu geçen ay gördü eşime rahatsız olduğumu söyledim taryıştık oda annesine çok tartıştı ama herşey aynı yani kadın sürekli hayatımızın içinde napacam ben bu kadından nefret ediyorum ama o hergün eşimi arayıp tek tek sorgulamaya devam ediyo bundan nasıl kurtulacak bişey diyin ya sinir krızı geçiricem ya da oğlunu gidip geri vericem

Kocamı sürekli annesi arıyo eşim evden bilgisayarda çalışıyo annesi her gün bazen günde 3-4 kere en az 20 dk arıyo ve ne kadar kazandın ne yedin naptın sana iyi bakıyo mu borcunu heapladım bu kadar kalmış vs vs gibi sürekli konuşuyo taşınmayı düşünüyoruz evlendiği mizde eşyalarımı ve evimi kendim seçmedim şimdi kendi seçtiğim evde kendi seçtiğim eşyalarla oturacam eşimle herşeyi konuştuk hallettik ama annesi yok ordaki evler pahalı dedi (4aylık kızım var ve anneme yakın oturmak istiyorum) burdan tutun ben bakarım çocuğa diyo 1yaşında kızı var ve doğumdan sonra ben sana 1ay bakarım diyip doğumdan bir hafta önce memleketine gitti çocuğu geçen ay gördü eşime rahatsız olduğumu söyledim taryıştık oda annesine çok tartıştı ama herşey aynı yani kadın sürekli hayatımızın içinde napacam ben bu kadından nefret ediyorum ama o hergün eşimi arayıp tek tek sorgulamaya devam ediyo bundan nasıl kurtulacak bişey diyin ya sinir krızı geçiricem ya da oğlunu gidip geri vericem
1 yaşında görümcenizmi var 🙀 neysede eşinizle konusun bu durumu bence yada ben olsam direk kaynanamı arayıp uyarırdım kendi annenize söyleyin arasın cocukların işine ne karısıosun desin birisi kadını uyarmalı bence !!

1 yaşında görümcenizmi var 🙀 neysede eşinizle konusun bu durumu bence yada ben olsam direk kaynanamı arayıp uyarırdım kendi annenize söyleyin arasın cocukların işine ne karısıosun desin birisi kadını uyarmalı bence !!
18-17-1 yaşında 3görümcem var hepsi birbirinden fena en çok kaynanam tabiki eşimle konuştum-bidaha seni uyarmam anneni ararım dedim -bekliyorum

18-17-1 yaşında 3görümcem var hepsi birbirinden fena en çok kaynanam tabiki eşimle konuştum-bidaha seni uyarmam anneni ararım dedim -bekliyorum
Ara bence bide genc o anladıgım kadarıyla ya kardesım sende gencsin gelinin var hicmi anlamıyorsun gelin halinden seninde kaynanan olmustur azcık anlayıslı olsana cahil ya

1 yaşında görümce mi? Ay çok sevimli dkfkfk

Boşver konuşsun konuşsun dursun önemli olan eşinin ne düşündüğü.

Benim kayınvalidemde herrrr şeye karışır, fikrini söyler durur eşim “he tamam” der bildiğini okur
Bi gör nasıl sevimli bzmxkgfll. Eşimde öyle doğru ama sıktı kadın artık napim sinirimden aradıpı dk girdim üye oldum yazdım

Bi gör nasıl sevimli bzmxkgfll. Eşimde öyle doğru ama sıktı kadın artık napim sinirimden aradıpı dk girdim üye oldum yazdım

Huyu öyle işte, değişmez asla bu yüzden hiç tartışma ne kayınvalidenle ne de eşinle. Boşver, o da daha lohusa hem üzülmesin dkfmdmmvg

Siz 19 yaşındaymışsınız, eşiniz kaç yaşında ?

Kocanin suçu onunla hallet derdini. Senin kaynananın 1 yaşında kızı mi var onu anlamadım ama.

Kaynana dogurdukca genclesiyorum diyenlerden heralde 17 yıl sonra kaynana olmuşken çocuk doğuran insandan korkarum ben😂

Yani evlendikten sonra bu olayları ben saçma buluyorum bana kalırsa evli birinin her aramayı anında (başka bir şey yapılıyor olmasına ya da saat geç olmasına rağmen) cevaplaması, kök aile ile iletişimin bir görev gibi yapılmasını kastetmeye çalışıyorum, saçma bir durum. Ama eşiniz laflara kulak asmıyorsa aramalar da ne yapsanız etseniz de durmuyorsa duymayın gitsin. Başka bir şeyle ilgilenin, dinlemeyin. Size iyi gelmeyen şeylerden uzak durun. Verebileceğim tek tavsiye bu olur. Tabi bu aramalar baş başa vakit geçirdiğiniz anlarda oluyorsa ve o telefon her şeye rağmen açılıyorsa işin rengi değişir.

İş eşinden bitiyor muhabbeti bu kadar uzatmaya ne gerek var benim kv de de incini cincigini sorar eşim anlatmaz hiç bisey...yinede çok zorlamayın anne oğul arasını bozmayın sadece kendi özelinizi anlatmama konusunda esini kesin bir dille uyar..

Back
X