Dikişsiz Suni Sancısız Bir O Kadar da Zamansız Gelen Doğum Öyküm

monaroza90

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
368
20
298
Denizli
EYMEN TAHANIN DOĞUM HİKAYESİ
Kızlar daha doğum yapacaklara da örnek olması açısından yazmak istiyorum. 37+5 haftalık hamileyken 1 mayıs sabahı 09.30 da belimde müthiş bir ağrıyla uyandım.belim kırılacak gibiydi,eşimi kalkmama yardım etmesi için uyandırdım ayağa kalktığımda karnıma müthiş bir sancı girdi.biraz yatarsam geçer diye düşündüm ama sancıların şiddeti giderek artıyordu.hastaneye hemen gitmemek konusunda kararlıydım çünkü orada sancı çekmek daha kötü.1 saat içinde sancılarım 10-15 dakikada bire düştü.hastaneye gittik 3 cm açılma varmış doktorumu aradık ister hastanede bekle ister evde sancılar 3 dakikaya düşünce gel dedi.eve döndük tabiki 12.45’te sancılar çok sıklaştı hemen hastaneye gittik.açılma 8 cm olmuş yarım saat sonra ebe tekrar kontrol etti ve seni doğumhaneye alıyorum dedi.doktorumu ara dedim tamam demeye kalmadı suyum geldi ve arkasından nişan düştü.çatala oturdum ebem o kadar maharetliydi ki 5-6 ıkınma sonunda bebeğimin kafasını gördüm.ıkınmalar arasında sancım kesildi ama zorla da olsa ıkındım bebeğim nefessiz kalmasın diye.doktorum geldiğinde bebeği eline aldı ve göbek kordonunu kesti.neyse lafı çok uzattım kızlar dikişlerimi uyuşturup öyle atın dedim doktorum dikiş yok ki dedi gülerek şaka yapıyor sandım ama yoktu çok rahat oldu doğumum hemen ayağa kalktım.dikiş olmayınca eve gelir gelmez duş aldım inanılmaz güzeldi.bebeğim şimdi bir melek gibi uyuyor ve beni yıpratmadan geldiği için ona minnettarım.canım oğlum iyiki varsın

Son düzenleme:
canım maşallah diyelim tahtalara vur emi allah bir avazda kurtarsın dedikleri bu olsa gerek hem dikişsiz olmanda iyi canım birde dikiş anını yaşasan unutamazsın tekrar maşallah bebişine de allah huzur dolu uzun ömürler versin

maşallahh süphanallahh benim ikinci hamileliğim oğlum 28 aylık bebğimde 35+6 ilkinde dikişlerden çok çektim normal doğumdu benimde çatala yatmamla iğne vurulup kesilmem bir oldu ne yazıkki şimdi korkuyorum ilkinde 11. gün ayağa kalktım inşallahh benişmkide dikişsiz olur doktorum ikinciler dikişsiz olur ve biz kese taraftarı değiliz diyiyo ama bakalım benim ilkinde sadece ebe vardı doğumda doktor hanım saatler sonra teşrif etti bakalım bunda doktor doğum yaptırcak

kızlar bnmde 15 ve 12 yaşında biri kız biri erkek 2 evladım var eşim yeni bir bebek istiyor yaşım 36 çocuklarda çok istiyorlar ben çok karasızım yaşım geçmiş gibi bide ben çalıimayı çok istiyorum iki arada bir derede kaldım düşüncelerinizi yazarmısınız arkadaşlar ..

bu arada konuyu açan arkadaşım bebeqin hayırlı olsun cnm Rabbim analı babalı büyütsün

oooo harikamışş canım yaa maşallahhhhh maşallahhhh çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah darısıda bize olsun hayırlısıyla o kadar tatlı anlatmışsın kii sanki o anı ben yasadımm rabbim bizede hayırlısıyla böle kolay dogum nasip etsin inşallahhhhh

öncelikle bebeğinle sana kocaman bir MAŞALLAH bu ilk doğumunuzmuydu.rabbim inşallah bizede böyle güzel bir doğum nasibeder inşallah

benim de ikinci doğumum canım.inş. seninki de dikişsiz olur o kadar büyük bir rahatlık ki anlatamam.en güzeli tuvalete rahatça girebilmek.ilk doğumumda dikişlerden 40 gün wc ye çıkamamıştım.
eşin istiyorsa hiç düşünme yap bence.sizin için yeni bir mutluluk heyecan olur.benim ilkinden sonra 5 yıl geçmişti.şimdi keşke daha önce düşünseymişim diyorum.çok büyük mutluluk
öncelikle bebeğinle sana kocaman bir MAŞALLAH bu ilk doğumunuzmuydu.rabbim inşallah bizede böyle güzel bir doğum nasibeder inşallah

hayır canım 2.doğumum.ikincisi 5 yıl önceydi.

ben daha hamile bile degilim ama... boyle kolay dogum...darisi basima...Hayirli bir evlat olur insallah bebegin...

ay maşaALLAH ya öyle güzel yazmışsınki hemen doğum yapasım geldi ve ben doğumdan çok korkuyodum valla o korku bile geçti ALLAH razı olsun çok geçmiş olsun ve bebişinde hayırlı olsun tatlım:)

ay maşaALLAH ya öyle güzel yazmışsınki hemen doğum yapasım geldi ve ben doğumdan çok korkuyodum valla o korku bile geçti ALLAH razı olsun çok geçmiş olsun ve bebişinde hayırlı olsun tatlım:)

sağol canım inş.herkes böyle bir avazda kurtulur.korkulacak bişey yok Allah yardım ediyor gerçekten.ben çok hazırlıksız yakalandım annem bile gelemedi yanıma ama Allah yardım etti çok rahat atlattım doğumu.Darısı isteyen herkesin başına.

böyle güzel doğumları duyunca normal doğum gözüme daha sevimli geliyor. inş benimkide böyle olur...

bebeğinle mutlu bi ömür diliyorum. maşaAllahh

maşallah ne güzel ve kolay bir doğum olmuş
Allah bana ve tüm hamilelere de böyle kolay doğumlar nasip etsin.

Bebeğinizle sağlıklı bir ömür diliyorum..

Allah nazarlardan saklasın canım çok güzel doğurmuşsun benimde ilk doğumumdu kesiksiz ve suni sancısız oldu çok şükür benim gibi rahat doğuranları duyunca çok mutlu oluyorum
güle güle büyüt bebeğini canım

bende ikinci bebeği istiyorum.dilerim ikinci doğumum hayırlısıyla dikişsiz olur.ilk doğumumda ikınmaya okadar adapte etmiştimki kendimi bebeğimin kafası çıktı ben hala ıkınıyorum.hemşire tamam tamam ıkınma diye bağırmak zorunda kaldı.

Allah bağışlasın oğlunu cnm,valla insanı normal doğuma cesaretlendiriyor böyle doğum öyküleri,teşekkürler.bebeğinin kilosunu yazmamışsın canım.

Allah bağışlasın oğlunu cnm,valla insanı normal doğuma cesaretlendiriyor böyle doğum öyküleri,teşekkürler.bebeğinin kilosunu yazmamışsın canım.

sağol canım.zaten anne adaylarını cesaretlendirmek için paylaştım.bu zamanda herkes sezeryanı bir kaçış olarak görüyor ama normal doğum en rahatı.anneleri bilinçlendirmek istedim.imkan varsa normalden kaçmayın bebeğimin kilosu 3060 gr doğdu

ayy ne güzel maşşallah darısı bizim başımıza .8 aylık hamileyim benimde belime kasıklarıma ağrılar girdikçe acaba doğummu başlıyo diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…